TODAY

Såhär ser jag ut idag, det är varmt och jag skulle haft shorts men jag är såå blek så måste sola först! Kvaliten på bilden suger och dessutom har jag ett jätte stort hål i jeansen vilket stör mig lite. 
 

Vaknade tidigare idag och hann cykla till stan, gjorde lite små ärenden och fixade mina naglar. Det känns som söndag eller lördag idag eftersom jag har en så lång helg, men det är bara fredag ju. Får se vad jag gör ikväll, bowlar eller bio kanske? Just nu väntar jag på att bli hämtad av Anton och Andre. Ha en fin fredag! ♥

Dream big, work hard,stay focused and surround yourself with good people

Inspo via we♥it
 

LEDIG

 
Slutade skolan redan vid 11 då jag endast hade betygsnack. Känns verkligen skönt, har varit hemma ett tag, pluggat lite, duschat och fixat mig. Väntar på att bli hämtad av Andre, Anton och några vänner. Hoppas ni får en fin onsdag! ♥
 

DREAMING

Sitter i min säng, lyssnar på musik och bara tänker. Kändes skönt att inte behöva göra något denna kväll. Såg precis en film och ska snart lägga mig. Längtar ihjäl mig till sommarlovet, det är ungefär 2 veckor kvar, och endast 7 av dom är skoldagar. Taggar!! Kan inte sluta tänka på alla sena och varma kvällar, dagar då man grillar och solar eller åker på äventyr. En massa skratt och en bra tid med vänner. Kommer bli så kul denna sommar! 7 DAYS, WE CAN DO IT.
 
 

TISDAG

Såhär har mina senaste dagar sett ut, plugg i psykologi och fokus på skolan. Jag har tagit vara på helgen och varit ute i de fina vädret väldigt mycket. Därför blev det inte mycket blogg under helgen. Åt på restaurang och såg champions league med antoni lördags och annars var det ganska händelselöst. 
 
Imorgon har jag bara lektioner till 11 då det är något som heter borgardagen och sedan väntar 4 dagars ledighet. Så skönt! Jag känner verkligen att jag behöver slappna av lite och bara vila. Därför ska jag bland annat åka till Klagshamn imorgon med anton och några vänner-där ska vi grilla, ha kul och bara snacka. Låter som en bra onsdag enligt mig. 

FINALLY FRIDAY!

Outfiten igår. Var i värsta hamnen med Anton och solade + tog första doppet. Malmö bjöd på 25+ grader igår så då kunde man äntligen ha klänning på sig. Helt underbart väder, nu måste bara få lite färg sen är jag nöjd!
 
 
Det har varit bokstavligt en helvetesvecka i skolan med massa plugg. Bland annat hade jag matte nationella och engelska redovisning. Jag är såååå trött och utmattad efter denna veckan. Hade matte nationella igår och det gick väl lite sådär och engelska redovisningen gick bra. Nu tar jag äntligen helg! Har bara psykologi seminarie på tisdag och prov i geografi den 3e juni. Tvåan har varit de värsta läsåret men snart är det över!
 
Idag iallafall ska jag verkligen njuta av min helg och det fina vädret ute. Ska först till emporia eller så för att köpa laddare till min Iphone då min laddare gick sönder (igen!!). Senare får vi se vad jag hittar på. 

EAT, SLEEP, STUDY, REPEAT

Jag har för det mesta känt nej till allt de senaste dagarna. Har levt på plugg, sömn och mat. Bokstavligt. Jag har börjat plugga till matte nationella nu på torsdag + så har jag redovisning på fredag i engelska. Hur fan ska jag hinna? Hoppas verkligen att jag får ett E på matten, ska bara plugga imorgon vilket jag även gjort idag.
 
Förutom att jag dör utav allt plugg så är det bra, vädret är fint och det är 20+ grader som det ska vara hela veckan (men såklart måste man plugga när det är fint väder ute). Är så sugen på att få lite färg och äntligen kunna ta på mig klänning/shorts. 
 
Hittade denna bilden i mitt arkiv, brun hy och klänning. Jag längtar till sommarlovet mer än någonsin.

ALWAYS LOOK ON THE BRIGHT SIDE OF LIFE

 
Tar en liten paus mellan plugget och slänger in lite inspiration. Hoppas ni får en fortsatt fin dag iallafall, jag måste återgå till mitt pluggande av matte och sedan ska jag också få i mig lite sömn. 

NAILS

Så fort jag får pengar, förmodligen nu på måndag så ska jag fixa mina naglar. Har haft lite idéer i huvudet, tänkte vitt eller kanske ljus ljus rosa. Har ingen aning än, vi får se när det blir av!
 

Är hemma och har gjort lite saker som behövdes att göra, så som tvätta och städa lite. Ska äta nu, sedan ta en dusch och träffa Anton och lite vänner.Puss!♥

16 MAJ-FREDAG

 
Äntligen är det fredag, verkligen så efterlägtat. Jag har inte haft tid eller motivation till bloggen. Har mest liksom tänkt plugg och haft en jobbig vecka med massor att göra. Har fortfarande matte nationella, engelska redovisning, psykologi seminarie och geografi prov kvar sen är äntligen allt klart. 3 veckor kvar tills sommarlovet sen slutar jag 2:an. Jag längtar! 
 
Men nu fokuserar jag på denna helgen, vet inte vad jag ska göra idag då jag känner mest att jag endast vill ta det lugnt. Ska till stan efter skolan, sen får vi se. Däremot imorgon ska jag till Danmark! Ha en fin fredag ♥

OFF SHOULDER

Har fastnat för såna där off shoulder tröjor. Speciellt i ljusa färger som vitt och ljusrosa, men svart är också snyggt. Dessa kommer från gina tricot och kostar endast 199:-. Måste införskaffa mig en sån!
 

Annars då? Jag har kommit hem från skolan, duschat och ätit. Nu ska jag snart iväg och träffa Anton som har varit i Polen. På kvällen blir det plugg. Ha de fint!♥

SUNDAY

Har ni haft en bra söndag? Jag känner själv att det var lite upp och ner. Vaknade runt 12, har haft jävligt ont i halsen hela dagen så har i princip bara legat i sängen och kollat på serier. Känner förövrigt väldigt mycket ångest över matte nationella och allt annat plugg som kommer. Känner bara såhär : GE MIG SOMMARLOV!
 
Hoppas morgondagen blir lite bättre iallafall, börjar 8.15 med nationella i engelska så vi får se hur det går. Godnatt! ♥
 
 

GREY SUNDAY

Grå söndag-gråa bilder
 
Söndag idag och helgen känns som bortblåst. Vädret bokstavligt suger och det är bara grått och fult så man har inte lust för att göra något. Dessutom måste jag plugga, orkar verkligen inte. Ska snart upp och göra mig i ordning senare får vi se vad dagen bjuder på. Hoppas ni har en roligare dag än mig iallafall. 
 

EUROVISION

Hej på er!
 
Vad har ni gjort denna helg än så länge? Igår var jag på bio med Anton och vi såg filmen non-stop med Liam Neeson, vilken var riktigt bra faktiskt så hade en bra fredag. Sov ut ordentligt idag och så var jag i stan en stund och just nu kollar jag på Eurovision med familjen samtidigt som jag äter god mat. Ha en forstatt fin kväll ♥
 

YOU'RE NEVER TOO YOUNG TO DREAM BIG

 
 
 

TORSDAG DEN 8:E MAJ

Hej på er! 
 
Jag ville bara kika in och säga att jag lever. Har bokstavligt sååå mycket att tänka på just nu i skolan. Nationella prov, redovisningar och inlämningar. Hinner inte mycket annat dessa dagarna förutom plugga, umgås lite med mina vänner och gå i skolan. Imorgon är det dock äntligen fredag och det ska bli en ganska så händelserik helg för min del iallafall.
 
Ha de fint!♥
 
 

ROOM INTERIOR

 
Tycker att vitt är så himla fint när det gäller rum inredning. Vitt, svart och kanske någon annan ljusare färg. Ser framemot att inreda min egna lägenhet!
 

Annars då?` Jag äter frukost och taggar inför nationella i engelska. Detta blir en lång dag, hoppas jag klarar mig. Ha en fin tisdag♥

SWEET DREAMS

Hittade denna söta pyjamasen på H&Ms hemsida, skulle nog behöva köpa någon liknande. Ni hittar den här
 
 
På plus: Sommarlovet börjar närma sig, ska boka resa till Polen imorgon, har inte så mycket plugg kvar
 
På minus: Behöver pengar och är väldigt shoppingsugen, har matte nationella framför mig (22:a maj), vädret sugerä-det är inte alls varmt ute som det var förra veckan

NY VECKA, NYA TAG

Måndag igen. Känns som om helgen bara flög förbi, men nu är det ny vecka och vi hoppas att den går snabbt. Började veckan på ett bra sätt iallafall, började 11.20 och hade endast en lektion. Har pluggat lite när jag kom hem och nu ska jag vila och ta ett bad. 
 
Ska försöka lägga mig tidigare för imorgon börjar jag med nationella prov i engelska kl 8.15. 
 
 
 
Inspo som start på denna veckan. Sommar, ljusa färger, brun hy. Man kan inte önska sig något bättre.Hoppas ni får en bra vecka.

MUSIC RIGHT NOW

 
 

SATURDAY

 
Planerna för denna lördag blev lite ändrade. Först var jag i stan och köpte jeans. Skulle till Hässleholm med anton nu på kvällen för att träffa Andre o lite sånt, men det blev aldrig av. Istället sitter jag hemma och ska se film, senare ska jag lägga mig lite tidigare för att vila ordentligt. Hoppas ni också hade en bra lördag. ♥

FREDAG 2:A MAJ

ÄNTLIGEN FREDAG! 
 
Det har verkligen varit sååå efterlängtat, men veckan i skolan har gått snabbt då det var valborg och sen 1 maj då vi var lediga. Nu ska jag äntligen få njuta av helgen, har inte mycket att göra så kan vila lite. Imorgon ska jag iallafall in till stan och köpa jeans och kanske något annat, är väldigt shoppingsugen. Ha en fin helg! ♥
 
 

STUDY

 
Har suttit och pluggat i espresso house idag, det var faktiskt ganska mysigt ändå. Träffade även anton en liten stund, ska fortsätta plugga ännu mer nu, då jag skriver ett arbete som ska in imorgon. Men det är äntligen fredag snart vilket innebär helg! 
 

YESTERDAY'S

Såhär såg jag ut igår på valborg, hann inte lägga upp bilden då jag var jätte stressad och behövde skynda mig.
 

Vaknade för inte så länge sen, runt 11-12, behövde sova ut ordentligt efter att bara ha vandrat runt igår. Åkte som sagt till Lund med Anton och några andra vänner. Vi gick runt, såg elden o lite sånt. Senare åt vi på bk och köpte glass. Var inte alls sent hemma, nån gång runt 11. Hade en lugn, men ändå helt okej valborg. Nu säger vi hej maj månad! ♥  Jag ska runt 2-3 till espresso house och plugga, och senare ska jag träffa Anton, vi får se vad vi hittar på. Ha de fint!

RSS 2.0