HAPPY

Sitter och vilar denna måndagskväll, har jobbat och hängt med Anton så behöver vila. I lördags var vi på bio och såg the equalizer vilken var faktiskt riktigt grym. Är även glad för vi har bokat biljetter till Prag! Åker mellan den 24-28 okt. Inte länge kvar, ska bli så skönt att komma bort lite iallafall!
 
 
smutsig spegel jag vet, såhär ser jag ut för tillfället i mina "myskläder"
 

HÖSTENS FAVORITER

Nude/beige och rött nagellack sitter aldrig fel i höst, blir väldigt fint med dessa två färger. Just nu har jag den beiga. 
Köpte en mysig halsduk idag som jag skrev, den är inte för varm och passar perfekt nu när det börjar bli kyligare ute. Alltid lika mysigt. 
Köpte även en grå cardigan, perfekt till någon basic topp om man inte har något bättre att ta på sig. Under skinnjackan är det helt perfekt!
 

FREDAG-SPEX

Idag var det spex i skolan,vår klass skulle klä ut sig till lite sådär 1900-talet maffia/gangsters. Tycker det blev rätt bra till slut.
 
Nu är jag hemma, var i stan efter skolan och köpte cardigan och halsduk. Ska snart duscha o äta, senare ska jag till stan och hämta ut biobiljetter till en film vi ska se imorgon med Anton. Har ganska så fullbokad helg, imorgon ska jag träffa Martina och senare bio på kvällen och på söndag blir det jobb. ÄNTLIGEN HELG!
 
Dessutom är jag glad eftersom jag och Anton ska förmodligen till Prag på höslovet! Shoppa, festa och njuta. Hoppas det blir av, isåfall ska vi köpa biljetter nu i helgen! Ha de fint!♥

23:E SEPTEMBER

Fyfan vad kallt det är ute! Idag när jag gick ut var det endast 12 grader, när jag cyklade så frös jag som fan!
Min dag har inte varit spännande alls. Var i skolan och hade en lektion, senare i stan och hos Anton. Efter skolan så jobbade jag och nu ska jag kolla lite serie innan jag sover. Känns som jag har helt fullt upp nu denna veckan, ska ha spex i skolan på fredag, träffa Martina på lördag osv. Längtar till helgen!
 
 
Åh, när jag ser denna bild tänker jag direkt på sommaren. Gå runt klädd i shorst och linnen. Och det är redan höst. Kallt!! Behöver sommar. 
 
 
 

NEEDS FOR FALL

 
NEEDS FOR FALL

 
 
Börjar bli kyligare och kyligare ute, känns som om jag knappt har något att ha på mig till hösten därför ska jag shoppa i helgen. Jag ska köpa den grå cardiganen och halsduken på bilden, det är helt säkert. Är även ute efter någon stickad tröja, väska, basic topp och lite höstliga nagellack!

MONDAY

Är verkligen trött och har haft fullt upp. Både med jobb, skola och annat. Helgen spenderades på ett lugnt sätt, var och käkade i stan med Anton, shoppade lite och jobbade. Nu är det måndag igen, jag är lite trött då jag la mig sent igår men dagen kommer gå snabbt, dessutom då min sista lektion är inställd. Så då ska jag hem, ska vila lite o senare ta en fika i stan med Anton. Ha en bra måndag! ♥
 
 

NEW WATCH

 
Fick den här klockan av Anton idag, blev glad då jag behövde en klocka. Passar ju till allt och dessutom livar upp en outfit. Dessutom kom det med ett armband! Från Ur&Penn.
 
Hur är det med er annars då? Själv har jag endast jobbat och gått i skolan, därför det har varit så segt här. Känner som om jag har fullt upp i skolan. Har dessutom prov på fredag. Får klara mig igenom veckan o sen på fredag blir de shopping. Nu ska jag göra lite te och krypa ner i sängen med film. Godnatt! 

TUESDAY

 
Två bilder som beskriver helgen lite kort. Utgång i fredags och middag. Åt på Lilla torg Steakhouse med familjen i lördags, det var verkligen riktigt god mat! 
 
Nu måste jag dra, ska plugga lite. Puss!

SUMMER TO FALL

 
SUMMER TO FALL

 
Nu är det dags att byta ut kjolar, tunna toppar osv mot boots, höstjackor och halsdukar. Något jag verkligen behöver köpa just nu det är något cardigan och någon halsduk som liknande på bilden. Ska shoppa i helgen och då ska jag hålla utkik efter de. 
 
Vad händer annars då? Det är en tråkig onsdag idag, inget händer. Har varit i skolan och inte gjort något annat. Vädret är tråkigt och det är lite kyligt ute, jag stannar nog hemma resten av dagen!
 

HOME

Kom precis hem från skolan, är ganska trött. Ska vila lite, äta o kolla på film innan jag åker tillbaka till skolan och har hemspråk. Jobbig dag o jag ogillar tisdagar. Får väl klara mig igenom dagen o senare ta ett varmt bad när jag kommer hem.

Ha det bra! 



SÖNDAG DEN 7E SEPTEMBER

Hej på er!

Hur har er helg varit? Jag har haft det superbra, i fredags hade jag en mysig kväll. Träffade Anton, åt och fikade på fridays osv. Igår var vi i Lund o sedan hängde vi med andre o melly. Lugn och bra helg om ni frågar mig! 

Idag har jag jobbat, är helt slut. Sitter och badar för tillfället. Det enda jag behöver just nu är lite mat, massage och sömn. Eller värme och sommar igen. Man får väl drömma. Ha en bra kväll! 

Slänger in en sådär lite somrig bild, det är ju fortfarnde lite varmt o skönt ute men hösten är ju här o jag känner det. 



COZY EVENING

 
 
Var i skolan idag och sedan i emporia med Anton. Fikade på espresso o så. Nu som ni ser sitter jag och vilar för tillfället. Har tagit på mig några mysiga och sköna kläder och lagt mig i sängen. Ska göra lite te snart, och sätta på en film! Vilar lite då jag är extremt trött och dessutom sjuk. Ha de fint! ♥

PALM SPRINGS

 
Jeans-H&M// Topp- Gina Tricot
 
Har haft en helt okej onsdag, igår jobbade jag och det gick bra förutom att jag hade så ont i örat. Det har blivi bättre idag, så får hoppas jag inte blir helt sjuk. Ska ut en stund nu, köpa lite godis i hemmakväll o träffa Anton. Sen mysa hemma framför någon film. Pusss

2 SEPTEMBER

Sitter i skolan för tillfället och har svenska vilken är min sista lektion. Senare ska jag träffa Anton snabbt innan jag ska till jobbet. Har sovit dåligt i natt då jag har lock för örat och ont i huvudet. Känns som en öroninflammation men ska försöka ändå att klara mig genom denna dagen och senare vila ordentligt hemma. Hörs sen!
 
 
 

RSS 2.0