BEFORE THE WORST

Jag känner mig förvirrad, ledsen, arg, rädd, deprimerad, ensam, knäckt och hungrig just nu. Har inte lust eller ork för någonting just nu.
Tänker sitta och spendera hela kvällen i sängen, med massa kärleksfilmer & glass. Hoppas ni har en bra påsk, vilket jag iallafall inte har.
 

 
 
 
 
 

POWERWALK

Var faktiskt ute på en powerwalk idag, och det kändes riktigt skönt. Efter påsk kör jag igång!
 

GLAD PÅSK!

Jag mår verkligen inte bra just nu, känns som jag knappt fungerar och vill bara bort till ett varmt land eller något sånt för o glömma allt, men jag vet att det kommer att bli bättre så jag försöker hålla huvudet uppe. Jag vet ju hur jag själv är envis och stark. Jag klarar detta. För att inte tänka på det, ska jag ta en dusch och städa.
Ha en fin lördag och glad påsk! ♥
 
 
 
 

LITE SHOPPING

Var ju i stan en liten stund med mamma, och köpte ett par saker som jag behövde. 
 
1. Behövde verkligen argan olja till håret, eftersom mitt hår är så slitet- H&M
2. Foundation från Maybelline- H&M
3. Kräm mot orenheter, finnar, pormaskar- Kicks
4. Concealer 
5. Solglasögon & ringar- H&M
 
6. Minimizing patches mot finnar & en renare hy- Kicks

INSPIRATON-RUNNING, TRAINING

Alltså nu har jag fått riktigt mycket inspiration och motivation till att börja träna och springa regelbundet. Har suttit hela förmiddagen och googlat lite.Läst lite om hur man ska äta för att äta nyttigt osv. Så nu har jag verkligen bestämt mig, att efter påsk alltså den första april ska jag börja springa/jogga eller powerwalka regelbundet och äta nyttigare. Ska försöka slippa all snabbmat och godis/chips.
Min kropp mår så mycket bättre av att motionera, så det är verkligen dags att börja göra det igen. Så min kropp mår bättre igen. Jag har all motivation jag behöver, så efter påsk kör vi!
 



WANTIES

Har kollat lite på olika hemsidor, och hittat några saker jag måste ha. Speciellt jeansen & jackan. 
 
 

TORSDAG

Godmorgon bloggen! 
 
Jag vaknade nästan precis och Maja har redan gått hem. Så åt nyss en ordentlig frukost och ska snart börja fixa mig. Ska till stan med mamma & fixa lite saker.  Måste shoppa lite vårkläder & fixa mina naglar.  Kommer också städa hemma senare när jag kommer. Kanske hinner plugga en stund också, vi får se. Men nu måste jag dra. Ha en fin dag. ♥
 
 

ONSDAG

Idag vaknar man upp till sol och fint väder. Kändes riktigt mysigt och man får värsta vårkänslorna. 
Kan berätta lite om vad jag har gjort sen jag inte har bloggat..det blev inte riktigt av för jag har inte haft tid.
 
Vad jag har gjort de senaste dagarna är att jag har varit med maja väldigt ofta, vi sov antingen över hos henne eller hos mig. Inget annat speciellt. Maja sover hos mig även idag, eftersom hon ska till Polen imorgon. Så vi ska äta massa chips och sånt.
 
Imorgon ska jag förmodligen till stan med elias eller själv för att kolla på lite vårkläder o sånt. 
 
 

SÖNDAG

Jag tror att jag kan säga att det första gången känns underbart att det är söndag. Att kunna tänka att det inte är någon skola imorgon och att det är påsklov. 
 
Idag har jag inte gjort något speciellt allt, men nu tänkte jag ta en chips påse och sätta mig framför någon film.
 
 
Såhär såg jag ut idag, inget speciellt

YESTERDAY

 
Igår var det lördag, och jag hade en riktigt mysig dag. Först när jag hade vaknat så träffade jag älskling, och vi åkte till emporia. Där gick vi runt och kollade i nästan alla affärer och sen så åt vi på Jensens Böfhus. Vi åt sån trerätters meny. Riktigt mysigt och gott. 
När jag kom hem så träffade jag Maja efter en sjukt lång tid, och vi gick ut med hennes hund sen sov hon hos mig, vi kollade skräckfilm och krängde massa mat. 
 
 

MOT EMPORIA!

Jag vaknade faktiskt klockan 11 idag, har redan fixat mig och ska gå ut om 5 minuter i de fina vädret.
Jag ska möta upp älskling, och vi ska till Emporia. Äta någon middag & gå runt i alla affärer. Ska bli jätte mysigt.
Nu måste jag dra. Hoppas ni har en fin dag!
 
puss ♥

FREEDAG!

Har inte haft tid för bloggen de senaste dagarna eftersom jag har pluggat ganska så mycket matte och samhälle & haft andra saker att fixa.Har varit förvirrad, ledsen, glad, arg och 
 
Men nu är det lov ju & helg! Känns riktigt skönt förutom att det är massa snö ute, jag vill ju ha sommar! Har inte gjort så mycket denna fredagen. Haft en vilodag, men jag känner att jag verkligen behöver gå ut och festa eller något sånt efter de två jobbiga veckorna i skolan.
 
Imorgon är det iallafall lördag, och då tror jag att jag ska till stan & shoppa samt äta någon middag med älskling där. Ska bli mysigt! Nu ska jag sova tror jag, för jag känner mig verkligen trött.
 

HELL IS EMPTY AND ALL THE DEVILS ARE HERE


TISDAG

Vad vaknar man upp till idag? Jo snö och blås. Verkligen inte okej.
Jag har jag varit på lite bättre humör än vad jag var igår. Vilket känns bra, men är fortfarande jävligt trött.
Hade seminarie i samhälle, vilket gick sådär, jag klagar inte. Efter skolan var jag i stan en stund.
 
Innan satt jag och inte gjorde någonting, försökte göra matte..men det gick inte. Och eftersom jag slutar tidigare imorgon, ska jag sitta och plugga matte hela dagen vilket verkligen är ett MÅSTE!
Nu ska jag sova, godnatt på er!
 
 

SHORTEST HORROR STORY EVER- MONDAY

Har haft en stressig måndag, värsta oturdagen.. har inte hunnit göra någonting alls, och dessutom så har mitt humör varit riktigt nere. Det har gått upp & ner hela dagen och jag har känt mig så negativ idag.Så därför orkar jag inte ta min tid till att sitta här och blogga. Måste tänka över lite saker & ting för mig själv iallafall. 
 
Hoppas ni har haft en bättre måndag iallafall. GODNATT!
 

SUMMER INSPIRATION


STUDYING

S

LÖÖÖRDAG!

Idag är det äntligen lördag, jag vaknade lite tidigare än vanligt, nämligen 11.30 och det är ovanligt för mig. Solen skiner iallafall och det är ganska så fint väder.
 
Så nu när jag har ätit, vilat och fixat mig ska jag möta upp Elias, och vi ska till Emporia tillsammans.
Kolla kläder, kanske fika och så. 
 
Ha en fin lördag. ♥

JEANS SHIRT


 

TATTOO

Dålig uppdatering igår, lovar att det blir bättre nu. Jag satt och pluggade så hade knappt tid till att sitta och uppdatera.Minns ni när jag nämnde nån dag sen att jag skulle tatuera mig. Så igår var jag och gjorde en liten provtatuering. Ingenting speciellt, mest för att få veta hur det känns nästa gång.
Och för att det inte ska synas så mycket, så blev det bara ett litet, sött hjärta på foten. 
 
Idag är det fredag iallafall,vilket innebär helg. Det känns helt underbart. Jag var i skolan och hade prov i spanska, vilket faktiskt gick ganska så bra. Har nyss käkat pizza och har inga planer för ikväll alls. Sitta och plugga lite är ett måste, och senare kanske träffa Maja. Vi får nog se. 
 
 

ONSDAG!

Idag har jag haft en ganska så bra dag, har dock varit lite trött men det gör ingenting. Har pluggat & vilat hemma som nästan varje dag..
 
Imorgon börjar jag iallafall klockan 11, och får lite extra sovmorgon. Ska lägga mig i sängen och kolla på det nya avsnittet av pretty little liars innan jag sover. 
 
GODNATT!
 

LITTLE THINGS ARE BEAUTIFUL

 
 
 

TISDAG 12:E MARS 2013

Denna dagen kändes bortslösad. Jag gjorde nästan ingenting. Slutade skolan lite innan tolv och var hemma med Elias ganska så länge. Och sen så gjorde jag inte mer än två mattetal..
 
Ska faktiskt plugga rätt mycket imorgon och på torsdag. Efter de två veckorna innan lovet, kommer bli stressiga med mycket plugg. Det får jag väl ta mig igenom på något sätt. 
 
Nu ska jag sätta på någon film innan jag sover. Godnatt!
 
 

TODAY´S

Trots att det är rätt kallt ute, var nog -6 på morgonen, så känns det ändå riktigt skönt när solen skiner.
 
 
 
Jeans-cubus//topp-bershka//väska-polen//solglasögon-gina
 
 

GOODNIGHT

 
Nu är jag verkligen trött som satan, och säger godnatt i min söta snobben tröja!

TATTOO IDEAS

Det är såhär att jag har faktiskt pratat lite med min mamma om att skaffa en tatuering och hon sa att hon skulle tänka. Lutar åt att jag kommer att göra det, och isåfall kommer det inte bli något stort direkt, utan ganska så litet. 
Funderade på en liten text eller något sånt på armen/handleden. 
Hoppas verkligen att det blir av.
 

NEW IN

Hade fullt upp igår och det kan jag verkligen lova er.
 
Vakande runt klockan 12-13 och gick upp och fixade mig nästan direkt, isället för att sitta och plugga var jag i Emporia med mamma och fick faktiskt med mig ett par militär gröna jeans hem. Sitter ganska så perfekt.
 
Idag däremot var jag jävligt trött i skolan eftersom jag sov i 3-4 timmar inatt, konstigt att jag inte kunde somna..
Sen efter skolan träffade jag älskling och lite så. Nu ska jag sova..lovade mig själv att lägga mig tidigare, men det där händer aldrig...
 
Cubus: 299:-
 
 
 
 

STICKAT

Idag när jag städade mitt rum, hittade en stickad svart tröja, som jag inte haft på mig jätte länge nu. Kanske dags att ta fram den?
 

LÖRDAG

Vad har ni gjort denna lördag? Själv,har jag äntligen sovit ut, till klockan halv två. Senare när jag vaknade så fixade jag mig, och åkte och handla.
När jag kom hem så var jag tvungen att städa mitt rum, och nu så har jag ätit och gör ingenting denna lördag heller. Måste faktiskt plugga historia, för jag har muntligt läxförhör på måndag. 
 
Annars så ska jag nog se en film senare, ha det bra så länge!
 
 

INSPO

 

HOW TO TAKE CARE?

Tänkte att det skulle bli lite kul med ett annorlunda inlägg, och eftersom jag inte hade ngt annat att skriva så lägger jag upp detta. 
 
Som de flesta av er kanske vet, så har jag haft lite problem med min hy, sen 2-3 år tillbaka. Först verkade det inte vara någonting speciellt, men senare märkte jag större skillnader.. från t.ex. röda märken till pormaskar och annat.
Jag har nog provat allt möjligt. Garnier, nivea,neutrogena och det funkade för stunden. Provade att lätt få bort det med laser behandling, men det funkade inte så speciellt bra,eftersom man måste göra det regelbundet och det kostar ganska så mycket. Så jag gick till en dermatolog, och det är nog det bästa man kan göra först. Hon gav mig några läkemedel, salvor, tabletter osv som är receptbelagda och man får dem beroende på hur hyn ser ut. Så nu när jag har börjat använda det, t.ex. salvor/krämer som "bränner"/torkar ut både pormaskar, finnar & allt annat så känns min hy mycket bättre och det hjälper verkligen. Bara man har tålamod. När jag använder det så försöker jag även att äta annan mat, det är t.ex. bra att undvika stark mat, chips, konserveringsmedel, mjölk & choklad. 
Så för er som har dålig hy, eller som har haft problem. Detta var ett tips till er.
 
 
När jag tvättar bort sminket så använder jag detta:
1. Sminkborttagning, spelar inte så stor roll var den kommer ifrån, bara den tar bort smiket bra. Så jag använder olika nästan varje gång.
2. Peeling är också viktigt att göra lite då & då, eftersom den tar bort döda pormaskar.
3. Kräm från neutrogena som jag använder ibland, som gör så att huden blir lenare. 
4. Använder även receptbelagda krämer/tabletter varje dag.
 
 
 
 

THURSDAY

Nu har jag pluggat i några timmar, vilat & ätit. Sitter vid datan lite till innan jag ska sova. Fredag imorgon, tagga!

Kanske kommer upp en outfit bild här eller något sånt snart. 
 
 
 
 

Still at school

Hej på er!

Sitter fortfarande i skolan, slutar om en timme.. Har samhälle så vi sitter och pratar om etnicitet, kultur och allt sånt. Vilket är ganska intressant. Är så trött och hungrig, har inte sovit så mycket i natt. Håller på att somna nästan.
När jag kommer hem så måste jag plugga historia & matte eftersom jag har så fullt upp just nu och så sjukt mycket att göra i skolan. Funderar på att lägga mig tidigare och sova ut lite så att jag är piggare imorgon. Dagens outfit kommer kanske upp när jag är hemma. 
 
Imorgon är det fredag förresten, och efter skolan ska jag till stan med älskling. Kolla lite vårkläder, skor och ta en fika eller äta något i stan. Mysigt 
 
 
 

WEDNESDAY

Vädret var så fint idag. Sol och hela 9 grader nere i Malmö! Så underbart det kändes, därför blev det en promenad hem med älskling istället för buss. Kom hem från skolan ungefär klockan halv fem, har bara suttit mig ner och vilat.. Inte orkar göra någonting alls. Men nu ska jag ta fram historia och plugga lite på det. Senare bara ta ett bad & vila resten av kvällen.
Hörs lite senare!
 


DAGENS

Idag har jag hängt med älskling nästan hela dagen eftersom jag hade studiedag. Från typ klockan 13-18 Vi hade det jävligt mysigt, först åt vi frukost & jordgubbar och senare så kollade vi film, åt middag & massa chips.
 
Känns verkligen som det börjar bli lite vår, när man går ut så är det sjukt skönt i solen. Verkligen älskar det och längtar till sommaren. 
 
 
 

REPEAT

En jävligt bra och skön låt på repeat just nu!


SORRY MONDAY, I'M BREAKING UP

 
Har haft en sådan lite bad day kan man säga. Som nästan varje måndag, man är trött hela dagen och har inte ork till något alls.Ja, så var det för mig idag. Så efter skolan när jag kom hem så åt jag och tog bussen till Emporia. Behövde köpa peeling & lite andra saker till min hy. När jag kom hem efter en sådan ful dag, så tog jag hand om mig själv och mår mycket bättre direkt.
 
1. Nivea peeling/scrub till ansiktet, H&M 
2. Nivea creame peeling/shower scrub till hela kroppen, H&M
3. Dove, brun utan sol, som är jävligt bra! Har använt den förr
4. Ansiktsmask från Nivea, H&M 
 

OUTFIT OF TODAY

 
Jeans-gina tricot//Stickad tröja-bershka//Väska-polen//Skinnjacka-bershka//

SHOPPING

Idag har jag haft en bra dag, en vanlig slappdag. Var även i stan med mamma en stund och har bara städat hela dagen typ. 
 
Nu vilar jag och ska kanske plugga lite matte. 
 


LÖRDAG

Har haft en underbar lördag. Jag var i stan med Chanel & Sandra. Fick med mig ett par svarta jeans. När jag kom hem så skulle min mamma få gäster vid kl 18 så jag stack ut & mötte Maja istället. Vi hängde hos henne & lite sånt. När jag kom hem runt tolv, så åt jag och gjorde ingenting speciellt.
Gästerna stack runt två, och sen dess så städade jag och mamma bort allting. Så därför sover jag inte än. 
Men det ska jag göra nu! Tänker sova & bara slappa hela dagen imorgon. Som jag brukar göra varje söndag.
 
GODNATT!
 

GREAT FRIDAY

Har ni haft en bra dag idag? Jag har haft det ganska skönt, speciellt när vädret var så fint & soligt idag. Ungefär 6 grader är ju varmt! Vår snart!
 
När jag kom till skolan hade jag första lektionen också iställd..blev ganska så arg, då jag inte skulle gå till denna lektionen först eftersom jag kände på mig att läraren inte skulle vara där. Så istället gick jag & my till stan. Vi stack till HANSA och kollade runt kicks & så. Senare åt vi lunch på jensens. Tog en promenad hem med älskling när vädret var så fint och passade på lite. Tänker nog vila resten av kvällen eftersom imorgon ska jag till stan med chanel & sandra. Och efteråt förmodligen fest. Vi hörs!
 

NEW NAILS

Jag gillar verkligen att ta hand om mina naglar & fräscha upp dom då & då. Därför fixade jag dom idag! Tycker att det blev ganska fint
 
 
 
 

RSS 2.0