JUST GOT HOME

Efter en lång dag är jag äntligen hemma. Har knappt varit hemma hela dagen, har först varit med älskling på morgonen innan skolan. Senare när jag kom från skolan så gick jag och träffade maja, vi hängde lite och jag kom precis hem. Så nu ska jag lägga mig i min sköna & kolla på pretty litte liars!
 
Imorgon är det fredag! Ha det bra! 
 
 

SUMMER INSPIRATION

Jag längtar till sommaren som fan! Har redan planerat massa resor & annat. Ska träna mycket, bli nyttigare & det kommer vara så varmt! Sola, och massa annat. Så taggad
 
 
 

THURSDAY MORNING

Godmorgon!
 
Här är jag redan uppe, sitter i min sköna morgonrock,dricker kaffe eftersom jag är trött & väntar på älskling som jag ska träffa innan skolan. Idag börjar jag 13.30 eftersom två lektioner är inställda. Ganska så skönt!
Ha en bra dag!
 
 

TODAY´S OUTFIT

 
Skjorta-Stradivarius//Jeans-Zara//Bälte-H&M

NEW IN

Förlåt för att jag inte hade lagt upp sakerna här än, men hade inte tid. Satt och pluggade till provet som jag hade idag och hade inte tid till bloggen alls, men nu är det uppe & jag ska vara mer aktiv. 
 
 
Stickad tröja-Bershka// Söt tröja-Bershka// Skinnjacka med detaljer-Bershka// Svart väska-Polen//Kräm-Douglas

HEMMA!

Förlåt att jag senast skrev i fredags.. men igår så hade jag knappt tid. Jag var ute och fixade ett par saker, senare så kom jag hem och var tvungen att plugga och satt uppe ganska så länge. Idag skulle jag upp klockan 6 för att tåget gick 7.30 och jag la mig 1.30 så gissa om jag var trött? JA! 
Mådde ganska så illa dessutom eftersom jag var så trött, och flyget gjorde inte de hela bättre. När vi kom fram med tåget så satte vi oss på starbucks med mamma innan vi tog flyget.  Nu vilar jag vilket jag gjort hela kvällen efter den jobbiga resan..  
 
Förresten, jag vet att jag har lovat att fota allt jag har köpt, och det gör jag imorgon när det är bättre ljus. Nu ska jag faktiskt sova snart, godnatt!
 

YOU MAKE ME FEEL GOOD

Har spenderat dagen genom att först plugga på förmiddagen & senare på eftermiddagen åkte vi till mina kusiner, det var faktiskt trevligt och kul. Fick ett gott skratt i mig.
 
Imorgon ska jag hinna med mycket, ska hinna plugga ännu mer. Fixa mitt hår, handla lite saker som jag ska ha med mig hem & även träffa mina kompisar från tvåan som jag inte har träffat sen dess. Så det blir en lite stressig dag! 
Nu ska jag kolla klart på pretty little liars och sen sova, godnatt! 

INSPIRATION


TORSDAG

Var hos frisören igår och klippte mig, gjorde inte så mycket utan bara klippte luggen lite & topparna eftersom det var så slitet så det nästan var genomskinligt. Hon sa att jag inte borde färga mitt hår eftersom det redan är riktigt ljust, men det är det inte riktigt.
Så köpte färg hem & färgade det lite, och det blev ljusare på luggen & hela håret. Men eftersom topparna har alltid varit mörkare, så är dom inte så ljusa. Funderar på att göra det en gång till innan jag reser. 
 
Annars så har jag inte gjort mycket. Först var jag hos läkaren och fick recept osv. Sen när jag kom hem så pluggade jag & träffade min kusin. Vi lekte lite o så. Nu sitter jag och gör inte mycket, funderar på att sitta uppe lite till och prata med älskling.
 
Imorgon ska jag försöka plugga mer på morgonen & förmiddagen. Eftersom jag sedan på kvällen ska träffa mina kusiner & äta middag/kvällsmat med dom och hela familjen. Godnatt! 

TUESDAY

Förlåt om bilderna på nya sakerna inte dök upp igår, men ljuset var för mörkt & bilderna gav ingen rättvisa alls. Så det blev aldrig riktigt av. 
 
Idag var jag och shoppa igen, köpte en väska, tröja, jeansskjorta & ett par svarta jeans. Även nårga ansiktsmasker & läppbalsam. När jag kom hem träffade jag min 5 åriga kusin, vi satt & prata/lekte lite. Sen dess så har jag bara suttit vid datan & kollat på pretty little liars samt pratat med älskling.
 
Imorgon på morgonen ska jag iallafall till frisören, blir att klippa topparna och färga håret lite ljusare färg. Inte riktigt platina blondt, utan en varmare blond nyans. Behöver verkligen klippa dessa slitna toppar.
 
 
Har tänkt mig ungefär sån här färg, detta är inte riktigt platina blondt, utan har en varmare nyans.
 
 

MY DAY

Sov ut & vaknade runt ett idag, det var skönt att vila efter resan. När jag vaknade och fixade mig så drog jag såklart till stan klockan två. Jag älskar att shoppa här eftersom det finns så många affärer som inte finns i Sverige. Så jag kollade såklart i bershka osv. Hittade en skinnjacka & en tröja. Åt såklart på KFC. Sen så köpte jag även ansiktsmask eftersom det bara kostar typ 3-4 kr. Nu sitter jag och äter munkar och dricker burn. Vet inte vad jag ska göra än, men tänkte kanske se en film eller så. Ha en fin kväll
 
Bilderna på vad jag köpte kommer upp här snart, måste bara fota. Så checka igen senare!
 
 
 
 

18 FEBRUARI-2013

Nu är jag i Polen, hihi. Kom fram runt 23 igår, eftersom flyget var försenat så hann vi inte med det första tåget och tog de andra och vi åt på mc under tiden.
Orkade inte blogga igår, eftersom jag istället spenderade den tiden med min familj lite istället, och kollade på pretty little liars innan jag somnade.
 
 
 

NEXT-POLAND

Kan uppdatera när jag ändå har lite tid över,igår träffade jag Maja och hon hjälpte mig och packa och lite annat. Det med chanel blev tyvärr inte av.

Just nu sitter jag och ska snart köra till flygplatsen. Så åker runt 14.45, flyget går 16.30, senare när vi är framme i Warszawa ska vi ta tåget i 2,5 timme. Förmodligen käkar vi också på vägen eller något. Är framme runt 22-23. Ska bli kul att träffa familjen, shoppa & sånt. Vi hörs i Polen!


WANTIES

Min dag var väl okej, och jag överlevde kan jag säga men en tråkig fredag. Nu på kvällen har kollat lite runt på internet i olika affärer i Polen. Speciellt i Bershka. Hittade ett par saker som faktiskt var rätt fina, ska kolla när jag är där. Men är säker att jag ska köpa en stor väska & converse till våren.
 
Imorgon ska jag först träffa Chanel i stan och senare ska Maja komma till mig, hjälpa mig packa & lite sånt.
 
 
 

HAPPY VALENTINES DAY ♥

Jag börjar med att säga glad alla hjärtans dag och hoppas att ni har haft en bra dag. Jag har iallafall fått rosor, ätit choklad och muffins. 
Precis tog jag ett bad & mår så mycket bättre. Det gjorde dagen mycket mysigare.
 
Just nu är jag inte alls på humör, allt som var bra helt plötsligt sjönk det totalt.  Man känner sig så glad och helt plötsligt gör bara en person att allt sjunker. Alla har såna dagar, men ändå så försöker jag hålla ett leende på läpparna, vilket jag alltid försöker. Eftersom några dagar senare blir det oftast bättre. Vill verkligen krypa ner i älsklings famn just nu & bara vänta tills allt kan blir bättre. Eller åka till Polen, nej jag vet verkligen inte. Förlåt för ett deppigt inlägg, men precis så känns det just nu & det får duga för tillfället.
 
 
 

OREO, OREO

Jag har verkligen inget att blogga om, det har varit en tråkig vecka än så länge. Igår hade jag studiedag & då så var jag ute & filma in spansk film med några i min grupp. Har nog aldrig fryst SÅ mycket i hela mitt liv.
 
Idag träffade jag maja, hon stack runt 10. Och vi bakade OREO cupcakes, som faktiskt blev rätt gott och inte alls svårt. Nu sitter jag och vilar, med en ganska så jobbig huvudvärk. 
Men ser framemot imorgon, alla hjärtans dag som ska spenderas med älskling, hemma med någon film & choklad såklart!
 
På söndag, reser jag också till Polen. Längtar till att klippa mig, färga håret, träffa familjen & såklart shoppa sjukt mycket! Kommer ha mycket mer att blogga om då, så vänta och fortsätt läsa! 
 

11 FEBRUARI 2013

Jag vet att jag har varit skit seg, men har inte haft ork till någonting alls. Imorgon har jag iallafall studiedag, så tror att jag ska träffa älskling på morgonen & senare chilla resten av dagen. 
 
Har inte mycket att skriva just nu, är ganska så trött så jag ska faktiskt ta något att äta & senare lägga mig.'
Godnatt! ♥
 
 
 

PARTY LIKE NEVER BEFORE

Hade ni en bra fredag? Min blev riktigt lyckad! Efter skolan fikade jag med tjejerna & det var sjukt mysigt att träffas igen och prata om allt efter en lång tid. 
Efter det tog jag snabbt bussen hem & började fixa mig vid 5-6. Jag badade, sminkade mig & lockade mitt hår. Senare bad jag mamma köra mig till nobeltorget för jag skulle träffa Daniel, Emir & My där. 
När jag var i bilen så hoppade jag ut på rött ljus och sprang allt jag kunde till bussen eftersom precis skulle gå, men jag hann!
 
Så tog vi bussen till Oxie, och det fanns massa trevligt folk hos Anna. Helt enkelt blev kvällen riktigt lyckad. Runt tolv fick vi skjuts hem av Daniel & vi åt på Mc. Kom hem runt halv två. Behövde verkligen slappna av igår, så det var kul med fest!
 
 
 
 
 



 
 
 
 
 

LITTLE THINGS

 

Det här fick jag idag: ansiktsmasker, pensel/borste, smycken & ögonbrynspenna!  Nu innan jag sover ska jag använda en ansiktsmask & lägga mig i sängen efter. Puss!

TOMORROW IS A GOOD DAY

Jag har haft en bra dag iallafall. Började skolan klockan elva & kom hem innan 3. Vi hade gäster och fick några fina saker från dom eftersom jag inte hade fått en födelsedagspresent innan. Det var snällt iallafall. 
Tänkte bada nu & senare kolla pretty little liars.
 
TOMORROW IS A GOOD DAY! Jag ska fika efter skolan med Nefisa & Farhana. inget speciellt, bara äta en glass eller något. 
På kvällen ska jag däremot till oxie med Emir, Victoria, My & massa andra från min klass. Vi ska nämligen på fest till Anna. Ska bli kul! Jag och älskling har även vår årsdag, 2 fina år tillsammans. ♥
 
 
 
 
 

I'M FEELING LUCKY

Är lite sådär extra glad idag, för allt verkar gå helt bra & mitt humör håller sig uppe. Idag spenderade jag dagen med älskling, vi gick hem efter skolan, handlade chips & lagade mat tillsammans. När han gick pluggade jag lite matte vilket verkligen behövdes. Nu när jag har tagit en dusch så sitter jag i min säng och ska kolla på pretty little liars innan jag somnar.
 
Just det, i helgen ska jag göra lite roliga saker! På fredag har jag & elias vår årsdag, 2 år ♥ Förmodligen kommer vi fira det på lördag. Så på fredag efter skolan ska jag gå med tjejerna & ta en fika i stan och prata eftersom det var sjukt länge sen vi pratade! Senare på fredagkväll kanske jag drar på fest till Anna tillsammans med My & massa andra i min klass. Är så festsugen så det är sjukt, behövs verkligen.
 
& på lördag kommer vi då fira vår årsdag. Vi kommer gå ut och äta eller så tänker jag att vi kommer ha en hemma kväll med middag, ljus & mat. Ska bli mysigt iallafall! ♥
 

GOODNIGHT

I natt sov jag 5 timmar, så idag drack jag 3 koppar kaffe och det är inte så äckligt som alla tror. Så blev lite piggare faktiskt. 
Annars så har jag haft en ganska bra dag, inte den bästa eftersom det regnade & var lite tråkigt så kom hem och tog ett bad. Som alla måndagar är dom tråkiga & man gör inget speciellt.
Sen har jag bara suttit, pluggat lite & kollat på TV. Nu sitter jag äntligen i sängen och tänkte kolla ett avsnitt av pretty little liars innan jag sover! Imorgon efter skolan ska jag träffa älskling iallafall. 
 
Längtar förresten till helgen,redan? Det var helg precis? Men ska göra massa roliga saker då! 
 
Godnatt!♥
 

NYÅRSLÖFTE-TRÄNING

Som sagt så var en av mina nyårslöfen att börja träna som jag gjorde i början av förra året. Så jag ska börja gymma denna månaden tror jag, antingen med maja eller själv. Vi får se, men det ska bli så skönt att komma igång igen. Min kropp mår inte alls lika bra som den gjorde innan. Så nu tänker jag bara köpa gymkort & köra på!
 
 
 

SUNDAY

Igår var jag med älskling & även i stan en stund. Vilket var riktigt mysigt.
Idag är det slappsöndag..har inget att göra. Ska till stan med maja idag tror jag för att kolla lite kläder & bara vila denna söndagen, kanske även ta en fika eller något?
Hoppas ni får en fin dag!
 
 

DETAILS OF TODAY

Hade på mig ett par av mina favorit jeans idag, såklart kommer de från Gina Tricot. Det sitter som smäck & gör även att rumpan ser perfekt ut!
 
 

RSS 2.0