ORDERED FROM ELEVEN

 
Beställde dessa två från eleven.se i onsdags och fick hem de idag. Oljan kommer jag behöva i sommar då jag ska sola, sen beställde jag även ansiktsmask. Bättre att ha en stor tub än små förpackningar. Rekommenderar att beställa därifrån, allt kommer inom 1-2 dagar. 
 

LLORET DE MAR

Jag och Anton köpte biljetter för några dagar sen pch den 16e juni sticker vi till costa brava, lloret de mar i Spanien. Endast 80-90km från Barcelona så vi ska även vara där en dag. Såå taggad!! Längtar till massa sol,bad och fester med min kärlek ♥
 
 

STUDENTBAL♥

 
I lördags var det äntligen dags för vår studentbal. Anton följde med och det var väldigt roligt. Vi var där från 6 till 12 ungefär. Träffade massa människor, snackade, åt trerätters middag och dansade. Det var verkligen lyckat! Sedan sov jag äver hos Anton och latade mig resten av dagen.

VS

 
Var i emporia en stund idag efter skolan och kollade lite saker. Köpte också dessa trosor från vs. Tyckte jag skulle unna mig själv något bara sådär. Nu är jag iallafall hemma, ska plugga o så. Senare mot kvällen förmodligen träffa anton. Ha en fin tisdag!

NELLY SHOES

 
Fick hem dessa skor från nelly för någon dag sen.Cremef/beige färg. Tycker verkligen om de. Den lite tjockare klacken gör att de är ganska enkla att gå i. 10cm klack dessutom räcker perfekt för mig. 299kr.  Ska ha på mig dessa både till balen & till studenten. 
 
 

That if my dreams will ever be, with you come dancing next to me

 
 
Har verkligen fastnat för denna låten, väldigt skön låt. På repeat just nu för min del.
 
Hoppas ni har haft en bra dag annars, jag hade bara en lektion. Sen var jag och Anton i stan en stund och kollade flugor till honom. Nu ska jag snart fixa mig, för ikväll ska jag och Anton till Olearys och kolla på champions league matchen. Ha en bra kväll ♥

EL PATIO

 
I fredags var jag lite och umgicks med mamma och andra vänner. Då Anton var i Moskva över helgen så spenderade jag tid med familjen. Vi gick till en spansk restaurang i värnhem som heter El patio och beställde en paella som vi delade på. Den var verkligen god, 169 för en person. Så värt det! Senare runt kl 9 gick vi även och bowlade, så jag hade en väldigt bra fredagskväll. Rekommenderar verkligen att äta där, finns både spansk mat men även vanlig mat som planka och biff. En mysig och bra restaurang. 

PROM DRESS

799:- från whoops
 
Dåliga bilder på grund av dåligt ljus, men här har ni iallafall bilder på min balklänning. Tyckte den var ganska enkel med spets där uppe och inte för mycket. Ska istället ha smycken till. Färgen är ungefär rosa men inte riktigt. Den sista bilden ger nog mest rättvisa hur färgen är i verkligheten. Är ganska så nöjd, nu ska jag bara köpa skor till den. Bal den 23:e maj! 

2:A MAJ

Godmorgon, eller kanske lite sent att säga godmorgon nu haha. Lördag idag och jag har lite att göra, duschade för ett tag sedan. Ska snart klä på mig och åka till emporia med mamma. Ska kolla inbjudningskort till studenten, skor och lite annat. Kan inte riktigt förstå att studenten är om 1 månad!! Så taggad, tiden har gått så fort. 
 
Senare ska jag städa mitt rum. Vädret är dessutom fint vilket gör att jag är på ännu bättre humör. Hoppas ni har en fin lördag ♥
 
 

RSS 2.0