FRIDAY MORNING

Igår var jag ganska så upptagen. Jag var i skolan till sen eftermiddag och senare träffade jag Anton. Vi stack till Maja och där åt vi lite god mat och hade det allmänt mysigt. Just nu sitter jag i skolan och har geografi, men jag är glad eftersom det är fredag. Började klockan 8 och slutar runt 2 så det är en ganska kort dag. Ikväll ska jag förmodligen träffa Anton och ett par andra och vi ska spela biljard. Så skönt med helg!
 
 

ONSDAG

Veckan har ändå gått ganska snabbt och det är redan onsdag. Har haft en ganska bra dag idag, mår lite bättre och det var ingen jobbig dag i skolan. Men trots allt är jag lite trött, och vill ha helg. Träffade även Sandra och Maja efter skolan ett tag, pratade lite. Länge sen var det! Vad har ni hittat på idag?
 
 
Har kollat lite på olika inredningsbilder och gud vad jag blir sugen på att inreda min egna lägenhet, så som jag vill ha det. Vitt och ljusa färger, så fint!
 
 

25:E FEBRUARI 2014

Tisdag igen, typ veckans längsta och jobbigaste dag. Jag kom till min första lektion men kände verkligen att jag inte orkade för jag mådde dåligt så sjukanmälde mig. Hoppas verkligen på att jag mår bättre imorgon. Runt 4 ska jag bara iväg till banken och sedan möta upp Anton. Hoppas ni får en fin tisdag♥
 
 
 
Lite tisdagsinspiration nu inför våren från we♥it
 

COAT

 
 
 
 
Hej på er!
 
Lovet är slut och jag är så ledsen. Jag vet att jag har varit lite oaktiv här. Har kommit hem från Polen och måste säga att resan var riktigt jobbig. Förutom att jag åkter buss hela natten och sedan tog flyget tidigt på morgonen så har jag gått o blivit förkyld och har jävligt ont i halsen. Kändes dock skönt idag med lite vårväder idag. Plusgrader och sol, jag känner att våren närmar sig med stora steg.
 
Förutom det så har jag länge letat efter en fin kappa till våren. Som kan passa till de mesta. HIttade inte något sånt i Polen men medan jag var uppe och kollade bloggar kom jag in på denna hemsida och hittade den här kappan. Inte alls dyr men ändå skit snygg. Ska beställa den imorgon!
 
 

WATCH

Jag sökte sommarjobb för några dagar sen och hoppas verkligen på att jag får det. Behöver verkligen pengar i sommar. Till resor, kläder, fikor osv. De första jag planerar köpa för tillfället när jag har pengar dock är en Daniel Wellington klocka. Den är så fin!
 
Har ni en bra måndag annars? Jag sitter här och är så trött. Sjukanmälde mig från skolan idag och gjorde bara ett prov. Frökylning och halsont, så halstabletter är mina bästa vänner för tillfället. Hoppas ni har en bättre måndag än vad jag har.
 
 
 
 

MUSIK I HÖRLURARNA JUST NU

 
 
 
 

THROWBACK SUMMER

Saknar sommaren något så sjukt mycket. Tänk er sena utekvällar, mysiga promenader på stranden,äventyr, solbränd kropp & fint väder.Min absolut favorita årstid. Man blir bara lite gladare på sommaren och livet känns lite bättre än vanligt.Men snart så kommer våren och då är det inte heller långt kvar tills sommaren. Jag längtar redan. Har planerat sommaren som kommer bli så jävla bra. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEW IN

 
Köpte detta och ett par jeans + en tröja till som jag har på mig idag. (förra inlägget). Är så nöjd med allt. Alla kläderna komme från tally weijl och skorna är från bershka. 

TODAY'S

 
Nu ska jag iväg och fixa lite ärenden på stan. Måste förbi banken lite snabbt och senare en runda på stan. Fint väder idag så jag kör på skinnjacka igen. Samt nya skor & en ny stickad tröja. Ha en fin dag! ♥

FRISÖREN

Har köpt massor med kläder de senaste dagarna. Nya tröjor, jeans, skor & väska. Är så nöjd med allt. Det kommer förmodligen upp bilder på det imorgon då det är bättre ljus till att fota. 
 
Var även hos frisören. Skulle klippa topparna, fick klippa 3-4 cm eftersom det var så pass slitna. Men det blev ändå ganska snyggt med lite kortare, dessutom växer de snabbt. Mitt hår är verkligen torrt efter att ha färgat det och blekt. Så nu när jag klippte topparna gjorde jag även något som heter sauna för håret. Jag satt med en maskin på huvudet vilken gjorde att håret skulle bli friskare osv. Känner faktiskt en stor skillnad på mitt hår nu jämfört med innan. 
 
 

OUTFIT

Jacka-bershka/jeans-tally weijl/tröja-cubus/solglasögon-H&M
 
Såhär har jag sett ut idag.  Nya jeansen och skinnjackan på. Det är lite varmare i Polen än vad det är i Sverige. Dessutom sken solen. Så därför har jag passat på att ha en lite lätare jacka och solglasögon. Mysigt väder och plusgrader, det gillar vi! 
 

NEW IN

 
Här är sakerna jag har köpte igår. Bland annat victoria's secret och min nya skinnjacka, 260 polska zloty för skinnjackan. Jag är helt kär i den! Nya favoriten i vår.

GODMORGON

Första dagen på lovet, jag vaknade utvilad och mår toppen. Idag väntar en dag med massa shopping. Så jag ska snart upp från sängen och duscha. 
 
 
Förresten så är jag helt kär i kläderna från Bershka, tycker den nya kollektionen är såå fin! Och det finns mycket fint i affärerna som jag ska köpa. När jag kikade in i Bershka, såg jag denna jackan och jag blev helt kär. Visste direkt jag skulle ha den. Ny skinnjacka till våren för min del!
 
 
 
Bild hur den ser ut i verkligheten kommer upp senare idag
 

FRAMME

Framme i Polen efter en ganska så slitsam resa. Tog flyget och därefter åkte jag tåg i 3h. Innan tåget gick hann jag shoppa lite, så kikade såklart in i victoria's secret. Behöver vila och äta. Vad jag köpte kommer upp imorgon. Puss
 
 

LÖRDAG

Hade en helt fullspäckad dag. Tränade, gjorde lite ärenden på stan, skrev ut min biljett & packade under dagen. Nu har jag inte mycket kvar att göra. Imorgon måste jag upp runt 06.30 för att jag drar hemifrån lite innan 8. Mitt flyg går 09.15 så när jag sen ska ta tåget lär jag vara framme runt 4. Hörs då!
 
 

CREATE YOUR OWN STYLE

 
 

HAPPY VALENTINES DAY ♥

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG PÅ ER! 
 
Trots att Anton är utomlands och jag inte har någon att fira alla hjärtans dag med så gör det inget. Jag är glad ändå, hade en kort dag i skolan och har inte gjort mycket hemma. Fick en ros idag av en "hemlig beundrare" ganska gulligt haha! Men jag tänkte istället träna imorgon på morgonen och se filmer denna kväll. 
 
Måste fixa en hel del saker imorgon, packa, skriva ut min biljett, hinna träna osv. Kommer ha fullt upp hela dagen och på söndag sticker jag! Hoppas ni får en fortsatt fin alla hjärtans dag med massa kärlek. Puss ♥♥
 
 

GYM!

 
Hade en bra dag i skolan med endast 3 lektioner. Har förövrigt haft en lugn vecka med sena morgonar och tidiga dagar. Så då fick det bli andra gången på gymmet denna veckan, tummen upp för det! Det var jävligt jobbigt måste jag säga men jävligt skönt efteråt. Fick bli ett ordentligt benpass. Kom hem duschade och åt middag. Nu sitter jag lite vid datorn och vilar. Är faktiskt jävligt trött och klockan är bara tio. Ska lägga mig runt 11 dels för att jag ska upp tidigt imorgon och dels för att mitt mål är ungefär 8 timmars sömn per natt. Ska förmodligen gymma efter skolan imorgon igen. Måste bara göra upp ett schema för vilka dagar jag ska träna vad så jag håller lite koll.
 
Dessutom är det fredag imorgon, jag längtar för helgen kommer gå snabbt och på söndag sticker jag till Polen!
Hoppas ni har haft en grym dag! ♥
 
 

GYM TIME

Godmorgon! 
 
Jag vaknade upp idag pigg & glad. Eftersom igår kväll var jag så uttråkad och trött så la jag mig redan runt 11. Kändes skönt att få lite sömn och vakna pigg. Har inga vanliga lektioner idag i skolan eftersom det är utvecklingssamtal, så istället ska jag till gymmet om en stund. Från o med idag ska jag ta tag i det på riktigt och vi får se hur det går. Senare idag får vi se vad dagen bjuder på. Ha en fin tisdag! ♥ 
 
 
Detta ska jag försöka lyckas med. 8 timmars sömn, gym 3 gånger i veckan
 
 

CHILL

Hade en kort skoldag från 11.20-11.50 eftersom läraren skulle på möte. Kändes lite lönt men men. Efter det åkte jag till stan en sväg och gjorde lite ärenden. Fixade även mina naglar, fräscht och snyggt till våren! Fixade även mitt gymkort. Imorgon är jag ledig från skolan så det blir en väldigt  dag och en lugn vecka, ska försöka komma iväg o träna på morgonen!
 
 
Känns väldigt bra att ha fixat naglarna nu, älskar att ha nya naglar känner mig lite fin då hehe. 
 

MÅNDAG IGEN

Godmorgon på er! 
 
Ja, då var det måndag igen, men som tur är så börjar jag 11.20 och har endast en lektion vilket inte kunde bli en bättre start på veckan. Denna veckan kommer gå snabbt också eftersom jag inte har något alls att göra, inga prov, ingenting!
 
För tillfället så sitter jag och äter frukost och ska snart till bussen. Efteråt tänkte jag dra till stan en runda. Hoppas ni får en fin dag ♥
 
 

FINALLY DONE

Har suttit i soffan hela kvällen och skrivit på min utredande text. Nu är det skickat och klart. Vilken lättnad säger jag bara!  Tidigare idag så var jag ute i pildammsparken på en joggingrunda/powerwalk. Det var jobbigt för min kondis suger nu när jag inte har tränat. Men fyfan vad skönt det kändes!
 
Allmänt så är jag lite halvt nere, gillar inte söndagar och tänker lite för mycket. Men längtar till nästa vecka för då sticker jag till Polen! Nu ska jag faktiskt se lite film innan jag lägger mig. Är ganska trött efter idag. 
 
 
En bild från Turkiet i oktober. Vill så gärna ha sommar nu. Har stora planer inför denna sommaren. 
 

BEFORE I DIE...

Finns så sjukt mycket jag vill göra innan jag dör och det är ett måste. Jag vill leva mitt liv fullt ut och vara lycklig. Jag vill resa världen runt, besöka alla möjliga platser i världen, vara spontan och hoppa fallskärm. Festa och gå på konserter men jag vill även hitta mitt livs kärlek och ha ett fint bröllop. 
 
 


FREDAG 7:E FEBRUARI

HEEEEELG! Detta har varit så efterlängtat. Nu har jag fixat min spanska redovisning & geografi prov.Sov endast 3,5 h i natt så det känns så skönt att ha helg. Har nog aldrig längtat så mycket till helgen. Är verkligen utmattad men kan vila nu och ta det lugnt. Hoppas ni har haft en bra vecka o laddar upp med helg nu. ♥
 
 
Började min helg med en ben&jerrys och senaste avsnittet av Pretty little liars
 
 

DON'T DREAM YOUR LIFE, BUT LIVE YOUR DREAM

 
 
Lite inspo såhär på en fredag. Längtar till nästa söndag, för då bär det äntligen av till Polen. Där ska jag fixa naglarna & shoppa massor + klippa mig. Men nog om de, vad har ni för planer idag? Själv ska jag endast vila och lata mig. Ha en fin fredag ♥

GIVE ME A BREAK

Såhär såg jag ut i skolan idag, jeansskjorta & dr denim jeans + boots till. 
 
 
Denna dagen har varit ganska så okej. Jag har pluggat och gjort klart min spanska redovisning till imorgon. Har lite små ångest över skolan just nu och vet inte hur jag ska hinna. Måste göra utredande text & har geografi prov på fredag. Hur ska jag hinna?!  VILL HA LOV NU!
 

LÅNG TISDAG

Denna dagen har varit ganska så bra. Skoldag med inställda lektioner & en lång håltimme under den tiden så åkte jag hem och gjorde pannkakor till lunch vilket var nog dagens höjdpunkt. Myste även lite med anton efter skolan med ben&jerry's och så. 
 
Ska snart lägga mig efter att ha pluggat lite geografi, det är såååå tråkigt! Skolan tar död på mig, men äntligen efter denn vecka kan jag pusta ut. Hoppas ni har haft en bra dag, puss!
 
 

SHOES, SHOES, SHOES

 
Eftersom jag ska till Polen ganska snart, endast om 12 dagar! Kan inte sluta längta, så måste jag köpa mycket där, toppar, jeans, skor, väska, underkläder osv. Har kollat lite och fastnade för dessa 3 par skor. Boots är alltid bra att ha, och de passar till de mesta. 
 
 

STRESSIGT

Detta är inte min dag idag. Jag vaknade med en förkylning och huvudvärk. Har haft huvudvärk hela dagen och gått runt och varit smått irriterad denna måndag. Att jag sedan har mycket plugg och hemspråk gör det inte mycket bättre. Får väl klara mig igenom dagen, plugga när jag kommer hem och senare lägga mig tidigare. 
 
Förutom det så känner jag att stressen äter upp mig. Jag har mycket att göra till denna veckan. Spanska redovisning, geografiprov & svenska utredande text. På toppen av det så ska jag fixa gymkort imorgon, hinna ha lite socialt liv & få en bra sömn i mig. Men det gäller att ta en sak i taget. Klarar mig hoppas jag! 
Vad gör ni idag? 
 
 

COZY MORNINGS

 
Denna helgen har bland annat bestått och lite tidigare morgonar & goda frukostar. Jag har passat min kusins kompis hund och därför var jag tvungen gå upp runt 8-9, men det gör inget eftersom jag har fått mycket gjort under dessa dagarna och varit ganska produktiv.
 
Hej söndag, vad händer idag då? Själv har jag bara vilat hemma & pluggat lite. Kanske blir att åka till IKEA ikväll också och kolla lite saker till mitt rum- det ska ommöbleras. Ha en fortsatt mysig söndag. ♥
 

RSS 2.0