SJUK

 
 
Hej på er!
 
Anledningen till att jag inte har skrivit var för att jar har haft mycket att göra i skolan och dessutom så är jag sjuk. Blev det i torsdags, har haft feber sen dess och väldigt ont i halsen. Så dessa dagar har jag spenderat med Anton och så har jag legat i sängen och vilat. Får hoppas jag blir frisk snart. Men nu ska jag iallafall kolla på film innan jag sover. Godnatt! ♥

NEED

 
Imorgon efter skolan ska jag faktiskt shoppa, behöver lite saker som någon topp, ett par nya svarta jeans, halsduk och kanske en kappa. Får se om jag hittar något. 
För tillfället sitter jag i skolan och har rast, slutar kl 13 idag och ska senare hem och plugga. Ha en bra torsdag! ♥

TUESDAY

 
Hej på er! Tisdag idag & känns som veckan har gått super segt än så länge. Men hoppas er dag har varit bra iallafall, min var väl helt okej. Var i stan & jobbade nu på kvällen. Är ganska så trött och har ont i huvudet & fötterna, så ska byta om & sedan lägga mig i sängen och kolla på någon film. Godnatt! 

LET'S DO WHAT WE LOVE, AND DO A LOT OF IT

 
Åh jag känner mest bara för att våren ska komma just nu, så jag kan gå runt i lite lättare kläder som kappa & skinnjacka. Gillar inte vintern eftersom att det är så klumpigt med vinterjacka. Så sitter här och drömmer på att det snaaart kan komma lite mer sol & värme. 
 
Annars hoppas jag ni mår bra denna måndag. Jag har varit i skolan och sedan varit ute o hemma hos Anton. Satt mest och pratade och planerade lite saker. Imorgon börjar jag 12.45 och slutar 14.00 sedan ska jag iväg till jobbet. Men nu innan jag lägger mig så ska jag tvätta av sminket och kolla serie. Godnatt på er!♥

BLACK&GREY

 
BLACK&GREY

 
Var en stund i stan idag och köpte lite underkläder. Såg då en kjol liknande denna på bilden och föreställde mig direkt i huvudet hur jag skulle matcha den. Här är ett exepel. Ska faktiskt införskaffa mig en sådan nu nästa gång jag får pengar. Hoppas ni har en fin fredag iallafall! ♥

KAPPA

Har haft en bra avslutning på helgen och en bra vecka än så länge. Jobbade idag och är såå trött nu. Ska snart gå lägga mig så jag har mer energi imorgon. Godnatt!♥
 
 
Förrsten så är jag ute efter en snygg lite längre och liite tjockare kappa. Den jag har nu kan man endast ha på våren/sommaren. Men jag vill ha en mer för hösten/vintern som nu till exempel. Denna här under kommer från sheinside och jag är ute efter en liknande dock helst utan sån päls. Ska kolla runt och hoppas jag hittar!
 
 

MOVIE TIME

 
En bild från tidigare idag. Vad har ni gjort denna lördag? Jag har faktiskt städat en massa, ätit ute med familjen och varit i IKEA. & nu ska jag se film och äta glass. Bra och lugn avslutning på denna lördag. Imorgon ska jag plugga en massa och även träffa Anton en stund. Hörs imorgon ♥

HELG

Äntligen fredag!! Jobbig vecka, med ganska mycket plugg och jobb. Men skönt att få helg nu. Har badat och vilat lite nu efter skolan. Dessutom har Anton kommit hem, så idag ska vi kolla film, beställa hem mat, äta chips o ta igen tiden. Hoppas ni får en bra fredag!
 
 
Här får ni förresten outfiten från i onsdags. Hann aldrig lägga upp den 
 

SKINROLLER & BIO OIL

 
 
Pratade om en skinroller här på bloggen för någon dag sen. Hittade ett erbjudande på en annan hemsida där en olja mot ärr, bristningar osv tillsammans med en roller kostade endast 479. Så beställde det i söndags och hämtade ut det idag. Ser framemot att prova den nu ikväll. 

WEEKEND

 
Hej på er! 
 
Hoppas allt med er är bra, själv mår jag väl sådär. Har åkt på en förkylning, har ont i halsen och dessutom svider ögonen. Var i skolan idag och hade en lektion, så det är tur! Hela min helg kommer förmodligen spenderas inomhus, ska plugga, kolla serier & vila väldigt mycket eftersom jag vill bli frisk. Dessutom så är Anton bortrest till torsdag så ska vila upp mig ordentligt!
 
Annars är jag glad, min bror har kommit från Polen så ska spendera tid med honom. Hoppas ni får en bra helg! Puss ♥

FRÅN IGÅR

Hej på er! 
 
Hoppas allt är bra med er, jag mår bra iallafall och är glad. Jag och Anton har bokat biljetter till Polen i februari för en liten weekend mellan 13-15 febuari. Mest för att slappna av, fira alla hjärtans dag där & gå på spa. Ska bli skönt o komma bort ett litet tag, iallafall 3 dagar. Annars har det inte hänt mycket, vi har gjort om lite här hemma o köpt nya möbler & imorgon börjar skolan. Är verkligen inte alls taggad. Hoppas ni får en fin kväll iallafall! Puss
 
 
Såhär såg jag ut igår, en ny slapp basic tröja köpt i Polen från Bershka. 
 

SWISS SKIN ROLLER

 
Har länge haft lite små problem med min hy och kom in på denna produkt idag. Har även blivit tipsad av en vän att börja använda den. Det är en skinroller tillsammans med en kräm som hjälper huden att läka. Swiss Skin Roller är en microneedle therapy med 540 mikronålar i kirurgiskt stål som gör små kanaler i hudens översta lager och på så sätt startar kroppens läkprocess och produktion av ny hud. Kostar just nu 799 tillsammans, och jag funderar på om jag ska skaffa mig en sådan. Har någon av er provat den? Är ni nöjda med resultaten?
 
 

50 SHADES OF GREY

 
 
Något jag verkligen ser framemot detta året är denna filmen, 50 shades of grey. Började läsa boken men läste aldrig klart den. Ska göra det innan jag ser filmen. Den verkar vara grym, ryser när jag kollar på trailer, kommer ut den 13e februari, längtar!

NAILS

FIxade nya naglar innan nyår. Fick bli lite ljus ljus rosa & glitter. Enkelt men fint och jag tycker om det! Blev väldigt nöjd denna gången. 

MY 2014

2014 var ett väldigt bra år för min del, jag känner att jag har uppnått de jag lovat mig själv i slutet av 2013. Att vara gladare, leva fullt ut och bara njuta. Har rest, festat, skrattat tills jag gråtit, upplevt nya städer, lärt känna nya människor och skapat väldigt många underbara minnen. Har upptäckt en sida av mig själv som jag inte ens visste fanns innan. Jag kan stolt säga att jag har varit lycklig & glad. Självklart har det funnits lite sämre dagar, men det är förbi och det är inget som jag bryr mig om. Jag har levt, varit lycklig och det ska bli ännu bättre 2015, mycket att se framemot. Nya möjligheter och nya upplevelser.
 
Firade in 2014 i denna outfit, svart enkel klänning, klackar, smycken
En annan outfit från januari, då jag firade att min fina vän Martina fyllde 18
Kallt i början av januari...
Började träna i början av februari 
Fick rosor på alla hjärtans dag
En detaljbild på en av favorit outfitsen från februari
Åkte till Polen på lovet, shoppade en massa kläder och träffade familjen
Sedan blev det liiite varmare och man kunde gå i skinnjacka och kappa
Trött efter massa plugg
I april köpte vi en liten fransk bulldog och jag blev helt förälskad i den.  
15 plusgrader ute i april och dessutom massa sol
Maj var väldigt varm månad och då var det dags att ta på sig klänning första gången detta året, samt hänga på stranden för första doppet. 
Det var även massa plugg i maj, och inlämningar. Så det blev plugg "mys" på espresso house
Sen var det skolavslutning, och 2an var avklarad!!
Började sommarjobba, och om kvällarna vilade jag framför spännande VM matcher
Till slut efter en månads sommarjobb blev det juli och då var det dags för Polen med Anton.
Massa mysiga drinkar och middagar ute i de sköna vädret på 25+ grader
Kom tillbaka till Sverige, köpte en ny systemkamera och hängde på fina stränder som bland annat åhus..
Och klagshamn...
Sen var det dags för mammas bröllop
Då kom kusiner och släkt från Polen
Dagarna bestod även av små utflykter i Skåne med jojo sommarkort. Så det blev MYCKET tåg resande
Hängde mycket med familjen i Lomma, och tog mysiga promenader i de små "skogarna" där
Hade det även såhär mysigt nångång i västra hamnen med vin och annat gott
Kollade på solnedgången och hängde i västra hamnen till 10-11 på kvällen
Mamma fyllde år
Åkte till Göteborg över en helg med Anton, gick på Liseberg och shoppade
Gick i såna här sköna outfits och passade på att njuta av värmen de sista varma dagarna
Sen var det dags för skola igen, och spex i september
I oktober var det dags för att åka till Prag med Anton över en helg.
Vi festade, åt, shoppade, kollade runt och hade det så jävla skönt. En riktigt lyckad resa och vi kom så mycket närmare varandra
När vi kom hem så började det bli väldigt kallt och det var dags för halsdukar och vantar i november
I december klippte jag håret kort igen
Fyllde äntligen 18 år!! Firade med familjen och sedan med Anton i Danmark 
 

POLAND 2014

Lägger upp de bilderna jag tog i Polen på julafton och slutet av december. Det var mysigt att vara där på julen och fira med familj, kusiner och vänner. Kom hem den 29e december och firade nyår i sverige. Igår firade vi det med Anton och hans kompis. Vi åkte till Danmark runt 10-11, och firade in det nya året där. Det var väldigt kul, kom hem runt 5, och somnade nästan direkt. En lyckad nyår. Sov över hos Anton och kom hem för ungefär 1 timme sedan, ska ta ett bad, vila och bara ta det lugnt. GOTT NYTT ÅR PÅ ER!!
 
 Hade en liten julgran där hemma, men ändå mysig. Pyntade tillsammans med mina kusiner. 
 Åt en typisk polsk/svensk julmiddag och hade det trevligt med familjen. 
Öppnade julklappar, fick bland annat pengar, en bok, smink o body lotion. 
 Har en liten katt i Polen, som är ungefär 8 månader gammal, så lekte med den och min yngre kusin varje dag. 
Och till slut flyget hem, tog bussen redan vid 5 på morgonen. Äntligen hemma i Malmö igen. 
 

RSS 2.0