FULL FART MOT HELGEN!

Jag slutade skolan redan runt 11, så jag var inne i stan en sväng. Nu har jag fixat mig o så. Ska ta bussen till min kusin, vi ska säkert till stan för o kolla lite. Sen blir det myskväll. Ska sova över hos henne. Ha en bra fredag!
 

TORSDAG

Idag har jag hunnit med mycket. Redovisade i svenska och det känns riktigt bra, eftersom det faktiskt gick hyfsat. Senare träffade jag maja, vi var i mobilia och coop. Senade käkade vi hos mig och hade det allmänt kul. 
Nu äntligen kan jag andas ut efter allt. Har inget kvar i skolan mer. 
 
Sitter och vilar, eftersom imorgon är det fredag vilket innebär helg. Jag ska göra mycket kul i helgen och så. Nu ska jag iallafall sova. 
 

DUKTIG TJEJ!

Idag har jag hunnit med ganska mycket. Efter skolan så pluggade jag hemma, och senare träffade jag min kusin hos min moster. Vi tog en promenad ute och gjorde inget speciellt. Sen dess har jag pluggat igen, och skrivit klart min svenska presentation till imorgon. Hoppas det går bra!

Efter skolan blir det fika med johanna också i stan. Ha de fint! ♥
 

28:E APRIL 2013

Idag har jag mått så mycket bättre än igår. Har suttit och pluggat lite och inte gjort så mycket annat. Jag är verkligen verkligen trött. Det är dags för mig att sova. Godnatt!  
 
 

NEW IN-WHITE JEANS

Här är de nya vita jeansen, dåligt ljus dock.  Cubus 299:-
 

HEY BABY I CAN BE YOUR NEW ADDICTION



MÅNDAG IGEN

Har ni haft en bra måndag? Själv innebär måndag alltid otur för mig. Jag har haft fullt upp, efter skolan träffade jag maja, vi cyklade till mobilia, växlade pengar. 
Senare träffade vi Martyna och jag köpte nya vita jeans. Visar de imorgon på grund av dåligt ljus nu. Maja stack nyss och jag sitter och badar. 
Har ganska så fullt upp denna veckan också eftersom jag måste göra klart min svenska presentation och senare ska jag träffa Johanna på torsdag. Ha de fint 
 

SÖNDAG 26:E MAJ 2013

Har haft en ganska så bra helg. Inte den bästa, ,men jag klagar inte. Igår hängde jag iallafall med maja, sandra och chanel i stan. Senare sov maja över hos mig, hon färgade sitt hår ljusare och vi hade det allmänt kul. 
 
Idag har jag pluggat och vilat. Nu kollar jag på gossip girl innan jag ska sova. Godnatt! 
 
 
 

INGET ÄR BÄTTRE ÄN ATT....

....lägga sig i sängen efter en hel dag! Nu har jag badat, gjort ansiktsmask, smörjt in mig med kräm och satt mig i sängen. Det är så skönt att vila efter denna veckan. 
 
Imorgon blir det förmodligen stan med maja, och senare hitta på något annat skoj med henne. Nu ska jag sova. Godnatt! ♥

LOVELY FRIDAY

 
Jag har kommit från skolan, och direkt satt mig och pluggat denna fredag för att få arbetet i religion gjort. Det sista som är kvar nu är svenska nationella muntliga och engelska presentation. Sen är jag helt klar med allt. Så stolt över mig själv, dessutom fick jag A i spanska. Duktig tjej!
 
Nu efter allt plugg och efter denna veckan är jag totalt sliten. Jag ska bada, göra ansiktsmask och senare bara sätta mig i soffan med frukt och något bra på TV, eller film! Ha en fin fredag.

CAUSE THERE'LL BE NO SUNLIGHT IF I LOSE YOU BABY, THERE'LL BE NO CLEAR SKIES IF I LOSE YOU BABY

 

TRÖTT SOM SATAN

Jag kom hem från skolan runt fyra, sen dess kan jagv lova er att jag har suttit och pluggat med små pauser emellanåt! 
Jag hann göra spanska, lite matte och dessutom halva mitt religon arbete. Känner mig vädligt produktiv idag.  Imorgon har jag matte muntliga, spanska muntliga och lämna in religionsarbete. Efter denna veckan är slut, kommer jag verkligen vara så glad. Kommer inte alls ha så mycket kvar att göra och kommer hoppa av lycka.
 
Nu ska jag sova, för jag är trött som fan, har ont i nacken och börjar klockan 8 imorgon! Godnatt ♥
 
 

ONSDAG DEN 22:A MAJ

Just nu sitter jag i soffan, kollar film och dricker smoothie. Ganska så mysigt, en perfekt onsdag då det bara regnar ute, känner inte för något annat än att bara sova. Är verkligen trött och stressad. Behöver helg.
 
Imorgon blir det dock mycket plugg hela dagen och inget annat. Efter denna veckan kommer det verkligen kännas bra, då allt är klart och det snart är sommarlov. 
Ha en fortsatt fin kväll! 
 

BLONDE

Idag hade vi nationella i matte. Hela dagen och det gick ganska bra med tanke på att jag inte pluggade så mycket. 
 
Efter skolan var jag i stan med My. Kollade runt lite och senare köpte jag hårfärg, skulle färga utväxten och resten av håret. Resultatet blev ljusare och snyggt. Känns väldigt fräscht just nu.
 
Den första bilden är före och de andra två är efter. 
 
 

MYS

Just nu sitter jag och myser med film och te. Gör inget speciellt. Har pluggat annars hela dagen och inte mycket annat. Igår sov maja över och vi såg Eurovision. 
 
Imorgon är det måndag igen vilket innebär skola. Har så mycket att göra så jag inte ens orkar tänka på det. Kommer knappt ha någon tid denna veckan. Hoppas ni har en fortsatt trevlig kväll. Puss
 

OUTFIT

Eftersom det är varmt idag så kör jag basic shorts,en topp och converse.


VARMT VARMT VARMT

Hej!
Hoppas ni har en bra lördag vilket jag definitivt haft än så länge. Som jag skrev tidigare så sov jag över hos maja och vi hade det mysigt. Kollade film och åt. På morgonen åt vi frukost och jag kom hem runt tre.
Sitter och pluggar lite matte innan jag strax ska iväg till min kusin som ska ha födelsedagsfest. Vi ska grilla o så. Kommer nog bli ganska mysigt.

På kvällen blir det såklart eurovision. Puss!


FREDAG

Idag är det äntligen efterlängtade fredag. Skönt att det är varmt och fint väder nu också. Jag kom hem från skolan tidigare och har inte gjort mycket sen dess. Sitter och pluggar lite nu innan jag ska träffa maja på kvällen. Vi ska se film o mysa. Hoppas ni har en fin fredag!


NEXT MONTH IS SUMMER

Har inga idéer alls till vad jag ska lägga upp eller skriva. Därför kommer lite inspirations bilder. TAGGA SOMMAREN 2013. Har en känsla att ALLT kommer bli så jävla bra.
 


ONSDAG 15:E MAJ 2013

Hej! 
 
Har ni haft en bra dag idag? Jag hade väl en ganska så bra dag. Men jag både är trött och ser väldigt trött ut. Efter skolan träffade jag maja och chanel. Vi satt hos mig, pratade och hade allmänt mys, satt lite på balkongen i solen.
Ska nog ta ett bad nu innan jag ska sätta mig i sängen med te & en serie som en vanlig kväll.
 
 
 
 

TISDAG

Idag var en ganska så jobbig och lång dag. Ungefär från klockan 8 till fyra, bara redovisningar i historia hela dagen vilket inte alls var kul. 
Nu är jag verkligen trött och ska sova om en stund. Förlåt för jag skriver så kasst, men det kommer upp något roligare imorgon! Godnatt!
 
 

PLUGGAR

Idag var det måndag, jag vaknade med mensvärk och dessutom trött som fan. Alltså ingen bra start på veckan.
Sitter med en varm kudde just nu och värmer magen hela tiden och dricker te. Det blir lite bättre. Har pluggat samtidigt och gjort ganska så mycket idag. Blir att ta en snabb dusch nu och senare kolla film eller serier innan jag somnar. 
 
Imorgon blir en jobbig & lång dag. Därför måste jag få i mig ordentlig sömn. Godnatt! 
 
 

OUTFIT

body-bikbok//jeans-cubus//jacka-bershka//ringar-h&m//örhängen-h&m//väska-polen

Life isn't about finding yourself, life is about creating yourself

'
 

LÖRDAG

Den här uppdateringen måste bli bättre. Och ni måste hålla med. Jag har inte haft någon tid till att blogga dessa senaste dagarna. Har inte gjort så speciellt mycket heller, jag har hängt lite med maja, shoppat och städat mitt rum. 
 
Idag var jag i stan med Maja o Sandra. Vi kollade på sommarkläder, och jag är så sugen på att köpa allt jag ser. Så fort jag har pengar, så måste jag fräsha upp min garderob! Senare fikade vi även på waynes coffe. 
Nu ska jag lägga mig, ska upp lite tidigare imorgon och gå till stan med elias. Kolla lite jeans o andra saker som ska fixas. Och plugga resten av dagen som en vanlig söndag. Godnatt! ♥
 
 

SJUK

Idag har jag bara suttit hemma, är ledig från skolan idag och imorgon. Har legat i min säng nästan hela dagen och inte mått så speciellt bra. Känner som om jag har ont i hela kroppen, och börjar bli lite sjuk. Har känt mig snurrig och tappat matlusten lite. 
 
Ska ändå försöka att äta något nu och senare kanske gå ut på en promenad och ta lite luft så det känns bättre.
 
 

8:E MAJ 2013

Igår kände jag inte för o blogga. Vädret var så skönt igår, runt 21 grader, det var verkligen skönt. Jag kom hem gjorde kyckling med grönsaker, och senare satte mig på balkongen med en kall smoothie. På kvällen blev det även en 3 kilometers joggingtur. En skön dag! Kändes verkligen bra med värmen hos oss i Sverige. 
 
Däremot idag, är verkligen inte min dag. Bara kändes fel att gå upp imorse. Vaknade upp 06.30 till regn och nationella prov i spanska. Som tur hann jag i tid. Senare så slutade jag också halv 4. Nationella provet i spanskan, gick bra som fan måste jag säga iallafall. När jag kom hem har jag vilat och det behövde jag verkligen efter denna jobbiga dag. För att göra det lite bättre gjorde jag en nyttig räksallad med avokado och det fick bli min middag. Nu ska jag snart även, ut på en joggingrunda som vanligt. Vi hörs!
 

UT O SPRINGA

Nu  blir det en skön joggingtur ute. Puss!
 

WANTIES FOR SUMMER

Här kommer några saker som jag önskar mig till sommaren, speciellt tröjan, jeansen & skorna.
 
 
 
 

SUNDAY

Hej på er! Vad gör ni? Själv har jag legat och solat på balkongen innan, med en kall smoothie och 15 graders värme. Sol och härligt väder, vilket kändes perfekt för en söndag. Längtar som fan till sommaren just nu.

Nu ska jag snart käka middag, och senare sätta mig ner och plugga lite. Ha en fortsatt fin söndag! ♥

 


INSPIRATION FITNESS



 

4:E MAJ 2013

Hade ni en bra lördag? Själv var jag på kalas hos min kusin idag. Hennes barn fyllde år, så vi var och firade honom. Det var faktiskt rätt kul, åt smörgåstårta + en vanlig tårta. Dåligt gjort av mig! 
Kom nog hem runt 10. Sitter i sängen och ska strax sova, är så sjukt trött efter idag. Godnatt!
 

FREDAG!

Jag har haft en så mysig fredag, och gjort mycket. Efter skolan, så var jag i espresso house och senare inte gjort särskilt mycket. Suttit hemma och kollat film. Tycker att det låter perfekt för en lugn fredag!
 
Nu ska jag faktiskt hoppa in och ta ett bad, innan jag fixar lite mat och sätter mig ner i soffan med en film. 
 
 

TORSDAG 2:A MAJ 2013

Hur har ni haft det de två senaste dagarna? Jag har varit lite borta, men det håller på att fixa sig. 
På valborg så var jag med Chanel, Laura, Hanna, Nadia, Emina och Igor. Vi köpte massa mat och så, sedan satte vi oss i kungsparken grillade, åt och pratade. Det var faktiskt riktigt kul. Efteråt stack jag och Chanel till subway och senare så sov jag hos Chanel, och hängde hos henne och pluggade hela dagen igår. 
 
Trots att jag inte festa eller gjorde något speciellt på valborg, var det ändå sjukt mysigt och kul. 
 

RSS 2.0