ONSDAG

Känner mig äntligen lite bättre och har mycket på plus just nu. Jag mår mycket bättre, har kunnat sova ut ordentligt de senaste dagarna, jag har kunnat reda ut lite mer privata saker och allt känns bra.
 
Idag har inte gjort mycket idag, varit ute på en joggingrunda och lite sånt.Vaknade ganska så sent och imorgon är det dags för halloween fest. Ska hem till en kompis och det kommer säkert bli kul. Vet dock inte vad jag ska klä ut mig till alls. Har tänkt på mycket olika saker: catwoman, häxa, sjuksköterska? Om ni har så kom med tips för jag har brist på fantasi!
 
 
 
 
 
 
 

ENKELT MEN SNYGGT.

 
Ungefär såhär kan en höstoutfit se ut för mig. Enkelt, bekvämt men ändå snyggt. Stickad tröja, boots & svarta jeans. Något som jag definitivt kommer ha på mig i höst.

TISDAG

Igår spenderades dagen med maja i princip hela dagen. Vi hängde lite hos mig eftersom det var storm ute och senare på kvällen så gick vi till henne.Vi kollade såklart film, åt lite gott och pratade. Idag när jag kom hem från henne har jag inte gjort mycket. Har för det mesta varit trött så jag har bara tagit det lite lugnt här hemma. Badat, ätit & pluggat lite. 
 
Ska nog bara se någon film ikväll och mysa lite.
 
 

+ & -

PLUS + : Det är höstlov denna veckan & jag har mycket planerat, har fixat mina naglar och känner mig ganska fräsch, mitt hår börjar bli långt, om 44 dagar fyller jag år, ska kanske resa till london/paris i jul
 
MINUS - : Känner mig deppig ganska mycket, har jätte mycket i skolan efter lovet (prov varje vecka)
 
 

GODMORGON

Nu är det söndag men jag oroar mig inte för skolan imorgon eftersom det är lov hela veckan och det känns väldigt skönt. Har faktiskt ingen aning om vad som händer denna söndag, men tänkte kanske ta en powerwalk senare eller kanske baka? Får väl se vad dagen har att erbjuda. 
 
Ska faktiskt fixa lite frukost nu. Ha en fin dag. ♥
 
 

LEOPARD

Vaknade upp idag helt trött efter igår. Hade huvudvärk och ont i ryggen, men det gick över. Förövrigt så har jag haft en bra lördag. Har hunnit städa lite och så var jag även i emporia för lite shopping. Nu har jag precis tagit ett varmt och skönt bad och ska se någon film och dricka varm choklad. 
 
 
Har på mig min söta leopard morgonrock, vet dock inte vart den kommer ifrån.

NEW

Halsband/ringar/Iphone skal- H&M
 
Var lite snabbt i stan, köpte det här iallafall och imorgon blir det nog att köpa jeans. Nu är det iallafall fredag och lov nästa vecka! Taggar jätte mycket, har planerat massor med kul. Förmodligen blir det fest idag/imorgon. Behöver verkligen utgång känner jag. Ha de fint!
 
 

AND WE GOTTA LET IT BURN, BURN, BURN

 

TIPS: VINTERJACKOR

 
Har suttit och kollat lite på olika vinterjackor. Skulle nog behöva köpa en ny snygg vinterjacka! Dessa här ovanför tycker jag ser snygga ut. Speciellt den längst ner i vänstra hörnet. 
 

Har haft en ganska bra dag i skolan. Inga prov eller läxor vilket känns skönt. Har bara vilat när jag kom hem och inte gjort mycket annat. Ska nog ta ett varmt bad snart eftersom det är så kallt här hemma hos mig!
 

TORSDAG 24:E OKTOBER

Började min morgon med att jag försov mig till min första lektion, var tvungen att skynda mig lite extra och hann inte äta frukost. Därför fick jag köpa något lite snabbt. Annars var min dag bra och ganska händelselös. Men det är ju nästan fredag vilket innebär fest imorgon! Så taggad på helgen och lovet. 
 
 

ONSDAG

Har haft en riktigt bra onsdag. Jag har varit i stan idag efter skolan och haft en bra dag. Fått A på ett grupparbete i historia och inte haft några läxor. Nu på kvällen tittade jag på Pretty little liars och Ravenswood samtidigt som jag hade köpt med mig mc donalds hem. Riktig mysig kväll för min del. 
 
Ska byta om nu, och lägga mig om en stund eftersom jag är sååå trött efter att ha gått runt i stan i 3 timmar.
 
 

TUESDAY

Var för trött för att gå till stan idag, ville för det mesta vara hemma, vila och skriva klart min uppsats i religon. Antingen får det bli av imorgon eller på torsdag. Dessutom var jag ute och tog en powerwalk/jogging runda efter skolan.
 
Har inget alls att göra just nu. Klar med uppsatsen och allt annat. Kan ni föreställa er hur skönt det är? Får stå ut 3 dagar till sen är det lov! Nu ska jag ta en snabb dusch nu och senare se film eller så. Godnatt!♥
 
 
 

FALL WANTIES

Idag ska jag till stan efter skolan för o kolla lite saker jag vill ha. Det jag behöver mest är nog ett par jeans från gina tricot eller liknande samt någon finare stickad tröja nu när det har blivit kallare ute. Får se vad som finns och hoppas jag hittar något iallafall!
 
 
 

21:A OKTOBER 2013

Även fast det regnade ute idag, nästan hela dagen så gjorde det inget. Min dag blev ändå bra. Jag hade matteprov och det gick rätt bra kan jag säga. Känns skönt att jag kan andas ut nu denna veckan och inte ha något prov mer. 
 
Avslutar denna kväll med att sätta på mig mina myskläder, äta något gott, dricka te och titta på serier! Godnatt♥ 
 
 
 

ALL MY LIFE I'VE WAITING FOR SOMEONE LIKE YOU


MATTE

Sitter och pluggar väldigt flitigt sedan ungefär klockan 1-2. Har tagit pauser då och då,och nu tänkte jag ta lite luft och dra till coop och handla något gott till mig själv. Senare fortsätta plugga till sent ikväll. Ungefär såhär ser min söndag ut iallafall!

 
 

GODMORGON SÖNDAG

  
Vaknar upp efter att ha sovit ut ordentligt till att mamma har gjort amerikanska pannkakor och kaffe till mig. Perfekt start på denna söndag. Ska snart hoppa in i duschen och senare sätta igång med plugget. Blir inte så mycket annat idag förutom plugg, plugg & plugg idag. Hoppas ni får en bra söndag iallafall. ♥ 

SATURDAAAY

 
Har haft en riktig mysig lördag. Städade mitt rum lite, badade, kollade film & åt massa gott. Sjukt skönt att kunna vila från allt ett tag. Nu sitter jag i min säng väldigt nöjd och mätt! Imorgon ska jag iallafall plugga, så kommer inte bli så mycket uppatering. Har matte prov på måndag och måste verkligen klara det! 
 
 
 

PLUS OCH MINUS

P L U S : Nya PLL avsnittet kommer ut på onsdag, en vecka kvar till höstlovet, har haft en väldigt bra helg, känns mysigt med det soliga/kyliga höstvädret och man kan ta massa fina foton.
 
M I N U S : Har matteprov på måndag, är väldigt trött hela tiden pga skolan, är helt pank just nu och behöver köpa nya kläder.
 
 
 
 
 
 

MYSIG FREDAG

Det har varit en jobbig vecka och helgen var efterlängtad. Så jag har haft en sjukt mysig fredag. Efter skolan så kom jag hem bytte om o lite så, sen träffade jag Johanna i stan. Vi gick runt lite & satte oss på espresso house & snackade där väldigt länge. Mysigt nu när det är lite kallare ute. 
 
Har även gjort lite mat nu, senare har jag chips hemma så jag ska bara se film o ta det lugnt resten av kvällen. Mysig fredag för min del! 
 
 

BABYLISS-CURL SECRET

Har sett på flera bloggar att babyliss har släppt en ny locktång. Som verkar vara riktigt bra, speciellt för någon som mig med mellanlångt hår som tar lång tid att locka. Denna locktång "suger in" håret och så har man det i några sekunder senare kommer håret ut lockat & klart. Detta är något jag verkligen vill ha och som skulle behövas ifall jag behöver snabbt locka håret innan någon utgång. 
 
 
 
 
 
 
 
 

TORSDAG DEN 17:E OKTOBER 2013

 
Här kommer lite torsdagsinspiration via we♥it. 
 
Förövrigt så har jag haft världens jobbigaste dag med idrott på morgonen och samhällsprov. Det gick rätt bra, men jag är trött & nu vill jag ha helg! Förutom det så har jag inte heller varit på den bästa humörn denna veckan. Allt har gått upp & ner och plugget har inte gjort det bättre. Men imorgon taggar vi äntligen fredag och då ska det bli skönt att vila från allt ett tag. 
 

PLUGG DAG

Igår hade jag fullt upp. Efter skolan så var jag i stadsbiblioteket och pluggade. Mycket plugg, skola och annat som jag måste ta itu med denna veckan. Samhällsprov imorgon(torsdag) och uppsats på fredag. Senare även matteprov på måndag. Har så mycket att göra just nu så det blir mindre aktivt här. 
 
Eftersom jag hade så mycket plugg, så sjukanmälde jag mig från skolan idag och har suttit och pluggat enda sen klockan 12. Har kommit halvvägs, men måste fortfarande kunna samhälle bättre. Hoppas på att provet går bra. Det är ju torsdag imorgon trots allt, så snart är det fredag och jag ser framemot helgen!

 
 
 
 

MÅNDAGSMYS

Kom hem från hemspråk runt halv åtta, pluggade lite och har precis sett film med min bror eftersom han åker tillbaka hem till Polen imorgon. Så vi hade lite sådär måndagsmys med chips & choklad. Ska nog ta en snabb dusch innan jag lägger mig i sängen om nån timme. Godnatt!
 
 
 
 

AND IT'S MONDAY AGAIN..

 
Måndag igen, lite jobbigt att vakna tidigt och massa plugg, men en sak som gör det lite bättre är att vädret var
fint idag, soligt och ganska så varmt. 
 
Är hemma ett tag efter skolan innan min hemspråk, hade endast två lektioner idag dessutom så det var ganska chill. Har hunnit äta & ta lite outfit bilder, snart ska jag börja klä på mig och röra mig mot skolan. 
Efter hemspråk, kommer jag sätta mig ner och plugga eftersom vi har så mycket på gång i skolan just nu. 

EN VANLIG SÖNDAG

 
Lite inspirations bilder från we ❤ it. Förövrigt så känner jag verkligen att hösten är här. När man vaknar upp till regn & gråa dagar. Känns lite trist, men samtidigt kul med tanke på jul, nyår osv. 
 
Annars så har jag suttit idag & pluggat hela dagen. Gjorde jätte mycket matte för jag låg väldigt mycket efter och så lite religion också. Kändes som en produktiv dag och jag fick mycket gjort. 

WE'LL BE COUNTING STARS

En till sak jag gillar med hösten förutom myskvällar med film & te är långa promenader med bra musik i öronen. Finns vissa låtar just nu som känns sådär väldigt "höstliga" och jag sitter och lyssnar på de om och om igen. Några låtar som jag fastnat för just nu är :
 
 
 

 

SATURDAY MORNING

Godmorgon! Äntligen är det lördag och det känns så skönt att kunna sova längre än till 7. Jag vaknade för ett tag sen när maja skulle gå hem och nu sitter jag i sängen och inte gör något alls.
 
Igår, hade jag inte tid för att blogga då jag kom hem från skolan, badade och så träffde jag maja på kvällen. Vi köpte chips, pizza & satt och myste med film. En riktigt bra kväll och kändes skönt att prata med henne. 
 
Ska snart gå upp från sängen, ta en dusch och äta frukost innan jag börjar röra mig mot stan. Ha en fin lördag!♥
 
 

MYSKVÄLL

En jobbig dag i skolan med idrott (sprang milen) och så spanskprov också som gick rätt bra ändå.
 
Sitter i min säng just nu med te, choklad och en varm stickad tröja, en riktig myskväll för mig själv. Det är just det här jag älskar med hösten. En kopp te, myskläder och någon bra film när det är kallt ute. Årets mysigaste årstid. 
Ska snart sätta mig ner och plugga lite också, har massor med matte att göra och geografi också! Därför tänker jag snart börja. 
 
Hoppas ni får en fin kväll. ♥
 
 

ONSDAG

Stressig dag idag men nu har jag gjort allt som jag måste göra idag. Tagit spruta, badat, städat & pluggat. Har spanskprov imorgon, så har suttit hela kvällen och bara pluggat spanska.
 
Känner mig väldigt trött nu så jag ska lägga mig. Taggar idrott imorgon på morgonen...Godnatt!♥
 
 

WANTIES

Just nu denna höst, är jag ute efter någon sån liknande jacka, ett par snygga boots och en fin tjockare tröja som jag kan ha under jackan. Ska till stan nästa vecka o hoppas jag hittar något!

8:E OKTOBER 2013

En bild från Alanya från förra veckan!
 
Jag har haft en riktigt jobbig dag. Istället för o va i skolan, så skulle vi med klassen åka någonstan till skogen med vår geografi lärare och kolla på lite olika saker. Det var jobbigt att gå, och jag var trött som fan efteråt på bussen! Kändes skönt att komma hem, ta ett bad, äta och bara sitta och vila. Ska snart ta och plugga lite, innan jag kollar på någon film!
 
Imorgon har jag dessutom skolfoto och har ingen aning alls om vad jag ska ha på mig/hur jag ska ha mitt hår. Som tur är så börjar jag 11 och hinner hitta något!
 

ALANYA 2013

 
Kan beskriva denna resan med bara några ord, varmt väder, fester, uteserveringar, coctails, GOD mat, sena nätter, promenader på stranden, underbara människor, massa skratt & kul!
 
Ännu fler bilder kommer förmodligen upp här i veckan! 
 

HEMMA!

Känns skönt att vara hemma! Kom hem igår runt halv tre på natten och somnade vid klockan 5 på morgonen. Dock vill jag tillbaka till Alanya redan nu. Saknar det som fan. Värmen, poolen, maten o allt annat. Kommer definitivt åka tillbaka dit. 
 
De senaste dagarna där bestod av fest, promenader på stranden, solande och badande. Veckan gick sjukt snabbt. Nu denna söndag måste jag ta itu med mycket plugg till imorgon och kommer inte ha mycket tid för annat. Hoppas ni har en bra söndag. Bilder kommer upp idag/imorgon när jag har gått igenom kameran. 
 
 

I'M IN LOVE WITH THOSE LITTLE THINGS.

 

TODAY'S

 
Topp-jack daniels/shorts-bershka/väska-polen/ 
 
Såhär ser jag ungefär ut just nu. Vi ska snart ner och äta middag här i hotellet, eftersom klockan är 1 timme framåt här. Senare ska vi nog gå och sätta oss på någon bar i stan och gå runt där. Ska bli allmänt mysigt. Hoppas ni också har det fint. Vi hörs! ♥

01:A OKTOBER 2013

Godmorgon!
Det är ju redan oktober, fast jag själv har svårt att tro det. Känns inte alls som det och detta året har verkligen gått sååå snabb!
 
Har nyss varit uppe och ätit en tidig hotell frukost, ska byta om och senare så ska jag ner tlll poolen och ligga där. Hoppas ni har en fin dag ♥
 
 
 
 

HELLO FROM ALANYA

Hej på er från Alanya! 
 
Jag har det väldigt bra här, kom hit sent på lördagskvällen. Det började lite smått dåligt dock, eftersom när vi kom till flygplatsen så fick vi inte min resväska, så vi anmälde den som försvunnen och dagen efter fick vi den iallafall. Så jag är glad att inget har försvunnit, de tog tydligen in den på fel plan eller liknande.
 
Dessa dagarna har jag badat, solat och suttit på massa barer. Jag trivs verkligen här med 30 graders värme & sol hela dagen. Har köpt internet just nu därför jag passar på att skriva. Idag var vi förövrigt på hamam. Alltså turkisk skum massage,bastu, peeling osv. Känner mig riktigt fräsch efteråt.
 
Ska upp tidigare imorgon för att äta,så just nu ska jag sova. Godnatt!
 
 

RSS 2.0