MORGON

Godmorgon!
 
Sitter faktiskt och dricker te och äter frukost denna fredag, innan jag ska till skolan. Har en lektion, sedan ska jag träna och därefter träffa Anton lite senare på kvällen. Hoppas ni får en underbar dag♥
 
 
 

ALMOST FRIDAY

Har haft en jobbig och stressig vecka. Arbete på gång, träning & jobb. Har faktiskt redan tränat 3 gånger denna veckan, och ska försöka komma iväg imorgon också innan helgen. Annars har jag jobbat & haft det lite småstressigt i skolan. Men imorgon börjar jag iallafall 11.50 och sen är det helg!
 
Nu ska jag snart lägga mig så jag får i mig lite sömn också, ha det bra! 
 
 
Lägger upp en rolig bild på mig och Anton från när vi var i Polen. Hittade den på facebook, från en klubb vi var på. 
 
 

MONDAY MORNING

 
Måndag morgon, jag är faktiskt ledig idag då alla mina lektioner är inställda å sitter och äter lite frukost, ska snart borsta tänderna och sedan gå och träna. Hoppas ni får en bra start på veckan!

-

 
Köpte som jag tidigare skrev ett gymkort, och denna veckan tränade jag med Anton 3 gånger, varannan dag, skulle egentligen bli idag också men jobbade så hann aldrig komma iväg. Målet nu den kommande veckan är att träna 4 gånger om jag hinner. Är faktiskt ganska så taggad, imorgon ska vi köra ben. Ska klara nu att hålla träningen uppe och försöka äta bättre. Vi får se hur jag lyckas. 

SUNDAY

Hoppas ni har haft en bra helg, det har jag faktiskt. Har jobbat idag & även träffat Anton en stund. Nu på kvällen har jag ätit och ska snart lägga mig och kolla serie. Imorgon väntar en ny skolvecka efter ett bra lov och även ett gympass med Anton. Ha det fint!♥
 
 

BACK

Hej på er!
 
Bloggen har stått ouppdaterad pga många olika saker. För det första var jag i Polen med Anton över alla hjärtans dag helgen, och det var hur mysigt som helst. Vi checkade in på ett hotell mitt i stan när vi kom fram, senare så gick vi ut och åt middag på en italiensk restaurang med hans pappa som mötte upp oss på flygplatsen. Senare så var vi även på en klubb på fredagen. Däremot på alla hjärtans dag shoppade vi, åt god mat & fikade. Fick faktiskt en riktigt bra helg. På söndagen såg vi också fifty shades of grey när vi kom hem, tyckte verkligen om den då filmen var annorlunda än alla de andra kärleksfilmerna. 
 
Hela sportlovet har jag nästan spenderat hos Anton, sovit över, ätit, tränat & kollat film. Så ser mitt lov ut. Jag vilar ordentligt och tar det lugnt. Idag är jag faktiskt hemma & tvättar lite. Senare ska jag packa min väska och sticka iväg och träna med Anton, därefter sova hos honom. Ha en bra helg! ♥
 
 
 
Presenterna jag fick på alla hjärtans dag, följt av en middag på en indisk restaurang. ♥
 
Middag i stan mellan shoppingen
Utsikten från vårt hotell 19:e våningen
 

WANT SUMMER RIGHT NOW

 
Att gå runt såhär just nu, det är vad jag vill. Klänningar, shorts & linnen. Längtar så mycket till sommaren att jag nästan spricker. Känner idag att det var nog den varmaste dagen på året än så länge. Ca 8 plusgrader, det gillar jag verkligen. Vill bara att våren ska komma nu!

HAPPINESS

 
 
Hoppas ni har en bra tisdag, vilket jag har. Mår väldigt bra just nu då jag igår gjorde jag mitt sista prov och redovisning för denna veckan så nu kan jag endast vila och ta det lite lugnt från skolan. 
Idag hade jag bara en lektion på morgonen och senare så har jag fixat lite små ärenden i stan. Snart ska jag äta något litet innan jag tar bussen till jobbet. Imorgon är jag dessutom ledig eftersom skolan har studiedag. Skönt! Nu längtar jag bara till fredag då jag reser med anton. ♥ Och dessutom har sportlov, 3 days to go! 
 

SATURDAY CHILL

 
Hej på er denna lördag! Jag har faktiskt legat i min säng vääääldigt länge idag, sedan ätit, duschat och städat. Har städat ordentligt här hemma och ska snart byta om o så. Anton ska komma hit ikväll, vi ska helt enkelt ta det lugnt, kolla någon film kanske och äta något gott. Då vi ska till Polen nästa helg och festa där så tar vi det lugnt nu. Ha en bra kväll ♥

IN LOVE WITH FRIDAY

 
Åh äntligen fredag! Jag är nästan helt frisk, hostar bara lite. Iallafall så är det skönt med helg. Sorry att jag bara försvann denna veckan men har mest velat vila och kolla på serier. Men iallafall så köpte jag ett gymkort idag på 24/7 och var lite i stan. Nu ska jag fan börja träna igen-denna gången ska jag fan lyckas. 
 
Hoppas ni får en bra fredag, jag ska fixa mig o träffa anton. ♥

RSS 2.0