grey

 
 
Har på mig min nya kläning som jag köpte igår från H&M, till det ballerina, väska från stradivarius och armband från Polen.
 
Vaknade tidigare idag, så har redan hunnit vara i stan, träffa Anton på hans lunch på jobbet och nu ska jag snart röra mig till tåget. Vi ska träffa Andre. Ha de bäst!
 

MYS

 
 
Kom hem för inte så länge sen, var i stan med Chanel. Köpte en klänning som ni får se imorgon. Vi åt även på mando och det var verkligen jätte gott. Var mysigt att bara prata och hänga i det fina vädret. Träffade Anton en stund på kvällen också.
 
Nu ska jag mysa ner mig i min säng efter att ha tagit en kall dusch. Ska kolla på avsnitten av teen wolf som jag har missat och sedan sova. Ska upp lite tidigare imorgon. Hörs då!

PHOTOS

 
Försöker hela tiden lära mig mer hur man fotar med min nya kamera för att få de bästa bilderna. Alltså de med ljuskänsligheten osv osv. Så tar bilder så fort jag får chansen. Dessa bilderna är bara "test" som jag gör, provar mig fram hela tiden. Det blir bättre och bättre. 
 
Men annars då? Jag hjälpte nyss mamma att städa lokalen efter bröllopet, och nu ska jag hoppa in i duschen. Det är så varmt så det bara rinner från mig, senare ska jag träffa Chanel och hänga lite. Ha en fin dag ♥

VICTORIA'S SECRET

 
 
 
Två nya saker från Victoria's secret, string köpta från Polen och Body mist "pure seduction" fick jag av anton. 

WEDDING

 
 
Var som sagt på bröllop idag, det var faktiskt riktigt kul. Massa god mat, drinkar, dans och musik samt träffa släkten. Senare gick jag även ut och träffade Anton och några andra. Fick en jätte mysigt lördag!
 
Nu ska jag sova, för jag är verkligen trött och klockan börjar bli mycket. Godnatt♥

RED

 
Såhär såg jag ut idag på bröllopet, hade ingget speciellt på mig och orkade inte klä upp mig speciellt mycket. Hade på mig en röd/rosa kkänning (bilderna ger inte rättvisa) sen hade jag klackar, och bytte om till ballerina efteråt. 
 


NIKON D3200

 
Köpte en ny kamera igår, Nikon d3200 + ett objektiv. Har provat fota och tycker atty bilderna blir väldigt bra. Är nöjd än så länge. Igår var vi i Åhus och badade med Anton, Andre och Melly. Idag på dagen köpte jag en klänning eftersom jag ska på bröllop imorgon, och mot kvällen grillade vi på stranden, vilket var jävligt mysigt. 
 
Nu måste jag sova, ska upp tidigare imorgon. Godnatt!♥
 
 

WONDERFUL SUMMER

Igår åkte jag och Anton till Dalby, var där i 3 h badade, solade och hade det allmänt mysigt. Var hemma runt 8-9 på kvällen.
 
Idag kom mina kusiner från Polen så vi åkte till stranden och senare träffade jag Anton, Andre och Melly. Var i Hässleholm en stund och sedan åkte vi hem. Nu är jag hemma och ska lägga mig i sängen och kolla ikapp alla serier. Godnatt ♥
 
 
Såhär såg jag ut idag, det var en varm dag och Malmö bjöd på 27 grader.
shorts- bershka (nya) // topp-only (ny) // väska-stradivarius (ny) // cardigan- gina tricot // mobilhänge(?)-bikbok
 

POLAND

 
Två bilder från min instagram när jag och Anton var i Polen. Jag hade inget internet och det var svårt att få tag på det, men jag njöt verkligen. Kunde slippa tänka på allt här i Sverige ett tag. Vi njöt verkligen och hade såå roligt! Badade, solade, shoppade, åt god mat, fikade, festade och upptäckte nya ställen. Vi hade en helt underbar vecka! Igår när jag precis skulle blogga så somna jag eftersom jag inte hade sovit på ungefär 36 h. Nu är jag vaken och ska fixa mig för en dag på stranden. Ha de fint♥
 

MOT FLYGPLATSEN

Såhär ser jag ut just nu! Snart drar jag till flygplatsen, hoppas allt går bra. Vi hörs imorgon eller när jag får tag på internet! 







 

SOON

Packat och klart! Nu har jag nästan gjort allt, badat, tagit fram pass, pengar osv. Imorgon ska jag upp runt 9 och fixa mig. Sen drar jag hemifrån runt 11. Flyget går ungefär 1. Längtar!
 
Kollar matchen just nu, men ska snart gå lägga mig så jag är utvilad imorgon, det blir en lång dag. Godnatt! ♥
 
 
 
En bild från instagram tagen någon dag sen. Äntligen sommar här i Sverige! 
 

INSPO

 
 

WEEKEND

Har haft fullt upp de senaste dagarna. Det har varit jobb & sedan ut och umgås med vänner. Har varit i Hässlehom, Kristianstad och även på bo01. Malmö har bjudit på bra väder hela veckan och upp till 30 graders värme. Så efter jobbet har jag direkt gått ut och varit ute till kvällen. 
 
Idag var det även sista dagen på jobbet, skönt men lite synd då jag kommer sakna alla barnen och sköna människor som jag lärt känna där. Nu är det iallafall helg, men jag har trots allt mycket att göra. Imorgon så måste jag tvätta, gå lite ärenden i stan samt packa. På söndag sticker jag med Anton till Polen!! 
 
 
 
Bilder från  min mobil de senaste dagarna. 
 

MONDAY

The fault in our stars var nog en av de finaste filmerna jag någonsin sett. Så bra gjord, tårarna bara rann och jag tyckte verkligen om den. Så värt pengarna. Har ni chansen så se den! 10/10. 
 
Annars då? Det funkar, nu är det ny vecka igen och jag hoppas den går snabbt för på söndag sticker jag till Polen med Anton. Vädret är fint och det är äntligen lite varmt i Malmö, får hoppas det fortsätter att vara så. Ha de fint! ♥

HOLA!

Topp-cubus/jeans-H&M/väska-H&M/armband-ur&penn/ ring-H&M
 
Såhär ser jag ut ikväll! Ska om någon minut röra mig mot bussen, träffa Anton, käka något och sedan träffa Chanel för bio. Ha de fint! ♥

THE FAULT IN OUR STARS

Hade en bra fredag igår, jobbade till 3 och senare så kom jag hem, vilade o träffade Anton. Vi såg matchen mellan frankrike-tyskland på en restaurang/bar tillsammans med melli o andre. 
 
Idag vaknade jag tidigare, tillsammans med Anton och hans syster åkte vi till Lomma, solade och åt glass. Nu är jag hemma, har städat, ska snart äta, sen blir det bio med Chanel och hennes kusin! Gissa vilken film? The fault in our stars,längtar för har hört den är riktigt bra! Så jag kommer ha en bra lördag, hoppas ni också har en rolig kväll!
 
 

WHITE N' PINK

Såhär har jag sett ut idag, dessutom hade jag min kappa, enkelt men ändå fint. 
 
 
När det är sommarlov är dagarna så underbara, långa, varma och sköna. Man känner sig så fri. 
 
Idag har jag jobbat som vanligt, men det är redan onsdag- fy vad veckan har gått snabbt. Snart är det helg, och senare min sista vecka jobb. Tiden har verkligen gått fort. Menmen, jag var i stan lite innan idag och gick små ärenden, senare träffade Anton som vanligt. Ska hoppa in i duschen nu, smörja in mig med body lotion, göra lite mat och se nya avsnitten av teen wolf och pretty little liars! Ha en skön kväll. 

SUMMER PLANS

Har ändå rätt så mycket planerat denna sommaren, jobb, resor osv. Tror denna sommaren kommer bli riktigt bra, der har den verkligen varit hittils. Juni har varit en underbar månad. Slutade skolan, började jobba, grillade ute, tog första doppet osv. Nu kan det bara bli ännu bättre. 
 
JOBB 16 JUNI-11 JULI
 
POLEN MED ANTON 13-21 JULI 
 
TID TILL ALLT MÖJLIGT 21-31 JULI
 
BARCELONA MED FAMILJEN (någon gång slutet av juli/början av augusti)
 
 
 

RSS 2.0