FRAMME!

Jag tog bussen efter jag hade tagit flyget. Åkte buss i 3,5 h och kom fram runt 10. Det är så skönt här, vädret hela veckan ska vara mellan 22-27 grader med massa sol. Det var skönt att träffa min bror och mormor, och nu sitter jag i sängen och vilar innan jag ska sova. 
 
Imorgon väntar en dag med massa shopping! Godnatt! 
 
 
 

MOT POLEN

Just nu är jag på flygplatsen, står i kö och väntar på att gå in på planet. Allt är packat och klart och det känns skönt att komma bort ensam ett tag. Kommer verkligen bli skönt att slippa tänka på allt. Vi hörs när jag är framme. 
 
ha de fint! 
 
 

OUTFIT OF TODAY

 
Enkelt men ändå snyggt, älskar jeansen från gina tricot som sitter perfekt! tröja-zara

Nu är jag hemma från Chanel, var även i stan en stund efteråt. Ska vila lite och så, ska även packa för imorgon sticker jag till Polen i en vecka. 
 
 
 

NATTINLÄGG

Klockan är snart fyra och jag har inte orkat lägga mig än, är inte trött. Jag är hemma hos chanel, vi har suttit uppe, pratat och bara myst. Hon sover såklart medan jag nyss såg film och nu sitter jag vid datan.
 
Imorgon kommer maja hem, äntligen! Jag har längtat som fan. Så det blir nog att träffa henne och sova över hos mig eller så.
En sak till är att jag ska kanske till Polen ensam på lördag och stanna en vecka, och komma hem med min bror. Kommer bli skönt att kunna komma bort ett tag från Malmö och träffa familjen där. 
 
 
 
 
 

People will judge you no matter what you do, so might as well do what you want

 

SPRING BREAKERS

Idag hade jag en mysig dag, började dagen med en powerwalk och bra frukost, en perfekt start på morgonen. Senare när jag kom hem träffade jag chanel, vi har hängt hela dagen och snackat massa. Vi åt, och senare blev det också bio på kvällen- spring breakers. Tyckte filmen inte riktigt hade en mening och var lite deprimerande, dock var den rätt bra.
 
Nu är jag hemma, och ska sätta mig i sängen och kolla serier tills jag somnar. Godnatt!
 
 
 

Jun. 25, 2013

Dessa två dagar som har gått har jag inte gjort mycket alls. Har helt enkelt varit hemma, vilat och fixat lite saker i mitt rum. Var ute på en powerwalk idag och igår, det blev nästan en 6 km runda, och jag mådde bättre direkt!
 
Imorgon ska jag träffa chanel, för lite mys och prat i stan. Kanske bio?
 
Vi får se, ha de fint!
 
 
 
 

LIVE YOUR DREAM

 

OUTFIT

Ungefär såhär såg ut idag :
Jeansskjorta-Gina tricot//vita jeans-cubus//jacka-JC//converse

MIDSOMMAR!

Hej!
 
Igår firades midsommar, med familj, kusiner och massa vänner. Det var så sjukt kul. Vi satt ute i en stuga någonstans i kirseberg. Drack och åt massa. Det var verkligen en lyckad dag. 
Nu är jag vaken iallafall och är lite halv död. Ska snart göra mig i ordning och städa och fixa lite saker hemma. 
 
Puss!
 
 

THOSE WILL BE THE BEST MEMORIES

Finns så många saker som jag vill göra nu i sommar, jag och mina vänner har verkligen planerat saker som vi ska göra. Är så taggad, för denna sommaren ska bli så jävla bra. 
 
• Grilla på stranden med massa vänner och bada sent på kvällen
• Festa
• Resa till danmark, tivoli och shoppa massa
• Hyra segways 
• Åka till höllviken, falsterbo, lomma
• Bli brun!
• Åka någonstans i skåne utan att planera någonting
 
 
 

BRÄND

Tar det lugnt nu framför gossip girl, armarna och benen svider som fan. Så jag tar kräm hela tiden, för o kyla ner brännan. Såhär röd är jag just nu på bröstet. Resten av kvällen ska jag fortsätta kolla lite serier och vila efter idag. 
Tagga midsommar imorgon! 
 
 
 
 
 

HÖLLVIKEN

Idag vaknade jag redan vid 8 eftersom det kom byggarbetare hit och fixade väggen i mitt rum... Så jag och maja bestämde oss för att åka till höllviken idag istället eftersom vädret var ganska fint med 25 grader. 
 
Vi tog bussen runt 12, och senare så gick vi en bit innan vi var framme vid stranden. Satt och stekte till halv fem och tog ett dopp innan vi åkte hem. Köpte ramlösa och lite mat på vägen hem. Skönt, jag kom hem runt 8. En heldag i höllviken och det var sjukt skönt!
 
Gissa om jag är röd nu? Ja! Som en tomat. 
 
 
 
 
 
 

POWERWALK!

Idag är verkligen en tråkig dag. Jag var tvungen att vakna redan klockan 10 eftersom byggarbetare håller på att fixa våra balkonger och fönster, så det är skit stökigt i mitt rumoch jag har knappt någon plats.
 
Jag och maja åkte aldrig till höllviken eftersom vädret var lite upp och ner. Däremot var vi och solade solarium lite innan och gick på en liten runda på 5,5 km. Det blev intervallträning, med lite jogg, powerwalk och springa. Kändes så skönt efteråt, och jag är verkligen glad att jag reste på mig. Känns direkt 1000 gånger bättre i hela kroppen. 
 
 

SOLAT

Idag har varit en bra dag. Maja sov över igår, och vi hade det kul. Idag solade vi i hennes gård, och efteråt träffade vi Chanel i mobilia. Maja och jag skulle också fixa en sak i stan efteråt, då stack vi dit. Och gissa om mina ben är trötta? De värker som fan!  
 
Nu sitter jag endast hemma och vilar. Så får det bli resten av kvällen. Imorgon ska jag upp tidigt och jag och maja ska åka antingen till höllviken eller falsterbo. Kommer bli kul. Ha de fint!
 
 
 

I THINK I'LL MISS YOU FOREVER LIKE THE STARS MISS THE SUN IN THE MORNING SKIES, LATER'S BETTER THAN NEVER EVEN IF YOU'RE GONE I'M GONNA DRIVE, DRIVE, GOT THAT SUMMERTIME, SUMMERTIME SADNESS

 
Lite inspirationsbilder från weheartit. 
 
Denna kväll spenderar jag genom att sitta i min säng, dricka te och kolla på gossip girl. En mysig kväll. Imorgon ska jag nog ut o träffa en kompis för det var ett tag sen. Ha de fint!

SÖNDAG

Känns inte som söndag idag, eftersom det är sommarlov och jag håller inte alls koll på vilken dag det är. Men det är så jävla skönt att kunna äta när man vill, sova hur mycket man vill, göra vad man vill. UNDERBART.
 
Idag vet jag inte alls vad som väntar. Förmodligen IKEA för o kolla lite saker till mitt rum, och senare kanske träffa maja eller någon. 
 
Ha en fin södag ♥
 
 
Måste också sola mer, hoppas vädret är fint nu i veckan. Är redan liite brun, men behöver verkligen färg. 
 

ROOM INSPIRATION

Jag vill ändra om mitt rum lite, bland annat ta ut soffan och istället köpa någon klädhängare eller något liknande. Behöver även nytt överkast och nya kuddar. Har fått inspiration och vet exakt hur jag vill ha det. 
 
Förövrigt har jag inte gjort mycket, igår var jag med maja vi hängde hos mig och senare runt 2 på natten åt vi på mc. Idag har jag endast solat och sovit. Ska nog städa mitt rum. Puss!
 
 

TORSDAG 13:E JUNI

Igår hängde jag hemma och njöt av att det var sommarlov. Har hela två månader framför mig med massa kul. tag träffade maja och vi var ute först, senare var vi uppe länge hos mig och bara chillade. 
 
Nu sitter jag och badar. Taggar sommarlov! 
 

INSPIRATION

 
Har haft en supermysig eftermiddag med maja och sandra i solen idag. Imorgon blir det också att sola, måste bli brun nu. Är så taggad inför sommaren. Har en känsla att allt kommer bli så himla bra!♥

SUMMER ESSENTIALS

Som sagt var jag ute i stan idag, och hittade så mycket fint jag vill ha till sommaren, som klänning, shorts, tröjor och skor. Måste verkligen köpa när jag får pengar. 
 
Här är ett par wanties inför sommaren, det som är inne för mig nu är färgglada och gulliga klänningar, shorts och gulliga toppar. 
 
 

GODNATT

Ligger i min säng samtidigt som jag kollar på gossip girl. Har blivit helt inne i det nu. Så ska fortsätta kolla eftersom jag ska till stan tidigt imogon. Godnatt!
 
Lite egobilder bara för att...
 
 

Jun. 10, 2013

Jag vet att jag inte har skivit något igår, men hade helt fullt upp och eftersom det är så fint väder hela tiden så vill man inte heller sitta och lägga ner tid här på bloggen. Igår träffade jag maja tidigare och vi åkte till emporia. Vi kollade lite kläder och fikade på espresso house vilket blev en mysig söndag.
 
Vet ni vad förresten? För mig är det sommarlov just nu. Eftersom vi har bara brännboll imorgon och skolavslutning på onsdag vilket inte känns lönt att gå på. Så skönt. Behöver inte göra något mer. Äntligen. Och denna sommaren kommer verkligen bli bra! TAGGA!
 
 

LÖRDAG

Idag är en tråkig lördag. Jag har inget att göra alls, har sovit rätt länge idag och fixat mig badat och lite så. Är fortfarande lite solbränd och ska inte sola idag. Kanske det blir av imorgon istället.
 
Jag ska nog städa mitt rum ordentligt, fixa lite saker här hemma osv. Får väl se vad som händer senare. Hoppas ni har en lite roligare lördag. 

BIO!

Nu blir det bio med maja, hangover 3. Hoppas alla har en fin kväll!
 
 
Såhär ser jag ut idag, min nya skjorta och vita jeans till:
O!

SUNNY DAY

Idag var jag inte i skolan eftersom det bara var betygsnack också vilket inte var ett måste att gå på. 
Så jag maja och sandra solade ute på gräset från klockan tolv till fyra. Jag känner mig verkligen som en tomat just nu, hela magen och ryggen är varm. Men det känns bra att äntligen få lite färg.
 
Ska nog sola imorgon också, så jag kan jämna ut brännan och få ännu mer färg. 
 
Ikväll, kanske det blir även bio med maja. Vet inte vilken film men vi får se. Det är inte helt säkert det blir av. Ha en fortsatt fin dag!
 
 

PROFFS PRODUKTER

Har varit i H&M och köpte dessa saker. Det här är något som jag verkligen måste ha, hårspray, olja till håret och  torrshampo. Allt kommer från proffs och funkar sjukt bra!
 

NEW IN

Nytt in i min garderob är den här skjortan. Från gina tricot:
 

STAN

Hej på er!
 
Idag har jag haft en riktigt mysig dag. Jag hängde med maja och sandra i stan hela dagen. Käkade osv. Fick med mig en tröja hem från gina tricot som jag ska försöka fota nu. Dock kanske ljuset är lite dåligt och då får det bli imorgon. 
 
Ska lägga mig i sängen nu och se gossip girl. Ha de fint!
 

6:E JUNI 2013

 
En mysig start på morgonen, med lite ben&jerrys och gossip girl! Dessutom är det fint väder ute. En härlig dag helt enket. 
 

WANTIES

 
Finns så mycket snyggt just nu i affärerna. Alla snygga sommarkläder o så. Men jag måste verkligen ha detta. Mest av allt väskan och toppen. Så jävla snyggt! 

TISDAG

Förlåt för inget inlägg igår alls, jag hade helt fullt upp och glömde att baka. Träffade maja och vi bakade lite morotskaka osv.
 
Känns så lönt att gå tll skolan nu, endast betygsnack vilket inte är så lönt. Idag hade vi inga lektioner alls, och jag slutade redan klockan 12. Senare gick jag till maja och där hjälpte jag henne och sandra att fixa sig till balen dom har idag. Efteråt har jag endast suttit hemma. Vi är lediga imorgon och på torsdag dessutom. Äntligen lite sovmorgon! Skönt. På fredag blir det nog inga lektioner heller. Tänker nog ta ett ordentligt skönt bad nu, innan jag sätter mig framför en film eller något.
 
Puss!


HEY MY NAME IS , WHATEVER YOU CALL ME SO LETS GET UNDRESSED, CAUSE YOU LOOK A LITTLE LONELY


OUTFIT- LIME

 
Jeans-cubus// linne-lindex//solglasögon-H&M

SÖNDAG 2:A JUNI 2013

Idag har jag haft en lugn dag, sov till tolv gick upp och gjorde i ordning frukost. Senare stack jag med maja på solarium, och triangeln. Vi käkade där och nu är jag hemma igen! Håller på att tvätta lite, ska nog bara ta en dusch sen får jag se. Har inga läxor, ingenting och det känns verkligen skönt.
 
Måste nog köpa denna tröjan, så sjukt snygg! Från whoops.
 

FÖRSTA JUNI!

Äntligen är det juni. Känns som det börjar nästan bli sommar, men bara nästan. Här i sverige är det strålande sol ena sekunden och andra ösregn som idag. Jag har iallafall haft en mysig helg än så länge. Igår sov jag över hos min kusin Anna. Vi åt massor med gott, hängde lite i stan o så. På kvällen runt 1 så var vi ute och övningskörde på stranden, haha! Måste säga att jag var duktig!

Idag hängde jag i stan med Chanel. Vi åt på Jensens, var inne i stan o så. Det var kul, eftersom det var ett tag sen! 
 
Just nu sitter jag i soffan, har badat och så. Ska nog se gossip girl eller någon film eftersom jag inte alls är trött. Godnatt! 
 
 
 

RSS 2.0