Jul. 31, 2013

Åh, jag mår helt upp och ner dessa senaste dagar. Glad, ledsen, förvirrad, arg osv. Vet inte riktigt vad det är med mig. Jag hade behövt bara åka bort till ett ställe där det är varmt och där jag inte hade behövt oroa mig över något annat. Känns lite jobbigt just nu med exakt allt som kommer. 
 
Förutom det så har jag ätit i entre med min mamma och bror idag. Köpte även ett linne som jag tänkte fota imorgon. Nu ska jag sova och rensa mina tankar lite. 
 
 
 

I NEED TO KNOW NOW,WILL YOU LOVE ME AGAIN?

 
 
Nya låten som jag just nu sitter och lyssnar på hela tiden. Den nya favoriten!

THAT GIRL, I SHOULD'T HAVE LET HER GO SHE'S STILL DANCING IN MY HEAD

 

TISDAG 30:E JULI 2013

Lite sent inlägg där igen, men bättre än inget. Jag mår bättre idag och det känns skönt att slippa bara vara hemma och inte göra något allt. Jag hängde med maja en stund idag, vi var i mobilia och senare hos henne och fixade skivor. Nu när jag är hemma ska jag vila och senare se lite gossip girl. Godnatt! ♥
 
 
 
 

MÅNDAG

Igår blev det en skön dag men inte riktigt planerat i slutet. Var i Falsterbo med mamma och bror hela dagen. Senare åt vi ute på kvällen. När jag kom hem var jag väldigt yr o så mådde jag illa. Vi trodde det var för solen. Tror jag drack minst 2 liter vatten på kvällen. 
 
Idag åkte vi till vårdcentralen på morgonen för att kolla upp det och tog lite blodprov osv. Det var inget speciellt och jag mår lite bättre iallafall. Så nu ska jag vila resten av dagen och inte göra mycket annat. 
 
 

RED WANTIES

Har fastnat för den röda färgen väldigt mycket nu. Eller inte bara den röda utan andra starka färger, som t.ex rosa. Dessa två toppar kommer från bikbok och kostar inte alls mycket. Funderar på att köpa den söta röda toppen där nere som skulle bli snygg till vita jeans eller shorts! 
 
 
 
 

LÖRDAG 27:E JULI 2013

Idag har jag inte gjort mycket speciellt, har hängt lite på stranden med min mamma och min bror samt käkat på där. Imorgon får vi se vad som händer. Det har varit lite snack om att vi ska till falsterbo eller tosselilla. 
Ska vila nu och se film. Ha en fortsatt fin kväll!
 
 

FREDAG!

Blev aldrig av att hänga med maja, istället blev det äta i stan med min familj och senare sitta hemma och se film. Nu börjar det bli lite sent så att jag ska tvätta bort sminket och se Pretty little liars avsnittet! Godnatt! ♥
 
 

FREDAGSOUTFIT

 
Nu ska jag ut och käka med min familj, vi ska till någon restaurang i stan. Så därför har jag en söt liten topp på mig. Senare på kvällen ska jag träffa Maja.  Hoppas ni får en fin fredag! Puss♥
 

Topp-pimkie//shorts-gina tricot//väska-köpt i polen//smycken-H&M//
 
 
 

ONSDAG 24:E JULI 2013

Godmorgon!
 
Nu har jag vaknat, och ska snart till stranden för sol o bad där hela dagen. Ha en fin dag! 
 

FREEDOM♥

 
 

Live fast Die young Be wild And have fun


SOLIG DAG

Idag har jag hängt på stranden sen nästan hela dagen, solat och badat vilket har varit riktigt härligt. Vädret då? 26 grader i Malmö, vilket äntligen känns som riktig sommar. 
 
Är trött just nu och har ont i nacken så ska lägga mig och försöka somna. Godnatt!
 
 
 

SÖNDAG

Har inte orkat blogga, mitt humör har varit nere denna dagen dessutom så har jag inte haft tid riktigt och därför blev det inget här på bloggen. 
Nu är jag iallafall hemma efter att ha spenderat dagen med min bror på stranden. Igår var jag först i Ystad med min familj, vi tog en liten "roadtrip" och där så käkade vi på gamla stan o så. På kvällen stack jag till Chanel och sov över hos henne tillsammans med maja och hade faktiskt ganska så kul.
 
Ni får ha en fin kväll för nu tänker jag vila och se någon film här i min ensamhet. 
Puss! ♥
 
 
 

GREKLAND?

Jag vet att det är sent, men här kommer ett blogginlägg iallafall! Jag har suttit heeela kvällen och kollat resor, innan var jag med maja. Gissa vad? Ska åka med mamma och bror nu på söndag eller måndag. Grekland, turkiet eller mallorca kanske? Så glad tjej. Komma härifrån och vila en hel vecka är exakt vad jag behöver!
 
 
 
 

FREDAG!

Idag har jag en bra dag. Har träffat familjen o hängt med dom hela dagen. Nu ska jag träffa maja. Puss! ♥
 
 

BRUN

Idag hade jag en väldigt bra och lyckad dag. När jag vaknade vid 10 så gick jag ut på en powerwalk, vilket har blivit en vardags rutin. Senare fixade jag mig och åkte med min familj till stranden. Vi grillade, solade och badade. Gissa vem som har blivit riktigt brun? Jag trodde inte jag skulle bli så brun, men tydligen gick det. 
När jag kom hem kollade jag på film men min bror, drack te och bada chillade. Vi såg "girl with the dragon tattoo". Tyckte filmen var riktigt bra. Nu finns det inget kvar än att lägga sig i sängen, och vila. Imorgon ska jag upp tidigt igen och sticka till stranden igen. Godnatt! ♥
 
 
 

 
 

ONSDAG

Dessa två dagar då jag inte har bloggat har jag inte alls gjort något speciellt. Igår efter chanel slutade sitt jobb så stack vi till mando och åt där senare så satt vi bara ute och hängde och åt jordgubbar ute i solen.  
 
Idag var det ungefär samma sak, vi solade eftersom det var ganska så varmt och gjorde inte mycket annat. 
 
 
 

MÅNDAG

Idag vaknade jag upp glad och pigg eftersom jag fick i mig en ordentlig sömn. Knöt mina träningsskor och var ute på en powerwalk på nästan 6 km. Kom hem och åt frulle. Har fixat mig och ska snart träffa min bror och vi ska först till media markt för att byta mitt abonnemang och sedan till emporia för shopping tror jag. 
 
Ha en fin dag! ♥
 
 

DANMARK

Idag har jag varit i Danmark med min familj exakt hela dagen. Från ungefär klockan 11-12 på morgonen enda till 9 på kvällen. Har ätit, gått runt och gått runt i affärer.  Var bland annat i christiania och gamla stan. Är äntligen hemma efter en hel dag uppe på benen och nu ska jag ta ett skönt bad och verkligen slappna av och bara vila!
 
 
 
 
 

TODAY´S OUTFIT

topp-bershka//shorts-bershka// 
 
Hade på mig denna söta toppen idag, tillsammans med dessa shorts. Tyckte det blev fint med den starka röd/rosa färgen på tröjan dessutom!

WAKE ME UP

d
 
Den här låten går på repeat hela tiden, tycker den är så skön speciellt nu på sommaren. En riktigt skön sommarlåt och min nya favorit!
 
 

FITSPO

Jag och maja har börjat träna på allvar. Jag är verkligen igång. Träningsvärk, svett och vatten. Så beskriver jag de senaste dagarna. Är verkligen taggad, imorgon på morgonen ska jag nog ut på en joggingrunda!
 
 
 

SOLIGT

Jag har haft världens skönaste dag. Började dagen med att sola med maja ute på gräsmattan, vi låg och snackade, lyssnade på musik och lite annat chill. Senare kom vi hem duscha och fixa oss och cyklade till chanel. 
 
Vi köpte hem räkor, brie ost och annat gott och satte oss ute på hennes gård, och rökte vattenpipa och bara snacka till sen kväll. Det var en riktigt skön dag. Såklart liknar jag en räka för jag är solbränd,men det är en annan sak...
 
 

FREDAG DEN 12:E JULI

Godmorgon!

Känns som en underbar fredag och att denna dagen kommer bli väldigt bra. Hoppas ni får en bra dag, för nu ska jag ut och sola med maja. 
 
 

EN GRYM DAG!

Idag hade jag en väldigt bra dag, började med en powerwalk och sedan en ordentlig frukost. Jag cyklade med maja till sibbarp för och kolla var hennes jobb var och senare satt vi bara i solen. Tror vi cyklade 12 km sammanlagt. 
 
På kvällen stack vi till gymmet, och jag fick ett grymt benpass. Nu ska jag sova, för imorgon ska vi kanske sola. Godnatt! ♥
 
 
 

LEGDAY!

Idag hade jag och maja ett riktigt bra gympass. Den känslan efter att ha gymmat och man kånner sig så bra, det är verkligen skönt. Fick bli ett ordentligt benpass och lite mage samt armar också. Känner att jag kommer få en ordentlig träningsverk och att allt gör ont i kroppen, men det är inget annat än bra!
 
Nu ska jag kolla lite gossip girl innan jag somnar helt. Godnatt! ♥
 
 

PROTEIN

Idag var jag och maja i stan, vi handlade lite och jag köpte proteinpulver samt en shaker. Det fick bli jordgubbsmak med vit choklad till en början, senare får vi se. Hoppas iallafall att de smakar lika bra som det luktar. 
 
Ikväll ska vi gymma, så nu ska jag käka något. Ha de fint!
 
 

GODMORGON!

Här sitter jag, redan vaken sen klockan 9 eftersom jag inte kunde sova pga de byggarbetarna som jobba och borra..
Jag och maja skulle till skanör idag, men eftersom vädret är lite sådär så tänkte vi istället gå en annan dag, men eftersom jag har fixat mig så ska jag ändå dra till Maja nu och vi har ingen aning om vad vi ska göra idag, det får vi se iallafall. Men ikväll blir det nog gymmet! 
 
Ha en bra dag! ♥
 
 
 

GYMMAT!

Var i stan med maja en stund innan idag och efteråt blev de gymmet. Tränat benen och armarna + sprungit.
Jag känner mig så bra! Efter att ha gymmat idag, tagit en ordentlig dusch och ätit nyttigt. Finns ingen bättre känsla. Nu gäller det verkligen att komma igång. Inga ursäkter!
 
 
 
 

TIME TO HIT THE GYM!

 

NO MORE EXCUSES!

Imorgon gäller det verkligen, efter en vecka i Polen med massa mat ska jag äntligen börja träna på riktigt. Jag och maja ska börja på ett gym tillsammans och träna regelbundet. Ska även börja äta nyttigt från o med imorgon! inget mer godis med undantag vissa helger.
 
TOMORROW IT STARTS!
 

I MALMÖ

Igår kom jag hem från Polen. Resan var väldigt slitsam så att säga. När jag var framme käka jag på restaurang med familjen och efteråt träffade jag Chanel och maja.
 
Idag hade jag också en väldigt skön dag, vi var ute med Chanel och åt på Mando annat mys! Detta var verkligen en mysig och perfekt söndag.
 
 

LAST DAY

Idag var sista dagen i Polen, innan jag åker hem tidigt imorgon. Allt är packat och klart. Har fixat de sista idag, och köpt saker med mig hem. Jag ska upp 5.40 redan för att ta bussen tidigt 07.30. 
 
Så nu måste jag sova! Godnatt
 
 
 
Såhär ser mina nya naglar ut,ganska så nöjd blev jag!
 
 

NEW IN

linne-stradivarius//shorts-bershka//topp-stradivarius//topp-pimkie

4:E JULI 2012

Godmorgon!
 
Nu är jag vaken, och ska strax iväg och fixa mina naglar. Efteråt blir de stan och läkaren. Vädret här ska vara upp till 30 grader. Jag njuter verkligen.
 
Ha en bra dag! 
 
 

NEW IN

 
Shorst-bershka// shorts-H&M// ballerina-H&M//örhängen-pimkie// 
 
Har även köpt ett par jeans shorts och en till tröja som jag fotar imorgon. Än så länge lägger jag upp detta. Ha de fint! 

NIKE FLEX 2013 RUN

Köpte dessa nya jogging skorna idag, tycker verkligen om dom. Både färgen och att dom är så lätta och dessutom sjukt sköna!
 
 
 

SUMMER DAYS

När vädret är 27 grader, och det är så soligt ute så vill man knappast sitta inne vid datan. Sitta på uteserveringar, shoppa, hänga ute och sola är de skönaste man kan göra då. Därför blev det så de två senaste dagarna, efter en hel dag ute då orkar man knappt blogga efteråt. 
 
Igår var jag i stan och shoppade en del, men idag slog jag verkligen rekordet. 7 hela timmar i stan det är verkligen länge. Fick med mig en hel del saker hem, men eftersom vädret är så fint, har jag inte haft tid för bloggen överhuvudtaget. 
 
Har lite mer saker att fixa här, imorgon blir det att sola hela dagen, för behöver även en dag där jag bara vilar. 
Godnatt! ♥
 
 

 
 

SHOPPING

Idag har varit en bra dag, vaknade och började med att käka frukost. Direkt efter blev det shopping. En runda ute i stan och jag hittade ett par saker. Sedan fikade och åt sushi. 
 
En mysig dag, imorgon väntar ännu mer shopping och så. Visar upp sakerna jag köpte imorgon och nu ska jag sova. Godnatt!  
 
 
 

RSS 2.0