OUTFIT- WINE RED

 
FALL
 
 
Klicka på bilden för att se var allt kommer ifrån
 
 
Ännu en snygg höstoutfit. Kan alltid vara kul att matcha någon vit stickad tröja med ett par vinröda jeans och svart skinnjacka + ett par boots. Passar både till skolan & för utgång någonstans i stan.  

DECEMBER

Längtar till december, vilket är om endast 2 dagar. Tills den första snön faller och tills julen kommer. Då man ska köpa julklappar och dricka varm choklad hemma. Så underbart mysigt det ska bli. Kan inte sluta längta. Ser framemot december som kommer bli en bra månad. 
 
 

ONSDAG 21.45

Denna dagen har bara gått sååå fort! Även fast jag började senare så var det svårt att komma upp från min varma säng imorse. Jag kom hem för ett tag sen, sitter och vilar lite med musik. Har även pluggat en stund idag och haft en bra och skön dag. Känns skönt att inte ha så mycket att göra denna veckan. 
 
Ska sova ganska så snart så jag känner mig utvilad och redo för imorgon då jag har en lång dag framför mig!
 
 
 
 
 

WEDNESDAY INSPIRATION

God morgon på er!

Inspirations onsdag idag. Jag blir helt kär i dessa hem-inrednings bilder här nedanför och blir så sugen på att inreda mitt rum och göra om lite. Nu är det snart dax för mig att att äta upp frukosten, byta om och sen dra iväg till skolan. 
 
Idag ska jag iallafall plugga lite efter skolan och försöka börja med ett arbete som ska vara klart till på lördag. Ganska så händelselös dag för min del. 
 
 

LIVIN' MY DREAM

Inspo via we♥it
 
Usch, jag är så trött idag eftersom jag endast fick i mig fyra timmars sömn denna natt. Jag kan aldrig lägga mig tidigare även när jag säger till mig själv att jag ska. Är hemma en stund nu innan jag ska till stan lite snabbt. Ska kolla lite saker, bland annat några nya vinterskor. Ska också hinna tvätta o plugga. Ganska så fullspäckad dag. 
 
På kvällen ska jag försöka lägga mig iallafall liiiite tidigare än vanligt då jag måste få i mig lite sömn så jag inte går helt trött imorgon. Nu måste jag kila iväg, ha de fint. ♥

MONDAY

Måndag och ny vecka men jag är glad och vaknade på rätt sida. Denna veckan kommer bli skön för mig med inte så mycket plugg. Efter skolan idag hängde jag med en kompis och har haft en ganska skön dag. 
 
Ska snart lägga mig eftersom det börjar bli sent och jag ska upp tidigt. Godnatt! ♥
 
 

FUR & I'M IN LOVE

 
Har fastnat helt för såna här outfits. Fan vad snyggt det kan bli med fuskpälsar just nu. Både dessa här ovanför samt bara en enkel pälskrage. Varmt & sjukt snyggt!

23:E NOVEMBER

Tänk er så snabbt veckan har gått och det är redan lördag igen. Dessutom är det december om 1 vecka! Känns lite sjukt faktiskt hur snabbt detta året har gått. Förövrigt så hade jag en riktigt bra kväll igår, hängde med en kompis och hade riktigt kul. Somnade direkt när jag la mig i sängen och fick en riktigt ordentlig sömn i mig! Känns så underbart. Denna helgen kan jag bara slappa eftersom jag har inte något denna veckan förens till på fredag. 
 
Vad som väntar idag är att jag ska gå o bowla. Så håller på att fixa mig lite, innan jag ska iväg.Ha en fin lördag! ♥

FREDAG 22:NOVEMBER 2013

Äntligen är det fredag,vaknade tidigt i morse och nu sitter jag och har lektion i skolan. Är ganska så trött och har en rejäl träningsvärk i axlarna efter igår. Idag vet jag iallafall inte vad jag ska göra får väl bli en lugn kväll. Ska träffa en kompis lite senare ikväll. Hoppas ni får en bra fredag iallafall!
 
 
 
 
 

#ÉTOILES

 
New in- en collage tröja till magen. Lite oversize och basic. Snygg att matcha till svarta jeans & bikerjacka eller skinnjacka. Ny favorit favorit i gaderoben iallafall. Från gina tricot. 

-

 
God morgon alla! Nu har jag fixat mig, ätit en ordentligt frukost, druckit mitt morgon kaffe och ska faktiskt röra mig mot skolan där vi har idrott som första lektionen. Dessutom så väntar prov i spanska, så det lär bli en jobbig & stressig dag. Hoppas ni har en bra torsdag! ♥

WEDNESDAY

 
Onsdagar är nog de skönaste dagarna för mig i veckan, börjar 11, har endast 2 lektioner och slutar tidigt. Dessutom är det helg om 2 dagar. Efter skolan ska jag snabbt till stan och annars så kommer denna onsdag bestå av plugg inför spanskprovet imorgon. Ha de fint! ♥

MONDAY

Hej måndag! Har varit en bra dag för min del med sovmorgon och endasttvå lektioner. Är hemma ett tag efter skolan, hade prov idag och det gick fakrtiskt riktigt bra kan jag säga. Har ätit och ska snart röra mig mot skolan igen då jag har hemspråk. Efteråt så ska jag träffa en kompis över en fika eller så. ♥
 
 
 

SÖNDAG

Redan söndag igen och denna helgen har gått så fort. Haft en riktigt bra helg annars då, och imorgon är det dags för skola igen. Laddar upp för denna veckan med läxor & prov. Snart är det dock december. Jag längtar så mycket tills det är julafton, en sån underbar känsla man får då. Ska bli så mysigt. 
 
 
 

LAST NIGHT!

 
Hade väldigt roligt igår kväll kan jag säga! Träffade maja, sandra, martina, nati & massa andra och vi stack till en kille i Limnhamn. Vi var där till ungefär 2-3. En riktigt lyckad och rolig kväll kan jag säga! Allt värker efter idag, benen efter att ha dansat så mycket och huvudet. Så har bara vilat igår eftersom jag la mig runt fyra igår. Ska se någon film nu ikväll också. 
 
Ha de fint. ♥

TODAY'S

 
 
Stickad tröja- gina triocot/ jeans-dr.denim/skärp-H&M/skinnjacka--bershka/väska-polen
 

FRIDAY I'VE BEEN WAITING FOR YOU

Äntligen är den efterlängtade fredagen här! Jag sitter i skolan just nu och håller på med ett grupparbete. När jag sedan slutar så ska jag förmodligen till stan och köpa med mig något att äta. När jag kommer hem lägger jag upp dagens outfit. 
 
Ikväll blir det fest för min del. Ska ut med martina, maja, nati och några till. Ska bli kul iallafall. Ha en fin fredag!♥
 
 

KEEP IT SIMPLE AND CUTE

 
Någon outfit som kan vara fin och enkel men samtidigt söt till vardags. Jag har verkligen fastnat för fuskpälsar och tycker att det blir så mycket sötare och piffar upp en hel outfit. 
 
Definitivt något som jag måste skaffa mig nu i vinter. 
 
 

WEDNESDAY

Har haft en bra dag, och har klarat av alla prov för denna veckan. Varit och handlat massa gott och då menar jag verkligen massa. Dessutom har jag studiedag imorgon! Så det ska bli skönt vila en dag hemma. Ska träffa maja som jag inte träffat på länge nu, och hänga med henne hela dagen.
 
Hon kommer redan hit på morgonen och vi ska äta frukost. Ska nu kolla flílm innan jag sover.
 
 

FALL OUTFITS

 
Tycker att dessa här outfiten ovanför kan vara ganska snygga nu innan det blir helt kallt och då det är dags att ta fram vinterjackan på riktigt. Det är snyggt att matcha en skinnjacka med t.ex. lite fuskpäls, svarta jeans & boots. Passar till allt och är alltid lika snyggt.  
 
Har precis tagit ett varmt bad och innan det varit och handlat. Ska plugga lite till innan jag sover.
 
 
 

TISDAG DEN 12 NOVEMBER 2013

Jag brukar inte gilla tisdagar i vanliga fall, men idag så är det lite annorlunda. Jag fick tillbaka mitt prov samhälle och fick ett C, och i religion fick jag A. Känns helt underbart. Dessutom så gick det bra på geografi provet också. Nu är det bara att få naturprovet gjort imorgon, sen så kommer allt kännas bra! Ser även framemot helgen, då jag ska hitta på något kul. 
 
Är även glad för att vi har bestämt att förmodligen åka till Tyskland i slutet av november för lite shopping. Bershka, stradivarius? Åh, taggad! Annars så ska jag sätta igång och plugga lite nu med natur. Ha de fint. ♥
 
 

PLUS & MINUS

P L U S: Ska förmodligen till tyskland i slutet av november/början på december, fyller år om exakt en månad, det är snart julafton & nyår, är så glad för jag har så underbara vänner 
 
M I N U S : Mycket plugg i skolanm jag är trött hela tiden, är jätte hes och kan knappt prata, börjar bli ganska vit eftersom hela min färg har gått bort sen turkiet
 
 

DEAR SANTA

Det är snart julafton & min födelsedag, känns faktiskt ganska sjukt hur snabbt detta året har gått!
Detta året önskar jag mig iallafall en systemkamera, bodyshop produkter, marc jacobs parfym, någon snygg klocka & såklart pengar!
 
 
 

SUNDAY

 
Ska faktiskt plugga nu, så det är såhär min söndag ser ut. Pluss, plugg, plugg. Har mycket att göra så kommer inte sitta vid datan så mycket. 
 

STYLE INSPO.

 

TODAYS OUTFIT

Har bråttom nu, men hann ta snabba/dåliga outfit bilder. Vi hörs sen, ha en bra lördag!

 
Jeans-cubus/stickad turtleneck tröja-JC/skärp-H&M/väska&H&M

AT THE MOMENT

 Pluggar natur, samtidigt som jag tröstar mig med något gott.

PLUGG, PLUGG & PLUGG

Dessa två dagar då jag inte har bloggat har varit ganska händelselösa. Jag har endast pluggat, pluggat, pluggat & suttit hemma. Igår var jag uppe till fyra, och pluggade natur men vi hade inte prov idag eftersom läraren var sjuk så jag blev ganska så lättad. 
 
Vilar nu ett tag, innan jag sätter igång pluggandet igen. 
 
 
 

TILLBAKA TILL SKOLAN.

Detta lov har gått ganska snabbt, jag kan beskriva det nmed några ord- fester, fikor, massa film, te, övernattningar och skratt! Imorgon gäller det igen - tillbaka till skolan & verkligheten, tillbaka till alla prov och inlämningar, tillbaka till sena kvällar med plugg och tidiga morgonar. Jag vill verkligen inte, speciellt nu när jag har så mycket framför mig. Kommer knappt ha något socialt liv och inte ha tid för mycket annat än plugg. Men jag försöker ändå tänka positivt, det är inte alls länge kvar till min födelsedag & jullov. 
 
En sak som kanske är lite mer positiv är att jag börjar tio imorgon. Har suttit och pluggat hela dagen idag och är väldigt trött så ska försöka sova. Godnatt! 
 
 
 

SUMMER 2013 THROWBACK

 
Jag kan säga att jag saknar sommaren sååå mycket! Sena kvällar, värme, sol, uteserveringar, massa bad och äventyr. Värmen är där jag trivs bäst och sommaren är den tiden på året då jag är mest glad.Vintern är mer den deppiga årstiden, med inte mycket annat än snö & kyla. Hade en väldigt bra sommar detta året. Bland annat var jag i Polen, shoppade massa, tränade mycket, var i bakken, blev brun & åkte till höllviken. Längtar redan till nästa sommar, som ska bli ännu bättre!
 

MITT OKTOBER

 
Har ni märkt att det redan är november? Jag minns när det nyss var juli och vi hade sommarlov. Men nu är det vinter och snart min födelsedag, jul och nyår. 
 
Mitt oktober har faktiskt varit ganska bra, förutom det deppiga humöret ibland så har jag varit i Turkiet i en vecka, solat och lev livet, ätit goda frukostar, druckit mycket te, kollat massor med film, gått på fester som jag kommer minnas och fikat mycket på espresso house. 

MASKERAD BAL

Igår hade jag en väldigt rolig kväll. Först så åkte jag till Martina, där var en annan kille och så kom Emir dit. Vi satt och förkrökade innan vi åkte till maskeraden. Dansade jätte mycket och har ont överallt idag. Annars var det riktigt roligt och jag kom hem runt tre men somnade inte före 4. Lyckad kväll! 
 
Idag har jag städat lite och vilat efter festandet. Ska ta det lugnt, ta ett varmt bad och bara vila. Måste ta vara på lovet innan det är slut!
 
 

HÖSTBAL

Förlåt för en så dålig uppdatering igår. Jag har haft fullt upp båda dagarna och därför har jag inte haft tid för att sitta vid datorn. Jag skulle till min Martina på kvällen så jag fixade mig, träffade maja och skulle på halloween fest hos henne. Såklart köpte jag allt i sista sekunden och jag klädde ut mig till en polis! Vilket blev ganska bra till slut. Kom hem runt tre och somnade direkt. 
 
Idag däremot ska jag också ut med ett par vänner. Vi ska till höstbalen i luftkastellet senare ikväll. Så jag håller på att fixa mig lite smått innan jag ska iväg till henne och va där. Hoppas ni har en bra fredag! 
 
 
 

RSS 2.0