SMINK TIPS

För er som behöver tips till en riktigt bra foundation, här är den perfekta. 
 
För någon månad sedan provade jag på Max factor face finity, som håller hela dagen och är verkligen riktigt bra. Själv använder jag den och är riktigt nöjd med resultatet. Jag använder färgen 45, eftersom min hy ändå är ganska så ljus. Man behöver inte alls mycket för att täcka allt, och det håller riktigt länge. Rekommenderas.
 
 
 
 

30:E DECEMBER 2012

GODMORGON!

Nu är det bara en dag kvar, imorgon är det nyår.. Taggad taggad taggad. Vet absolut inte vad jag ska göra idag, förutom att jag ska färga håret lite mer blondt. 
 
 
 
 

SATURDAY

Jag har haft en underbar dag igår, gick runt i stan med Maja i stan exakt överallt! Mysigt var det och vi hittade ganska så mycket. Senare vid klockan 7-8 tog vi bussen hem och vi skulle hem och ta våra saker och sticka till chanel.
Vi sov där inatt och det var kul, behövdes verkligen för mig. Jag har inte haft så kul på länge. Vi var uppe till ungefär klockan 6-7 på morgonen. Jag somnade däremot halv åtta, och vaknade ungefär halv ett. 
 
Nu idag har jag bara suttit hemma & städat. Hade ingen ork att gå ut någonstans mer eftersom jag bara sov fem timmar. Tänkte att jag vilar nu och imorgon, och sparar allt till måndag istället då det är nyår!
 
Nyår innebär väl fest, massa mys och så! Ska bli så kul, ska spenderas med tjejerna hemma hos mig och kanske träffa älskling innan.Jag ser verkligen framemot det nya kommande året. Detta året har både varit bra & dåligt, det har varit upp och ner. Men jag är nog ganska så nöjd med detta året. Vi hade bal i 9:an, jag var i polen, började gymnasiet och träffade massa nya underbara människor osv. Vilket gjorde detta till ett ganska bra år. Men nu hoppas vi bara att de nya blir ännu bättre.
 
 

28:e december 2012

Godmorgon!
 
Idag är jag uppe lite tidigare för jag har ganska så mycket att fixa! Ska köpa hårfärg, färga håret, gå runt lite i stan och kanske sova hos Chanel. Nu ska jag iallafall ta ett varmt bad & börja fixa mig lite smått. Hoppas ni har en bra dag!
 
 

BLONDIE

Orkade inte blogga igår, hade inte så mycket tid till det heller. Jag träffade Maja & Chanel i emporia och shoppade lite. Fanns inte så jätte mycket som var fint och det var sjukt mycket folk där också. Så fick med mig en hårfärg hem. Lite blondare än vad jag har. 
 
Idag var jag med elias en stund och senare träffade jag Sandra i triangel. Vi kollade runt och jag köpte ett par shorts som ändå var på rea. Kan ha dom nu på sommaren. Senare tog vi en promenad till chanel, som hjälpte mig färga mitt hår, det blev en liten skillnad men inte så särsklit mycket. Jag skulle bara testa för att se hur det skulle bli. Så imorgon tänker jag färga det lite mer. Kommer bli fint!
Sen så ska jag kanske sova hos chanel imorgon, det är inte säkert men det kanske blir av. Hoppas de iallafall!
 
Köpte denna fägen inne på kicks, den är riktigt bra!
 
 
fin bild.

25:E DECEMBER 2012-JULDAGEN

Hoppas ni har haft en bra dag idag, själv spenderades dagen med familjen igen som sagt,och det var mysigt.
Sitter nu och är hungrig så tänker ta något litet o äta och senare sätta mig i sängen o se film! 
 
Imorgon ska jag träffa maja & chanel i emporia för lite shopping! Kul
 
 
 

JULAFTON!

Äntligen julafton idag! Sååå mysigt det har varit, jag har haft det underbart med min familj iallafall. 
Vaknade jävligt sent idag, runt klockan ett och då var det bara att skynda sig. Jag hjälpte att laga lite mat & sånt. Senare gick vi till moster, där åt jag, lekte med kusinerna & senare vid klockan 8-9 öppnade vi julklapparna.
 
Fick bland annat krämer, tvål, rakhyvel, kläder,smink, pengar & smycken. Blev nöjd för alla dessa presenter!
Imorgon väntar ännu en dag med familjen, då ska förmodligen moster komma till oss. Är inte helt säker. Hoppas ni har haft en GOD JUL!
 
 
 

DAN FÖRE DOPPAREDAN

Igår hade jag varken tid eller lust till att blogga. För det första så sov jag rätt så länge och när jag hade vaknat gick jag till stan med tjejerna. Skulle köpa julklappar men såklart så hittade jag nästan ingenting, jag är alltid ute sista dagen..
Vi käkade också någon kebab någonstans i stan.
 
Idag var jag uppe redan klockan tio, handlade i stan med mamma till imorgon och sedan så stannade jag kvar i mobilia för o köpa alla julklappar. Till slut hittade jag allt,men hade panik eftersom det är julafton imorgon!
Så nu är allt färdigt + packat. Längtar lite smått till imorgon. Jag ska upp rätt tidigt tror jag för o hjälpa mamma laga mat & så. Kul det ska bli, dessutom har det nyss snöat, lagom till jul :)
 
 

BÄTTRE HY?

Tog precis ett bad och gjorde ansiktsmask & lite annat! Kan tipsa er om lite småsaker som gör att er hy ser finare ut. 
 
* Dricka mycket vatten är riktig bra för hyn. Det ger fukt och rensar ut gifter
* Tvätta ansiktet både morgon & kväll så det alltid är fräscht
* Använd ansiktsmask någon gång i veckan för att återfukta huden och bli av med pormaskar
* Smörja in med olika återfuktande krämer på kvällen är bra
* Peela din hud för att få bort orenheter
* Se till att få en ordentlig sömn, det gör så att hudcellerna förnyas
 
 

RSS 2.0