VALBORG

Vad ska ni göra idag? Det är ju valborg! För min del blir det nog grillning med Chanel, Hanna, Laura & massa andra och senare sova hemma hos Chanel. Ha en fin valborg!

En bild från valborg förra året..
 

I NEED YOUR LOVE, I NEED YOUR TIME


 

OUTFIT

Såhär såg jag ut idag, inget speciellt. men tänkte det skulle bli roligt med en bild 
 
 

NO TIME

Förlåt för ingen uppdatering sen torsdag. Jag har varken kunnat, orkat eller haft tid. Men jag kan kort berätta vad jag har gjort de senaste dagarna. 
 
I fredags hade jag inga lektioner i skolan för att alla var inställda på grund av olika saker. Alltså fick jag en längre helg, kunde vila ordentligt. Och efter det, på eftermiddagen träffade jag älskling. Vi myste hemma hos mig & åt. 
På kvällen så kom maja och vi sov över + kollade på skräckfilm. När vi vaknade i lördags så fixade vi lite mat & så. Senare skulle jag och Elias grilla. men det blev inte riktigt av, istället gick vi till min moster och åt middag. På kvällen sov jag över hos maja och vi pratade om allt möjligt hela natten. Vilket jag kände behövdes. När jag vaknade hos henne idag, så åt vi frukost, sen grillade vi med hennes familj och tillsammans med chanel.
 
Jag känner att jag har haft en bra men samtidigt en dålig helg, på grund av olika saker vilka jag inte ska ta upp här. Jag vet iallafall att jag har mina vänner och bredvid mig. ♥
 
 

DAGENS MAT

Fick en kommentar angående kycklingfilén jag gjorde och den blev faktiskt riktigt god. Det är första gången jag provar göra något sånt. 
 
Jag tog en kycklingfilé, skärde den tunt, kryddade den med salt, peppar, örter, vitlök och senare så la jag in mozarella osten och rullade ihop den med hjälp av en tandpetare. Svårare än så var det inte, men det var riktigt gott. 
 
Nu dricker jag jordgubbs/banan smoothie. 
 

CONVERSE

Som jag sa så köpte jag nya converse i helgen som jag glömt lägga upp. Vita och låga fick de bli denna gången!

TISDAG DEN 24:E APRIL 2013

Så nu har jag ätit och har inget mer att göra denna kväll. Tyvärr så ska älskling plugga idag, och därför så tar jag en vilodag, vi har ju trots allt sprungit varje dag än så länge!
 
Igår när jag inte bloggade så gjorde jag inte så mycket heller, efter skolan var jag i stan med My och kollade på lite saker. När jag kom hem pluggade jag, ganska så ointressant dag
 

LAGAR MAT!

Kom precis från skolan och ska laga mat nu Det får bli kycklingfilé med mozarella ost och grönsaker till.
Skönt att inte ha så mycket mer att göra denna veckan i skolan.
Så mysigt med sol och musik just nu. Vi hörs sen! 
 
Blir nog även en joggingrunda igen på kvällen. 3 km! Jag kikar in här lite senare, och berättar om gårdagen och så. Puss! 
 

MONDAY

Måndag idag igen, och jag började min måndag med att försova mig till skolan.. Vilka måndagar är bra egentligen?
 
Efter skolan var jag i stan och kollade ett par saker. På kvällen var ute på en mysig joggingrunda med älskling idag igen, vi kör på verkligen. När jag kom hem så duschade jag och nu ska jag lägga mig eftersom jag är riktigt trött. Godnatt!

 
 

SUNNY DAY

Vaknade runt 11 till ännu en fin dag med sol. Har fixat mig, ätit frukost och så. Nu sitter jag och dricker smoothie innan jag och mamma ska till Emporia. Jag ska köpa ett par converse, Iphone skal och lite annat. Resten av kvällen blir det nog plugg. Ha en fin söndag! ♥
 
 
 

SÖNDAG 21 APRIL 2013

Hann faktiskt göra riktigt mycket i helgen. Vädret har varit så varmt och soligt, så jag har varit ute hela tiden. Igår var jag i stan med Elias, vi gick in i alla affärer och kollade på lite vårkläder o så. När jag kom hem, så drog jag till Maja, och senare kom Sandra. Vi grillade tillsammans med hennes familj ute i solen. På kvällen gick jag hem och vilade hemma en stund, runt 9 gick jag ut på en joggingrunda med älskling och det var riktigt skönt.
Maja sov över hos mig, och vi kollade film & drack smoothie. Mysig helg! 
 
 
 
Såhär såg jag ut igår iallafall: 
 

WANTIES

Godmorgon!
Hittade just nu 3 saker som jag skulle behöva nu till våren/sommaren. Skulle blivit fint med vite jeans iallafall. Ska kolla upp det nu när jag och älskling ska till stan. Ha en fin lördag!
 
 

HELG

Äntligen är det helg, det var verkligen så efterlängtat! Jag behöver vila efter denna veckan och såklart sova. Vad har ni gjort denna fredagen? Jag har hunnit med ganska så mycket. Först när jag kom hem från skolan, hann jag träffa älskling och äta middag med honom. Maja kom senare och vi åkte till stan, där träffa vi Chanel och hängde. Efter stan cyklade vi till maja, åt mat & chips framför film. Hade en mysig kväll.
 
Just nu sitter jag och kollar lite kläder på nätet eftersom jag och älskling ska till stan imorgon. Jag måste upp ganska så tidigt, och måste även vila efter denna veckan. Så godnatt! ♥
 

INSPO SUMMER


GOODNIGHT

Idag har jag haft en ganska så lugn dag, och har inte gjort så mycket. Jag började halv två och hade en lektion vilket var ganska så onödigt. Efteråt kom jag hem med älskling, fixade en god middag och vi hängde ungefär till klockan åtta.Resten av kvällen satt jag och pluggade och gjorde inget speciellt. 
 
Dock ser jag framemot helgen då jag ska göra ganska så mycket kul. Nu ska jag sova, för imorgon är det fredag!
 
 
 
 

KVÄLLSMAT

Håller på att göra lite kvällsmat, kyckling med grönsaker. Jag ska äta ganska så sent, men jaja. Innan efter skolan träffade jag iallafall älskling & vi myste lite hemma. 
 
Men nu ska jag äta & senare plugga lite. Puss ♥
 

IPHONE 5

Hej!

Glad tjej som skriver här, har äntligen fått min Iphone 5. Det var så efterlängtat och äntligen fick jag den, dock med nytt nummer. 
Förutom det så var vädret riktigt fint idag, och det var varmt och skönt. Våren är verkligen här. Jag har suttit och pluggat eftersom jag har engelskprov imorgon, och efter skolan ska jag hänga med älskling hos mig. 
Måste plugga mer innan jag sover, godnatt! ♥

INSPIRATION



15:E APRIL 2013

Kom nyss hem från en timmes powerwalk & ska nu hoppa in i duschen. Efter det ska jag diska & göra hallonsmoothie, nyttigt och gott!
 
 

SMOOTHIE

Jag har haft en skön söndag, exakt som en söndag ska vara.  
 
Det var så fint väder ute, så jag tog mina rullor och åkte lite. Det var så länge sen, men det var skönt att röra på sig, tog även en powerwalk. Just nu sitter jag och dricker hallonsmoothie och äter innan jag ska sova ganska snart, har fått fyra timmars sömn i natt. 
 
Puss 
 

MIN HELG

Hej på er!
 
Jag är fakstiskt uppe sen ungefär klockan 9 och nu ska jag berätta om min underbara helg, eftersom jag inte haft tid till det alls dessa två dagarna. 
 
I fredags så åkte jag och träffa Maja, Sandra, Chanel och Emma. Vi hängde hemma hos Chanel. Det blev lite kaos men det var riktigt kul, och vi somnade runt klockan fem, var så däckig dagen efter, men det funkade efter att ha tagit huvudvärkstabletter o så. Vi åt en stor frukost hos Chanel med massa jordgubbar, pannkakor, ägg, bacon och bullar.
 
 
När jag tog bussen hem, så fixade jag mig igen och träffade Hanna, Chanel och Maja hemma hos Chanel. Senare kom Elias och vi sov över. Det var riktigt kul, och min helg var rolig.
 

HAPPY GIRL!

Som sagt skulle vi till IKEA och Media markt efter skolan. Så vi åkte dit, åt på IKEA och så. Senare på media markt beställde vi iphone 5, eftersom den inte fanns i affären så den kommer in om några dagar. Glad tjej! Senare åkte vi till Emporia,fikade på barista och jag fick med hem ett par svarta jeans, eftersom mina sprack precis. 
 
Nu måste jag läsa en bok till imorgon innan jag sover. Känns skönt att det är fredag, jag ska kanske till Chanel igen med Emma eller så. Det är inte säkert att det blir av, men jag hoppas det. 
 
 
 
 
 
 
 

SKOLAN

Godmorgon!

Jag sitter i skolan sen klockan 8.. och det var onödigt att komma på första lektionen när vi ändå inte gjorde något alls. Jag är verkligen så trött, och mådde illa på morgonen. Känner att jag börjar bli lite sjuk.
 
Idag efter skolan ska jag, mamma och hennes kille förmodligen åka till IKEA och media markt. Jag ska nog köpa en vit iphone 5, eftersom jag spräckte glaset på min där dak. Hoppas verkligen det. Vi hörs senare, puss!
 
 

TRÄNINGSTIPS

Jag har ju tränat ganska så länge nu, i 2-3 år. Bara det att jag tog en paus i somras igen och orkade inte träna. Men jag har börjat igen, och därför kan jag lägga upp lite träningstips till alla som vill få finare ben/rumpa. Eller bara allmänt må bra. Det jag brukar göra är olika övningar som squats, utfall m.m.
 
• Att börja med att springa är bra, för att värma upp. 
• Dricka mycket vatten, ca 2-3 liter om dagen
• Sova minst 8 timmar
• Träna 2-3 gånger i veckan
• Äta nyttigt, små mängder och ofta 
 
go

JOGGAT

 
Har varit i skolan som vanligt, och nyss var jag ute på en runda och sprang. 3km, plus powerwalk hem. Underbart! Nu ska jag fixa lite mat, innan jag sätter mig ner och pluggar till imorgon. 

10 APRIL 2013

Godmorgon!

Jag håller på att fixa mig lite smått, samtidigt som jag äter en god och nyttig frukost. Äter vanilj kesella med frukt. 
Börjar skolan 9.20, så får skynda mig. Vi hörs senare!
 
 
 

NEVER GIVE UP

Var ute och sprang idag igen. Känns skönt att ha kommit igång på riktigt. Ungefär 3 km, 2-3 gånger i veckan blir det. Jag brukar även köra lite mag/ben övningar här hemma efter att ha joggat ute. Och det känns riktigt bra! 
Sitter i sängen och dricker vitamin well nu också, innan jag ska sova. Hoppas alla har haft en bra dag. Pussar
 
 
 


 
 
 

MÅNDAG

Idag är det måndag igen, och helgen har gått så fort. Fast den var ändå så bra. Och denna dagen var bra, vilket måndagar inte brukar vara. I skolan så stack jag och åt med My och Diana i Jensens Böfhus. Så gott. Det var så mysigt, för vi satt på uteserveringen och jag fick riktiga sommarkänslor. 
 
Efter skolan, så följde jag med min mammas kille till flygplatsen för o hämta hans kompis. Senare så träffade jag Elias, vi gick hem till mig och pratade. Så nu är allt så underbart igen. 
Nu skulle jag egentligen pluggat och skrivit min debattartikel..men hinner inte det. Istället ska jag duscha och lägga mig i sängen. Godnatt!
 

 
 
 

SÖNDAG

Jag skulle blogga igår, men efter jag kom hem från Chanel var jag tvungen att städa och senare kom Maja hit. 
Jag hade en bra lördagskväll och avslutade den med att kolla på film och äta avokado. 
 
Jag somnade med datan igår, så jag vaknade klockan 8 och fortsatte sova och vaknade för en halvtimme sen! Inte bra, för nu kommer det vara ganska så stressigt och jag ska hinna med mycket. 
Idag iallafall ska jag plugga och senare ska jag ut och springa. Just nu ska jag ta en dusch och äta frukost.
 

LÖRDAG 6 APRIL 2013

Hej på er! 
Kände mig ganska nyttig idag, och gjorde fruktsallad till mellanmål när jag kom hem från Chanel. Nu ska jag fixa mig lite innan och får se vad som händer denna lördag. 
 
 
 

NATTINLÄGG

Hej bloggen. Jag tog bussen till Chanel senare efter skolan. Vi har för det mesta suttit hemma, med Emma, Maja och Sandra och chillade i soffan, rökte vattenpipa och pratade. Kändes riktigt skönt, nu sitter vi i sängen och pratar. Är inte alls trött, känner mig bara avslappnad och det är så skönt. Behövde verkligen prata och träffa mina vänner. 
 
Vi ska se en film eller något innan vi sover. Godnatt! ♥
 
 
 

FREEEEEEDAG!

Äntligen har jag slutat skolan och det är helg. Nu är jag hemma iallafall hemma och ska fixa mig innan jag sticker till Chanel. Hoppas alla får en underbar fredag!

 

READING

Just nu sitter jag och läser lite eftersom jag ska läsa en bok till imorgon. Gjorde min redovisning klar också som är till imorgon. Så idag känner jag mig väldigt produktiv. Var även ute och powerwalka en stund. Skönt att jag hann med så mycket idag! 
 
Imorgon är det äntligen fredag, veckan har gått så snabbt och det känns bra att det är helg imorgon. Jag behöver det verkligen. Som jag sa innan ska jag till Chanel imorgon på kvällen runt 6.  Kommer bli roligt, behöver verkligen lite utgång.
 
 
 

MOT SKOLAN

Idag skulle jag normalt börja skolan klockan 8 men hade naturen inställd och skulle börja klockan 11, men även svenskan & matten var inställd. Alltså börjar jag min första och sista lektion klockan 14.30. Så skönt att kunna sova ut. Så nu sitter jag och äter frukost och ska till min buss klockan 14. 
Är hemma igen efter fyra och då ska jag plugga och skriva en redovisning till imorgon. Fullt upp idag. mysigt, att veckan har gått så snabbt. Och att det är så fint väder idag. Vädret bjuder på 7 grader och sol i malmö!
 
Imorgon är det äntligen fredag och jag ska till Chanel, med Sandra och Maja.Vi ska ha allmänt kul. Vi ska sova där och sitta och prata.
 
Såhär,ser jag ut idag: 

IT FEELS GOOD

Var ute och joggade en ordentlig runda på ungefär 2,5 km och senare powerwalka jag hem. Så det blev 3 km. Trodde att jag inte skulle orka springa, eftersom jag inte har sprugit på så länge Det har aldrig känts så bra att springa som det gjorde idag. 
 
Jag känner att jag kommer ha ont i benen imorgon, eftersom jag inte är van, som jag var innan. Nu måste jag sova, så jag inte är lika trött som jag var igår.  Godnatt! ♥
 
 

JOGGA

Jag har haft en skön dag i skolan, det är alltid bra. Soligt och ganska så varmt ute idag. Våren börjar äntligen titta fram.Nu ska jag knyta mina skor och gå på en powerwalk/jogging runda! 
Vi hörs!
 
 
 

SOOOOOOL!

 
Sååå underbart med sol ute! Det känns helt perfekt, och idag är det dessutom sju grader ute. När jag gick hem så var vädret sjukt mysigt.
Nu är påsken slut, och det var mysigt iallafall.Jag spenderade den med min familj och åt massa mat och annat gott. Men nu har jag även kört igång med min träning och diet kan man säga. Inget godis, skräpmat och annat onödigt. Ska plugga lite nu, innan jag går ut på en powerwalk. Ha det fint! ♥

RSS 2.0