MISSING SUMMER

 
Som vanligt är söndag alltid en lite seg dag. Idag har det ösregnat och varitöversämmningar i Malmö så har knappt gått ut. Var hos Anton en stund dock, såg lite match, åt godis osv. Idag längtar jag tillbaka till sommaren mer än någonsin. Vara brun och ha på sig lätta kläder. Men men, ska plugga lite nu samt städa. Ciao!
 

AUGUST 29

Har jobbat måndag-onsdag och dessutom åkt på en förkylning. Är lite hes och mår inte speciellt bra. Men skönt att det är helg så att jag kan vila lite extra. Jag och anton ska till IKEA lite senare idag då han ska göra om sitt rum och jag ska hjälpa han hehe. Senare får vi se vad vi gör, dessutom så har vi funderat på att åka till köpenhamn imorgon. Äta något, kanske gå på tivoli och shoppa. Får hoppas att jag mår lite bättre. 
 
Ha en fin fredag!♥

A GOOD DAY

Hej!
 
Jag är helt SLUT, jag menar det bokstavligt. Jag började skolan kl 8 o var där till 1-2. Senare var det utbildning som gällde kl 3 till kl 9, skrev fel igår att det var till 7. Det var iallafall kul att lära känna lite nya personer och dessutom lära sig lite nya saker. 
 
Har tagit ett bad, ätit och pratat lite med Anton. Det har varit en bra måndag för min del iallafall. Nu ska jag lägga mig, se lite serie och sen sova. Godnatt! ♥
 
 

DREAMING

 
Hej söndag! Helgen har gått snabbt och imorgon är det skola igen. Blir lite jobbigt eftersom efter skolan kl 3 ska jag på utbildning till kl 7 för de nya jobbet. Förutom det så är det en seg söndag, jag sitter och planerar lite inför höstlovet redan. Jag och Anton har nämligen planerat att åka till Polen mellan 26 okt- 2 nov. Vi tänkte shoppa, gå på spa en hel dag och vila från allt. Ser framemot det, inget är helt säkert än men får hoppas det blir av!
 

CHILL SATURDAY

Har inte haft tid till att uppdatera sen sista gången så berättar lite om vad som har hänt. Jag var på intervju i onsdags vilket gick helt super, och jag kan säga jag fick jobbet! De ringde igår, så jag är glad. 
 
Förutom det så var det sista kvällen på malmöfestivalen, gick dit med Chanel o Hanna. Träffade också lite andra vi kände och måste säga att det var en riktigt bra fredagskväll. Kom hem runt 1 och är helt sliten idag, därför har jag bara vilat, städat och inte gjort mycket annat. Resten av kvällen ska spenderas i soffan framför någon bra film/serie samt lite chips. Hoppas ni har en bra helg! ♥
 
 

SMILE

 
Lite lördagsinspo via we♥it

SCHOOL

Sitter i skolan just nu och ska snart ha min sista lektion som är sociologi. Det är faktiskt ganska kul och intressant med de nya ämnena. Efter skolan måste jag hem, äta och iväg på intervju klockan 3. När jag kommer hem blir det lite plugg och vila. Skola har knappt börjat och jag är redan trött, har saker att göra och mycket att tänka på. Men som tur är det fredag imorgon och veckan har gått snabbt! 
 
Vi hörs mer ikväll, ha de fint! ♥
 
 

AUTUMN

AUTUMN
 
 
 
Känns som lite sådär höstväder ute, lite kyligare, regnigt och blåsigt. Lägger upp lite höst kläder när det ändå är höst nästa månad. Men hösten är en mysig årstid, det är så fint ute och äntligen tar man fram fina höstkläder. 
 
Sommarlovet är slut för detta året och imorgon börjar jag mitt 3:e och sista år på gymnasiet! Känns läskigt men ändå kul, vuxenlivet börjar närma sig verkligen. Nog om det, mitt sommarlov har varit helt underbart och precis som planerat. Jag sommarjobbade, shoppade, solade och badade, grillade på stranden och såg solnedgångar, åkte till Polen med Anton,gick på bröllop,umgicks med min familj, åkte till Köpenhamn och nu i slutet åkte till Göteborg! Hann med så mycket och är så glad. Kommer sakna sommaren, denna sommar har varit helt fantastisk. ♥
 

GÖTEBORG

 
Hade verkligen en jätte mysig dag i Göteborg med Anton. Vi kom dit runt 12 på dagen igår, åt, checkade in våra väskor osv, senare gick vi mot stan. Där blev det lite shopping i bland annat nordstan. När vi kom till hotellet så vilade vi lite och runt 7 åkte vi till Liseberg. Vann choklad, åkte lite karuseller och hade det roligt. Vi övernattade och tog bussen hem idag. Det var mysigt och jag gillade verkligen Göteborg, en riktigt fin stad. Perfekt avslutning på sommarlovet! ♥ 

NEW NAILS

På bilden ser ni mina nya naglar, man kan tro att de är vita men det är en väldigt ljusrosa färg som inte syns på bilden. Fixade de i triangel för 400 kr. Blev en basic färg då det passar till det mesta. 
 
Det var ett tag sen! Jag har haft fullt upp, umgåts med Chanel, Anton samt shoppat. Har därför inte haft tid, dessutom försöker jag njuta av de sista sommarlovsdagarna så gott det går. Idag är det fredag vilket innebär att jag ska till Malmöfestivalen mot kvällen med Chanel och kanske ett par andra. Annars åker jag till Göteborg tidigt på morgonen imorgon och övernattar där till söndag med Anton. Ska bli kul! Men nu ska jag fixa mig för att komma iväg till banken. Ha en bra fredag!♥

MONDAY

För tillfället så har jag brist på bilder så ni får istället en dålig bild från instagram.
 
Vad händer idag hos er? Sista veckan på detta sommarlovet vilket känns sorligt. Det har gått så fort, och snart är det skola igen. Men innan jag börjar tänka på det så ska jag njuta till de sista. Har haft en underbart mysig helg med Anton, vi har suttit rökt vattenpipa på balkongen, ätit god mat och kollat film. 
 
Idag jobbar han till ungefär 6-7 så jag tänkte först kolla i stan en runda. Sedan ska jag köpa med mig lite mat och åka till honom. Ha en fin måndag!♥

FÖDELSEDAGSMIDDAG

Vi har familjemiddag här hemma hos oss eftersom mamma fyller år idag. God mat, tårta och bra sällskap. Känns som en bra lördag. Senare mot kvällen ska jag byta om och träffa anton en stund. Vi tänkte ha lite myskväll med film. Hoppas ni också har en bra lördag!
 

BLACK

 
Ny peplum topp från bikbok, 49:- på rean. Riktigt bra köp enligt mig, passar både till vita jeans och vanliga jeans. Enkelt men ändå snyggt då man inte hittar något annat i garderoben att ha på sig. 
 
Hur är det med er annars då? Denna veckan har gått snabbt och det är redan torsdag imorgon. Jag har inte gjort så mycket om jag ska vara ärlig, träffat Chanel, ätit indiskt, shoppat och även träffat Sandra. Imorgon ska jag träffa Emir som jag nu inte sett på länge, ta en fika och bara prata. Hoppas ni har haft det lika bra som mig! Nu ska jag se det nya avsnittet av PLL innan jag sover. Godnatt! 

WEIRDO

 
En tanktopp jag köpte i Polen, tyckte att färgen och texten var lite ball. Dessutom kostade den bara 40kr, från Stradivarius.
 
 
Vad har ni gjort annars då? Igår var jag och åt på Jensens med Anton och senare var vi på bio och såg The purge: anarchy. Måste säga att den var spännande och bra, tyckte om den. Idag har jag bara gått runt i stan med Chanel och ätit på Fridays. Nu är jag uppe och kan inte sova då det regnar och åskar ute. 

YESTERDAY'S LOOK

 Topp-cubus//jeans-H&M//armband-H&M

MYSIG TORSDAG

Kommer lite mysiga bilder från idag. Dagen spederades i Lomma med familjen, det var lite molnigt men det hindrade inte oss från att ha roligt trots allt. Vi badade, och jag och mina kusiner tog äve en skön promenad. Sedan när vi kom hem så åt vi, och på kvällen åkte vi till västra hamnen, tog lite bilder, åt lite gott och kollade på solnedgången. Underbart mysig dag.♥
 
Nu är jag lite trött, och dessutom inte på bästa humöret heller, så jag ska sova. Godnatt! 
 
 
 

RSS 2.0