OUTFIT OF TODAY

Inte världens bästa bild men ändå...
 
Stickad tröja- gina tricot // Jeans- zara // halsband & smycken- H&M // väska- Polen
 

HAPPY GIRL!

Fan vad tiden går fort.. redan 30 januari?! Snart febrauri, sportlov, alla hjärtansdag osv. MYSIGT! Jag har iallafall mått riktigt bra de senaste dagarna och så ska det fortsätta att vara. 
 
Berättade aldrig om min dag igår för att jag var så trött så jag somnade! Iallafall så kom maja till mig på kvällen och vi åt massa godis + pizza. Sen hängde vi hela kvällen. Vilket var rätt mysigt.
 
Idag tog jag en promenad hem från skolan med älskling. Har badat & kollat på såklart matchen barca-real.
Min kväll har inte varit så mycket roligare, men det är skönt att vi inte har några prov eller något denna veckan, så man kan iallafall plugga lite mindre. 
Nu ska jag borsta tänderna, lägga mig i sängen & kolla pretty little liars. Godnatt! 
 
 
 

29:e januari 2012

Har haft en helt underbar dag. Godnatt!
 

28:E JANUARI 2013

Har ni haft en bra dag? Det hade jag iallafall. Redovisade på engelskan och det gick väl bra senare efter skolan så väntade jag på Elias och vi gick till stan så kom hem för inte så länge sedan. Har ätit och pluggat lite matte så nu tänker jag baka och vila resten av kvällen.
 
 
 

CALL ME A SPACEMAN

Har haft en bra dag idag. Vaknade, fixade mig & gick till stan där träffade jag maja och Sandra. Senare gick vi till chanel men eftersom hon inte hade så mycket tid tog vi bussen till mig. Bara satt lite och gjorde inte så mycket. När Sandra hade gått så var maja kvar och till slut promenerade jag med maja hem. Är inte så trött än, men tänkte gå till köket nu fixa lite mat och kanske kaffe och senare sitta uppe och kolla på pretty little liars eller kolla film.
 
Godnatt! 
 
 
Såhär söt är jag just nu: 

SATURDAY

Godmorgon borde jag väl säga? Vaknade för ungefär en halvitmme sedan så jag sitter fortfarande kvar i sängen och vilar. La mig rätt så sent igår, det är därför. 
 
Snart ska jag iallafall upp & fixa mig. Senare ta bussen med Maja och träffa Sandra. Vi får väl se vad vi kommer att hitta på. Ha en fin lördag!♥

YOUR DREAMS- MY REALITY

'
 
 

24:E JANUARI 2013

Idag har jag haft en riktigt chill dag i skolan! Började 13.30 för vi hade lektioner inställda osv, så fick äntligen sova ut lite och behövde inte stressa. 
När jag kom hem pluggade jag lite engelska & badade nyss. Imorgon efter skolan ska jag träffa älskling, vi ska kanske in till stan snabbt för att han ska köpa några saker annars så går vi direkt hem & myser oss och har en mysig fredag tillsammans. 
 
För att göra det lite roligare ska jag lägga upp en lista om sanningar om mig själv :
 
1. Jag är ganska blyg, men när man lär känna mig blir jag riktigt riktigt social
2. Jag stör mig verkligen när människor frågar många frågor på en gång
3. Jag fryser nästan alltid
4. Jag gråter ganska lätt, och är väldigt känslig 
5. Kan bli sur för riktiga små saker
6. Jag älskar att hjälpa andra människor & lyssna på deras problem
7. Jag är lättskrämd
 
GODNATT! ♥♥
 

PRETTY LITTLE LIARS

Sitter och pluggar lite historia och tror att jag ska äta något. Idag så har jag verkligen känt mig sjukt trött, somnar när som helst.. Så tror att jag ska tvätta bort sminket och lägga mig snart. 
 
Har börjar kolla på pretty little liars förresten och än så länge tycker jag att den är riktigt bra, lite underhållande. Eftersom så många av mina vänner kollar på det, ska jag se om den är så bra. 
Godnatt!
 

THE STARS ARE BRIGHT TONIGHT

Sitter i min säng & ska snart sova,försöker alltid att lägga mig tidigt men det funkar aldrig.
Min dag var ganska så okej förutom att jag har haft en jävlig huvudvärk hela dagen. Har suttit hemma och pluggat lite när jag kom från skolan.
 
Har inte mycket annat att skriva, förutom att jag längtar till helgen som ska spenderas kanske med tjejerna + filmkväll och stan med älskling nån dag också. 
 
 

20:E JANUARI 2013

Förlåt för jag är så sämst på att skriva..Igår träffade jag älskling lite på kvällen & satt och myste samtidigt som vi lagade lite god mat tillsammans. Det var mysigt. 
 
Idag har jag bara känt för att sitta hemma & inte göra någonting..Har haft så sjukt ont i magen så det inte är sant.. Har det fortfarande, och kommer inte kunna somna. Så sitter & äter lite yoghurt och ska se på film och hoppas att det går över. Vill helst kura ihop mig under täcket med älskling & bara sova..äh ska försöka somna själv. Godnatt!

19:E JANUARI 2013

Godmorgon! Hur mår ni idag? Själv är det riktigt bra faktiskt, och mitt humör är på topp idag. 
 
Har verkligen vilat ut efter den här jobbiga veckan i skolan, så nu ska jag städa mitt rum eftersom det verkligen är kaos just nu. Senare tänker jag sätta mig i ett bad och ta hand om mig själv innan älskling kommer hit.
Händer inte mycket annat, vi kanske ser film eller så. 
 
 
 

MY FRIDAY

Har haft en ganska så mysig fredag faktiskt. Kom hem från skolan & vid åtta träffade jag maja & vi köpte med oss godis och chips och satt och åt. Vi gick ut med hunden och jag kom hem någon gång runt tolv.
 
Har varit så sugen på att festa så ångrar mig lite att jag inte gick på fest idag, men ska göra det snart eftersom det verkligen behövs! Det får bli nästa gång. 
 
Imorgon, kommer jag iallafall träffa älskling & mysa hemma på kvällen, så hoppas ni får en skön helg! 
 

INSPIRATION

 

GODMORGON

Godmorgon, jag vet att det är ganska så tidigt, men jag håller på att fixa mig till skolan och nu när jag har tid tänkte jag slänga in ett litet inlägg till er!
 
Slutar ganska sent idag, nämligen klockan 4 så kommer bli en lång dag för mig. Ha det bra och vi hörs senare!
 
 

CURLS, CURLS, CURLS

Har suttit och slappat dessa två dagar och inte orkat göra något alls därför det har blivit så segt här. Dock var jag hos maja igår en stund på kvällen, eftersom jag ändå hade tråkigt. Kom hem vid tio och somnade ganska sent,så dessa två dagar har jag varit helt slut. Måste få i min någon ordentlig sömn faktiskt, lovar mig själv att lägga mig tidigt men det blir ändå aldrig så.
 
Nu över till två andra saker, jag ska fixa gymkort på 24 seven denna eller nästa månad så jag ska börja träna igen med maja. Är ganska så taggad, för jag mår så mycket bättre när jag tränar. 
Och det andra är att jag ska till Polen nu på sportlovet vilket kommer bli kul för det kommer bli massa shopping i bershka och andra affärer som inte finns här. Ska även till frisören och klippa mig, kanske lite annorlunda denna gången samt färga håret blondare. Taggad, jadå! 
 
 
 
Satt och provade att locka håret på lite olika sätt nu ikväll, resultatet blev såhär :
Inte det bästa men det gäller att prova sig fram. Speciellt jag som har ganska så tunnt hår så är det mycket enklare att locka det och få det snyggt: 
 

COLD

Har inte gjort ett skit idag heller. Vaknat, suttit hemma och ätit. Imorgon har jag iallafall studiedag och ska träffa älskling då. Mysig dag, och skönt att jag inte behöver plugga något. 
 
Eftersom jag är ledig imorgon ska jag hoppa i ett bad ett tag för att jag fryser som fan! Senare mysa ner mig i soffan med te och film!
 
 
 

WANTIES


12 JANUARI 2013

Sov ganska så länge idag för att jag la mig väldigt sent igår. Det har bara varit en slappdag idag utan att ha gjort någonting alls. Skulle träffa maja men det blev inte av.
Snart ska jag äta något & se film!
 

ONLY KNOW YOU LOVE HER WHEN YOU LET HER GO


IT'S FRIDAY, FRIDAY

Oj vad jag har varit osocial den senaste tiden. Nu ska jag förklara varför.. jag hade ett samhällsprov idag & var tvungen att plugga sjukt mycket de två senaste dagarna. 
 
Idag iallafall så klarade jag provet och det gick bra väl, senare när jag kom hem så vilade jag o lite så. Hängde med maja på kvällen,hon gick runt halv ett tror jag. Så nu sitter jag fortfarande här ganska så pigg..och tänkte att jag ska se My name is Earl innan jag sover. Vet ni vad som är bra att jag får en lite längre helg för jag har studiedag på måndag,lite glad tjej! Kommer förresten upp något roligare inlägg imorgon!
 
Nu ska jag tvätta bort sminket, godnatt!
 

ONSDAG

shit vad fort denna veckan har gått! REDAN torsdag imorgon, iallafall finns det inte mycket att skriva. Har haft en ganska så tråkig dag.
Slutade tidigare idag och var i triangel en stund, senare kom jag och plugga hela kvällen. Börjar 11 imorgon så jag får lite sovmorgon iallafall.
Gör något roligare inlägg imorgon, godnatt!


8:E JANUARI 2013

Godmorgon! 
 
Sitter just nu och fixar mig och snart ska jag iväg till bussen. Börjar kvart i nio. Hoppas ni har en bra dag, vi hörs sen!
 

DO WHAT MAKES YOU HAPPY

Jag är så glad för historieprovet gick bättre än vad jag trodde. Att få ett C och inte pluggat alls nästan är riktigt bra.
Så min dag var väl bra, förutom att jag sov i fyra timmar och var sjukt trött hela dagen nästan. När jag kom hem har jag faktiskt bestämt mig att jag ska börja träna igen. Vilket var ett av mina nyårslöften
Ska dock inte köpa ett gymkort än. Tänkte börja kanske träna hemma, varför inte liksom? Behövs inte mycket. Ska se hur det kommer funka än sålänge.  Så började idag, och min kondition är så mycket sämre, men det betyder inte att man ska sluta kämpa eller hur? 
 
Nu ska jag ta något att äta, plugga lite religion & sova. godnatt!
 
 

PLUGG,PLUGG,PLUGG

Förlåt för att jag har varit så seg idag & igår. Helt enkelt hade jag fullt upp..Först igår var jag i bibblan och skrev ett arbete i religion med resten av gruppen, sedan träffade maja igen och inte mycket annat. Idag har jag nog suttit och pluggat för de mesta. Tillbaka till skolan imorgon och har direkt ett muntligt historia prov.. vem sätter ett prov då? Jo bara vår lärare.
Har varit så drygt att plugga och jag har inte orkat alls, känns verkligen som det inte kommer gå bra.
 
Ska snart duscha & fortsätta plugga... Hoppas ni har det roligare än vad jag har det denna kväll.
 

NYÅRSLÖFTEN


PLEASE DON'T JUDGE ME AND I WON'T JUDGE YOU, CAUSE IT COULD GET UGLY BEFORE IT GETS BEAUTIFUL


SLAPPDAG

Igår hängde jag med maja hos mig en stund på kvällen och idag har jag inte gjort något alls, har bara slappat hela dagen. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra riktigt. men just nu tänkte jag ta ett bad, och ta hand om mig själv lite.
 
Tänk att det är skola snart igen...
 

EN SOMRIG OUTFIT

 
Hade ganska så tråkigt, så tänkte lägga upp en rolig outfit, en sommaroutfit alltså. Shortsen köpte jag för några dagar sen i bikbok. Kommer matcha dom ungefär såhär eller med någon annan snygg topp. Toppen jag har just nu kommer från Stradivarius, som tyvärr inte finns i Sverige. 

2012 I BILDER

Januari: Hade en fest hemma för att jag fyllde år i december, det var massa öppet hus och jag var förvirrad & visste inte vilken skola jag skulle välja!
 
 
Februari: Jag och älskling hade vår årsdag den 8 februari, det var så mysigt. Vi åt på jensens och så. Jag började gymma i november så det var mycket gym!
 
 
 
 
Mars: Hände inte mycket, vädret började bli lute varmare och vi hade nationella prov i skolan
 
 
April: April var en lite roligare månad, då var det valborg och massa fester! Även mycket fikande ute.Spenderade valborg med tjejerna och även då tog jag konfirmationen. 
 
 
Maj: I maj köpte jag min biljett till AVICII och kollade på hans konsert tillsammans med Emma och älskling. Det var iallafall kul! Även då hade våren kommit så jag tog massa foton ute. Tog första doppetÄven då hade jag och älsklig vårt lilla äventyr till Nova Lund där vi shoppade massor. 
 
 
 
¨
 
 
 
Juni: Detta var en bra månad och då hände massa saker. Vi hade bal i skolan och det var då man letade klänning, skor och massa annat till balen. Senare hade vi skolavslutning och det var ganska sorligt att sluta i Dammfri. I mitten av juni åkte jag till Polen, där firades midsommar, hängde mycket i min stuga, shoppade och solade massa.
 
 
 
 
 
 
 
'
 
 
Juli: Också en bra och rolig månad. I början flyttade jag till en ny lägenhet med mamma. Det var massa jobb och inredning vilket var kul! älskling fyllde år. Jag och tjejerna, speciellt Chanel hängde ute sent varje dag och sovde över massa. Träffade även emma en hel del, och fikade. Gjorde min navelpiercing denna månaden och började sommarjobba i fyra veckor.
 
 
 
 
 
 
 
 
Augusti: Sommaren var perfekt. I början av augusti jobbade jag också, hängde sjukt mycket med Chanel! Alla sena kvällar ute i stan & på hennes gård. Vi var på bio och massa annat. Senare började skolan och malmöfestivalen. Då provade jag en ny sak, jag färgade mina toppar rosa när det var malmöfestivalen. Tyckte det var kul med lite nytt. Jag var ute och festade mycket och såg massa artister på malmöfestivalen. 
 
 
'
 
 
 
 
D
 
 
 
Septemer: Nångång här fick vi våra nya söta macbook airs från skolan. Och det var mycket skola då, köpte även en Iphone 4S.
 
Oktober: Hösten var här och vädret sög. Höstlov och jag var själv hemma nästan hela höstlovet, och då sov älskling över. Mina kusiner var också här och hälsade på.
 
November: En dålig månad, slutet av året var lite sådär. Det som var underbart, var att jag och tjejerna såg Breaking dawn part 2 på bio på premiären. 
 
 
December: Min födelsedag, jul, nyår. En lite ganska så bra månad. Bara lite förvirrande. 
 
 
 

GOTT NYTT ÅR!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLIHOPA!

DET HAR VARIT EN UNDERBAR DAG OCH JAG FICK VÄRLDENS BÄSTA NYÅRSKYSS. HOPPAS NI HAR DET BÄST. 2013 SKA BLI UNDERBART


RSS 2.0