GOODNIGHT

Segt här som vanligt men har varit lite upptagen. De sista dagarna i mars spenderades på ett bra sätt. I söndags var jag på MFF match och åt ute o så. Fick en mysig avslutning på min helg. 
 
Annars kan jag inte förstå att det redan är april imorgon. Känns verkligen inte så. Ska snart krypa ner i sängen och se lite teen wolf innan jag sover. Godnatt! ♥

SUPER LÖRDAG

Har varit väldigt trött efter denna skolvecka med massor av plugg och långa lektioner, sena kvällar och för lite sömn. Så helgen har varit perfekt än så länge
 
Igår så var jag med Anton hos mig, myste, kollade film & åt pizza. Senare träffade vi även Andre mot kvällen. Var hemma runt 1 och sov direkt. Bra och lugn fredag för min del. Idag hade vi så fint väder i Malmö! Inget blås alls och strålande sol. 13 grader ute. Så jag Sandra, Maja och Natan bestämde oss för att grilla. Blev en mysig dag och det var inte alls kallt ute. Mot kvällen träffade jag Anton, vi gick ut åt & spelade biljard. Är inte så trött, men ska sova snart. Hoppas ni också hade en fin dag. Puss! ♥
 
 

REPEAT- WAVES

 
 
En låt just nu som verkligen spelas på repeat i mina hörlurar. Har tagit om den såå många gånger. En sån vår/sommar låt som får mig verkligen att längta till sommaren. Speciellt när man kollar på musikvideon. Det är egentligen inte så länge kvar, bara 2-3 månader tills sommaren. Denna sommaren ska verkligen bli bra. Och kan bara beskrivas med några ord: Sol, resor, äventyr, skratt och minnen. 

WHITE AND CLASSY

 Godmorgon på er! Sittter i skolan och har naturlektion. Tråkigt och är lite halvt trött. Men det är fredag och jag ser framemot denna dagen då jag ska träffa Anton. Vi får se vad vi hittar på för roligt. Ha en fin dag!♥
 
 
 
Gjorde ett collage under tiden eftersom hade tråkigt. Är verkligen så shoppingsugen! Har dessutom börjat leta någon jobb så får väl se om de blir något. Behöver pengar!! Men är det när man är ung student...
CLASSY
Tryck på bilden för att se var allt kommer ifrån
 

THURSDAY

Min dag har varit lite sådär idag. Började med att jag åkte till skolan och fick reda på att första lektionen var inställd. Har dessutom haft en rejäl migrän hela dagen., Nu mår jag lite bättre och ska sova väldigt snart. Skönt att det är fredag imorgon iallafall. Godnatt! ♥
 
 
Torsdagsinspiration via we♥it
 

V FÖR VÅR

 
Trots att det fortfarande är lite kallt i Malmö så kan man känna våren. Det finns så mycket fint som kan matchas på alla möjliga sätt. Gillar de ljusa beiga/rosa färgerna i vår. Är faktiskt ute efter någon topp som den till vänster. Ljus färg, matchas på ett fint sätt. När jag får pengar så är det dags att gå på en liten shoppingrunda! Hoppas dessutom verkligen att jag får sommarjobb. Det är så mycket saker jag vill göra/vill ha, så det hade inte suttit fel. 

STRESSAD

Har haft helt fullt upp, plugget har kommit i vägen och inte låtit mig sitta vid datan och blogga. Nu kan jag äntligen andas ut lite. för har inget mer prov denna veckan. Har stressat så himla mycket de senaste dagarna och verkligen känt mig spänd i hela kroppen. Ska försöka vila och inte stressa så mycket. Har haft prov i psykologi och varit uppe så länge så är verkligen trött. Hoppas ni får en bra dag!
 
 
Liten detaljbild från outfiten i fredags. 
 

vårfavoriter

Nelly har för inte så länge sedan släppt en ny vårkollektion. Det finns så mycket fint som jag skulle vilja ha i garderoben. Klänningar, tunna stickade tröjor, kappor osv. Massor med fina saker som är ett måste ha. 
 
 
En grå klänning som kan passa till allt, i vår/sommar eller en svart klänning som passar till fest
 Åh tycker den svarta peplum toppen är så fin! Skulle matchas snyggt med vita jeans eller liknande. Till fest eller något finare tillfälle.Även den vita toppen som kan bli fin till vardags.
 Att ha tunna stickade tröjor till våren är alltid bra. Under en skinnjacka när man inte hittar något annat att ha på sig. Ett måste!
Till sist dessa jackor. Är bland annat helt kär i den vita kappan som jag så gärna vill ha i min garderob!

FRIDAY OUTFIT

Idag var det lite molnigt men ändå 10 plusgrader. Jag passade på att ha på mig min nya kappa och en tjockare stickad tröja under. Tills det började regna och då fick jag byta..
 
Spenderade fredagen med Anton, vi gjorde inget speciellt. Tog en runda i stan, åt o så. Nu ska jag snart lägga mig, är såå trött efter denna vecka!
 
Dåliga outfit bilder från idag, men såhär såg jag ut. 

SPRING

 
SPRING


 
Åh så snyggt! Vill ha exakt allt här ovanför,hade suttit perfekt i vår. Vill så gärna åka till London eller liknande för att kunna shoppa kläder. Vi får väl hoppas på att jag åker dit snart. 
 
Hur är det med er annars då? Allt är bra här, sitter och har lektion för tillfället och dessutom är det fredag. Slutar tidigare idag också vilket är skönt. Ska se vad jag ska hitta på denna fredag Ha en fin dag!♥
 

PRODUKTIV DAG

Efter en stressig & produktiv dag känns det så skönt att lägga mig i sängen Min säng har nog aldrig varit skönare än vad den är just nu. Hur har er dag varit då? Min dag var nog helt perfekt.
 
Var i skolan till klockan 2, slutade tidigt vilket kändes skönt. När jag kom hem så tog jag tag i tvätten och äntligen fick jag det gjort. Senare träffade jag Anton och Sandra i stan. Vi spelade biljard och fikade på espresso. På kvällen blev det gymmet, och jag kom hem trött som satan! Körde faktiskt ben & armar/rygg idag. Nu har jag duschat, ätit ordentlig mat & känner mig så bra! Imorgon är det fredag, vilket också är jävligt skönt, har sett framemot helgen!
 
Detta åt jag när jag kom från gymmet, kokta ägg, tonfisksallad, rågbröd + proviva. Ingen mer skräpmat eller annat skit för min del. Mår så mycket bättre av sånt här. 
 

3 THINGS

3 saker som gör mig glad just nu: Vänner, livet, musik
 
3 saker jag längtar till: Sommar, värme, påsklov
 
3 saker jag vill ha: Mycket pengar, michael kors klocka, ben&jerrys
 
3 mål: Bra betyg, få min drömkropp, skaffa körkort
 
3 bilder jag gillar:
 

WEDNESDAY MORNING

Hallå fina. Sitter i köket just nu, äter musli med banan, dricker kaffe och kollar runt på bloggar, mysigt faktiskt. Första delen av min dag består av skola och pluggande, efter det ska jag försöka att komma iväg till gymmet och träna. Hoppas ni får en fin onsdag!
 
 
Lite inspiration inför denna dagen, då jag ska komma iväg och träna.
 

I'M BACK

Hade en sånhär mysig lördagskväll, då jag endast tittade på serier, åt massa goda jordgubbar och kunde bara mysa. Älskar såna lördagar!
 
 
Hur är det med er då? Längesen! Jag har inte haft tid till bloggen alls. Varför? Jo, för jag har varit upptagen med att leva. Haft plugg som jag tagit igen samt träffat Anton. Men nu är det lite lugnare, inget speciellt denna veckan så jag kan vila lite. Ska komma igång med träningen igen imorogon, då jag inte alls har haft tid när allt plugg kommit i vägen. Men nu bestämmer jag, att från o med imorgon så ska jag träna aktivt samt kunna ha tid till plugg & lite socialt liv däremellan! Får väl se hur det går!
 

SATURDAY MORNING

 
Har ingen aning om vad jag ska skriva om, då mitt liv är ganska så händelselöst just nu. Förutom skola, plugg & träning händer inte mycket annat. 
 
Vad gör ni denna lördagsmorgon då? Själv tog jag sovmorgon och vaknade för inte så länge sedan. Ska snart duscha, och sedan städa mitt rum och liknande eftersom vi ska få gäster senare på eftermiddagen. Kommer nog bli nog helt okej trots allt. Annars kommer min lördag bli tråkig, då jag även måste ta itu med lite plugg på kvällen. Hoppas ni har en bättre lördag än mig! ♥

FRIDAY THE 14TH

Pga det fina vädret uta och massa plugg har jag inte haft tid till bloggen. ALLS. När det var 11 grader och sol ute ville man umgås med vänner o hänga i stan. Och det är exakt vad jag har gjort! Ätit glass, tagit promenader i stan & på kvällarna har jag pluggat. Har haft 2 prov i spanska och natur, båda gick ganska bra måste jag säga. Nu har jag helg så det känns skönt. 
 
Denna dagen räknas inte till de bra fredagarna dock. Var i hässleholm en stund idag med Anton, träffa lite vänner o så- vilket var roligt och gjorde min dag mycket bättre. Annars så är allt lite upp & ner och jag är bara så arg och irriterad på allt nu. Men det löser sig förr eller senare. Ska ändå försöka njuta av denna helg. 
 
En vår outfit, simpelt men ändå snyggt. Körde på detta igår, känns så skönt att äntligen kunna gå ute i endast skinnjacka utan att frysa. 
 
Jeans-stradivarius/bälte-H&M/topp-vero moda/skinnjacka-bershka/väska-bershka/solglasögon-H&M
 
 
 

NEW BALANCE

Det är dags att köpa nya skor och jag har kollat runt lite men fastnade verkligen för dessa skorna. New balance, tycker de är såå snygga! Speciellt de sista, dessutom är de inte alls dyra. Något jag verkligen måste skaffa!
 
Hur har er dag varit annars då? Malmö bjöd på 12-13 grader idag och strålande sol. det kändes verkligen skönt att våren har kommit. Tog en runda i stan efter skolan och har endast vilat idag. Ska äta något litet och sen se ytterligare 1-2 avsnitt av True detective- den nya serien jag började kolla på nån dag sen. 
 
 

SUNNY SUNDAY

 
Lite bättre bilder på den nya kappan som jag köpt.Längtar tills det är lite varmare så jag kan använda den.
 
 
Hej på er förresten! Igår hade jag verkligen en bra kväll/natt. Åkte till hässleholm med anton där vi mötte upp andre och melissa. Spelade biljard i 2,5 h och sedan gick vi och åt på något uteställe. Hade väldigt roligt och kvällen kan beskrivas med några ord, skratt, äventyr & minnen! Sedan tog vi tåget runt 12 så jag var hemma vid 2. En underbar lördag! Vad gör ni idag då? Det är en fin dag och solen skiner, jag ska en snabb sväng till emoporia och sedan ska jag plugga. Såhär kommer ungefär min söndag se ut. 

NYTT I GARDEROBEN

 
Här är en smygtitt på min nya kappa som jag hämtade ut från posten igår. Kommer bli snygg i vår/sommar.Ny favorit i garderoben Bättre bilder kommer

need

Make up
 
 
Jag skulle behöva köpa highlighter, bronzer, blush och concealer. Har kollar runt lite på olika videos om hur man kan fixa en enkel men naturlig sminkning och det är faktiskt inte så svårt. Så när jag får pengar ska jag köpa det!
 

ALL BLACK

 Festtopp HÄR // Byxor HÄR
 
 
Något som jag skulle behöva i min garderob just nu är en festtopp som man kan ta på sig när man inte riktigt hittar något annat i garderoben. Byxorna från dr.denim är ett standrad köp när de gamla paret slitits ut och nu är det dags att köpa nya! 

 

Förresten hur är det med er? Jag sitter i skolan och har lektion just nu, det är fredag idag men jag är bara allmänt trött, känner att mina ögon är lite svullna pga för lite sömn och jag har inte riktigt lust att göra något. Ska hem, ta ett bad, vila & se filmer- lite sådär fredagsmys. Hoppas ni får en fin dag!

TIRED

Hej på er! Har ni haft en bra dag?
 
Idag har jag iallafall haft studiedag och har faktiskt hunnit göra mycket. Var själv hemma så träffade anton under dagen en stund, senare kom jag faktiskt iväg till gymmet med sandra runt 5-6. Körde ett bra benpass samt lite axlar. Pluggade lite nu på kvällen och är så trött just nu. Så tycker jag förtjänar att endast lägga mig i sängen nu. Ska se det nya avsnittet av pretty little liars och äta något litet innan jag sover. Godnatt! ♥
 
 
Ser så trött ut på bilderna, behöver sömn inför imorgon då jag ska upp tidigt!
 
 

4 MARS

Gud vad dagarna går snabbt. Redan onsdag imorgon. Idag har jag haft en jobbig och lång dag i skolan med 3 timmars skrivning i svenska- utredande text. Jag är helt utmattad och har inte ork för något idag. Tur att det är studiedag imorgon iallafall! Hinner vila och sova ut. Mycket ska göras imorgon, bland annat ska jag träna, träffa anton en stund och plugga. Nu ska jag faktiskt lägga mig eftersom jag är såå trött! Godnatt! ♥

GREY TUESDAY

 

TODAY'S

Idag ser jag ut såhär, sämsta bilderna ja jag vet. Men varken hann inte eller orkade inte ta bättre
 
Stickad tröja-stradivarius/skinnjacka-bershka/jeans-tally weijl
 
 
 

NEW WEEK

Det är redan mars, känner att våren verkligen kommer nu när det är runt 8 plusgrader på dagen. Iallafall har jag haft hela helgen helt fullspäckad. I fredags spelade jag biljard och umgicks med vänner. I lördags så träffade jag anton och igår blev det plugg. 
 
Då var det måndag igen, denna veckan kommer bestå av plugg, inlämningar & lite allmän stress. Ska snart också iväg till skolan igen för hemspråk.Men i helgen ska jag göra lite roliga saker som jag ser framemot. Hoppas ni har en fortsatt fin måndag! 
 
 

RSS 2.0