MONDAY AGAIN

 
Trött tjej efter jobbet! Det är alltid lite jobbigt att gå upp tidigt efter helgen,men tur att det gick snabbt på jobbet idag iallafall. Efter jobbet träffade jag Chanel en kort stund, har inte träffat henne sen april, så det var kul att träffa henne igen och prata om allt som har hänt. 
 
Kollar lite VM match just nu och vilar i soffan, ska snart gå ut en runda med min kusins hund. Ha en skön kväll! 

REGNIG SÖNDAG

En bild jag tog på mig igår i min nya topp hehe. Ser dock väldigt sliten ut för jag är sjuk
 
 
Godmorgon på er! Nu är det söndag igen och helgen bara flög förbi. Jag har ändå haft en ganska bra helg förutom att jag är rejält förkyld. Kunde knappt sova inatt då jag vaknade hela tiden för min förkylning, jävligt jobbigt. Men nu är jag vaken iallafall, får se vad som händer idag. Vädret är såå tråkigt och regning, så jag bara drömmer mig iväg till Polen om 2 veckor. 14 DAYS! Längtar. 
 
Ska kanske iväg och fixa lite ärenden om inte så kommer Anton hit och tar hand om sjuka mig, haha! Ha en fin söndag♥
 

LA VIDA ES MARAVILLOSA

 
Var i stan igår efter jobbet, kollade lite runt och fick med mig hem dessa 3 toppar, samt ett par vita jeans. Topparna "hola" och "la vida es maravillosa" kommer från Cubus och den andra från Gina tricot. 
 
Igår efter att ha shoppat så träffade jag Anton i Helsingborg och vi åkte därifrån till Hässleholm, hängde med Andre och Melli. Kom hem runt 1. Idag är det tråkigt väder ute och jag har dessutom åkt på en förkylning, huvudvärk och lite ont i ryggen. Får se om jag stannar hemma idag eller går ut någonstans senare. Ha en bra lördag!
 

TORSDAG

Sen måndag så har mina dagar endast bestått av jobb och träffa Anton. Igår var vi först i Emporia och media markt och sedan i lund. Var uppe på benen hela dagen och jag la mig redan vid 10. Minns inte när jag la mig så tidigt sist. Det var iallafall såå skönt att sova ut!
 
Kollar lite match just nu, sedan ska jag sova. Imorgon blir det jobb efter det lite shopping och sedan träffa Anton. Ha de fint! ♥

FITNESS INSPO


BIKINIS

 
Är på jakt efter någon snygg bikini just nu, triangl bikini är något jag verkligen önskar mig men samtidigt tänker jag om det är värt att slösa ungefär 500kr på en bikini? Den är dock skitsnygg! Förutom den valde jag ut några snygga bikinis från nelly. Tycker om 1:an och 6:an mest faktiskt. 

WE♥IT

 
 

MIDSOMMAR

Har tyvärr varken en outfit bild eller bilder från denna midsommar, så får bli en bild från förra året. 
 

Denna midsommar spenderades med familj, vänner & släkt. Vi var hemma och gjorde de klassiska, åt jordgubbar, jordgubbstårta, sill osv. Vädret var inte speciellt fint, och dessutom var det lite kallt så vi var hemma hela dagen. Det blev ändå allmänt mysigt, på kvällen träffade jag Anton en stund. Men nu ska jag sova och vila efter dessa två dagar!
 
Hoppas ni hade en bra midsommar illafall! 

THURSDAY

Efter 4 dagar på sommarjobbet så är jag väldigt nöjd, det är kul och tiden går fort. Hela veckan har gått väldigt snabbt och jag har iallafall något att göra om dagarna. Men nu ska vi inte tänka på jobbet mer, för nu har jag midsommarledigt! Jobbar inte imorgon vilket är ganska skönt efter att ha vaknat 7 hela veckan. 
 
Ska snart ta en dusch, fixa mig lite och träffa Anton. Ikväll blir det att se VM-match! Puss ♥
 
 
 
En låt på repeat för tillfället, väldigt skön. 
 

NEW DAY

Startar dagen med lite inspirationsbilder och får hoppas det blir en bra dag. 
 
Sitter i köket, dricker kaffe och äter frukost samtidigt som jag bloggar. Känner mig äntligen lite utvilad då jag fick i mig 7 timmars sömn iallafall. Snart ska jag röra mig mot bussen mot ännu en jobbdag. Ha en fin dag! ♥

26 DAYS

Första dagen på jobbet avklarad! Jag böjade 8.30 och fick gå redan runt 2. Träffade Anton och hängde lite hos honom sedan åkte vi till Helsingborg (pga brist på saker att göra). Kom hem runt 8, efter en heldag på benen, snacka om att jag är trött! Tog ett bad och nu vilar jag i soffan framför VM match. Det bästa just nu och det jag mest ser framemot är Polen resan med anton. 26 dagar kvar tills dess, JAG LÄNGTAR! 
 
Ska lägga mig lite tidigare idag för imorgon väntar nästa dag med jobb. Ha de fint! 
 
Ser så sliten ut efter idag, trött, ont i ryggen och dessutom ont i benen/fötterna då jag gått väldigt mycket idag. Behöver vila ordentligt. 
 
 
 

WANTIES FROM NELLY

 
 
 
Här är några av mina favoriter från nelly. Tycker om byxdressen och klackarna väldigt mycket. Det skulle varit skitsnyggt att matcha i sommar till någon fest tillsammans med massa smycken. Tycker även om den vita toppen och leopard skorna. Funderar på att köpa sådana slip ons just med leopard mönster, känns inte som min stil riktigt men det ser skit snyggt ut!

SUNDAY FUNDAY

Idag har jag hängt med Anton, vi kollade lite film, åt osv. Sitter just nu och kollar matchen mellan Argentina och Bosnien. Borde sova men orkar inte göra det än. 

Imorgon börjar jag jobba på ett dagis. Ska vara där 8.30 så måste upp runt 7. Kommer nog dö när jag ska vakna. Får hoppas det går bra första dagen på sommarjobbet. Ha de fint o vi hörs imorgon! 

En bild jag tog häromdagen en kväll på stranden. Så mysig sommarbild. Längtar tills flera sådana varma sommarnätter på stranden. 

SOMETHING CALLED LOVE

 

fotbollskväll

 
 
Såhär har min kväll sett ut idag. Ätit frukt och druckit massa gott framför TV:n och matchen mellan Spanien-Holland. Senare på kvällen åkte jag mamma och hennes kille på en runda. Samt köpte BK mat. Nu är jag hemma, ska se en film och sova ganska snart. 
 
Imorgon har jag inget planerat iallafall, men vi får se vad som händer. 

SUMMER INSPO

 
 

SUMMER

Nu när det äntligen är sommar så kan man gå runt i såna här outfits, ljusa färger vilket känns så himla somrigt. Jag är så lycklig, allt är verkligen på topp just nu. Älskar livet. Och det kommer bli ännu bättre.
 
Idag så var jag och såg matchen Brasilien-Kroatien på en restaurang med Anton, Andre och en annan kompis. Kom hem för inte så länge sedan. Ska snart sova, godnatt!♥

PICTURES

 
Två bilder från sommarlovet förra året, gud vad jag är glad just nu. Så lycklig. Har biljetter bokade till Polen med anton, ska börja sommarjobba på måndag och dessutom göra massa annat kul. Nu är det officiellt sommarlov! 
 

STUDENT

Såhär såg jag ut idag, orkade inte klä upp mig speciellt mycket så körde på vita jeans istället för kjol. Här har ni den nya toppen förresten. 199:- från Gina tricot. Tycker den är gullig och matcha i sommar.
 
 
Var på student idag som jag skrev att jag skulle på i något före inlägg, det var i lund så tog bilen dit med Anton och 2 andra vänner. Vi åt osv, och stack runt 9. Är hemma nu och imorgon ska jag till skolan för att endast lämna en bok och ha betygsnack, onödigt om ni frågar mig. Men efter det har jag sommarlov!! Så skönt!

SUNDAY

Har haft en ganska skön och lugn dag idag. Var i mobilia och fick med mig hem en söt ljusrosa peplum topp från gina tricot (bild kommer) och senare träffade jag Anton mot kvällen. 
 
Imorgon i skolan har jag endast utvärdering, vilket känns lite lönt, men börjar 11.20 så ska gå trots allt. Senare ska jag träffa Anton, boka biljetter till Polen osv. Men nu ska jag snart sova, godnatt! ♥
 
 

BORING SATURDAY

Var ledig igår, så det var en lugn dag. Jag träffade Sandra en stund på eftermiddagen, vi gick till mobilia och fikade lite. Senare på kvällen gick jag på bio med Anton, fick en mysig fredag ♥
 
Denna lördag har jag varit i emporia och letat efter något att ha på mig på en student på tisdag. Det fanns absolut inget, har lite småpanik över det. Annars har jag suttit hemma och städat lite resten av kvällen, världens segaste ocu tråkigaste lördagskväll. Har inte gjort något alls, så hoppas ni har en bättre kväll än mig. Ska kanske se film nu, eller lägga mig pga att jag är så uttråkad. Godnatt!
 
 
 

TRAINING

 
Nu när skolan snart är slut, så kan jag äntligen börja träna igen. Anledningen till varför jag inte gör det annars är för att jag inte hinner, med tanke på allt plugg, prov och samtidigt att hinna ha ett socialt liv. Så nu är det verkligen inga ursäkter. Jag ska börja springa ute, i pildammsparken osv som jag gjorde förra året. Måste verkligen börja göra det igen, med tanke på att jag och min kropp mår såå mycket bättre då! Jag börjar på måndag! Wish me luck.

STYLE INSPO

 

THURSDAY

Hoppas allt är bra med er, jag mår bra och hade dessutom en kort skoldag. Det enda jag "klagar" lite över, det är vädret. Ska snart äta och senare ska jag till stan, ska köpa lite smink osv, har ändå inget att göra resten av dagen. Ha de fint! ♥
 
 
En grå dag, så vi kör på lite black n white inspiration
 

WANTIES

 
Klänning-H&M/Bikini-Triangl/topp-Gina tricot/Linne-H&M/Väska/Gina tricot 

FINALLY

Har haft en bra dag och nu är äntligen sista provet i tvåan avklarat! Jag är stolt över mig själv att jag klarade tvåan utan att mentalt bryta ner (haha okej fanns dagar då jag hade så mycket plugg att jag ville dö) men nu är det över! Jag har inget mer kvar, så nu de sista dagarna kommer vara lugna med endast inlämning av böcker osv.
 
För att fira att jag inte har mer plugg nu så ska jag se film, äta pizza, jordgubbar, chips o massa annat gott, Ha en bra kväll! ♥
 
 
Såhär glad är jag just, dessutom har jag studiedag imorgon. Kan inte bli bättre
 

INTERIOR INSPIRATION- THERE IS BEAUTY IN SIMPLICITY

 

HAPPY GIRL

Redan juni? Känns som om maj började precis,tiden bara flyger förbi. Nu är det en riktig sommar månad, skolavslutning snart och sommarlov om bara några dagar! Känns helt sjukt att det har gått så snabbt. Min dag idag gick från att vara lite halv dålig till superbra. Imorgon har jag mitt absolut sista prov, sedan så kan jag vila, sluta plugga och bara sluta tänka på skolan i någon månad. Så sjukt härligt! Dessutom är jag ledig på onsdag pga utspark och på fredag är det nationaldagen. 
 
 
Lägger upp en somrig bild från Turkiet förra året. Snart så är skolan över och då blir det Polen resa med Anton, Barcelona med familjen och mycket annat kul! TAGGAD

SÖNDAG

Grillade även i fredags eftersom vädret var så fint, senare mot kvällen hängde vi hemma hos andre. Han och melli hade gjort mat, så vi åt, snackade, lyssnade på musik, spelade fifa och hade en allmänt rolig kväll. Igår skulle vi gått på bio på kvällen, men istället så spelade vi biljard i KB och åt ute. Fick en sjukt mysig helg iallafall.
 
Söndag idag, vilket innebär mest slapp här hemma samt lite plugg. Ska se film senare också. Ha en fin söndag.♥
 
 

RSS 2.0