VALBORG

Har haft världens mysigaste helg och en helt okej start på veckan. Igår och i måndags satt jag och pluggade, dessutom var värdet fint så jag hade inte tid till bloggen. 
 
Idag är det iallafall valborg, jag slutar skolan 14.30 och sedan ska jag fixa lite saker snabbt innan jag, anton och några andra drar till Lund. Har ganska mycket att göra, så det lär bli lite stressigt. Vi får se hur det blir, men outfit kommer förmodligen upp senare. Glad valborg! ♥
 
 

GRILL

Dagen idag spenderas med familjen, vi sitter ute i vår stuga och grillar, pratar och har allmänt mysigt. Vädret är dessutom perfekt. Kunde inte bli en bättre söndag som avslutning på denna veckan. Hoppas ni också har en bra söndag. 
 
Detta är vad jag har på mig idag iallafall, dåliga webcam bilder (yeah sorry) 
jeans-stradivarius/skjorta-gina tricot/jacka-JC/solglasögon-H&M/väska-H&M
 

SUNNY

Kollade igenom mitt bildarkiv och hittade såna här mysiga bilder från bland annat midsommar. Gud vad jag längtar tills det verkligen blir sommar.
 
 
Annars då? Fredag idag och jag känner mig helt utmattad efter första veckan i skolan. Ska bli skönt med helg. Det var en solig dag idag så dagen spenderades ute i solen så mycket som möjligt. I helgen så har jag lite planerat. Imorgon ska jag spendera dagen med anton, gå ut och äta och hitta på något annat roligt. På söndag blir det grill med familjen och lite tid med dom. Hur som helst kommer helgen bli bra!

WANTIES

Jag har inte sagt det till er än, men har officiellt fått sommarjobb! Fick ett mejl idag och ska jobba på ett dagis, mellan den 16 juni till 11 juli, tjänar runt 9000. Jag är såå glad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Kommer kännas bra att ha pengar i fickan till sommaren. Nu kan jag äntligen börja planera vad jag kan köpa och vad jag ska göra. 
 
Gjorde ett litet collage på vad jag vill köpa i sommar. Längtar redan! Efter jag har sommarjobbat ska jag till Polen och sedan ska jag göra massa annat kul här med anton o våra vänner. Bland annat åka till liseberg och köpenhamn. Vilken bra sommar det kommer bli! Jag är sååå taggad. 
 
 
 
Fransväska, triangl bikini, ballerina, toppar, ray bans, daniel wellington klocka. Det är iallafall några saker som är ett måste!
 
 
 

AT THE MOMENT

 
 
Sitter i min sköna säng för tillfället, läser lite bloggar, kollar tumblr, lyssnar på musik och kollar lite annat. Ska snart plugga lite och sedan ta ett skönt, långt, avslappnande bad. Vi har så mycket i skolan just nu, känner verkligen som att allt öser ner på en gång. Spanska, historia/samhälle, engelska, natur...Idag slutade jag tidigare och träffade Sandra i bibblan en stund. Tur att det är fredag och helg snart! Ska göra massa roligt! 
 
Hur har er dag varit?♥

STYLE

Har fastnat för tre saker i sommar: byxdressar, klänningar (korta som långa) och fina toppar. Därför ska jag verkligen satsa på sånt här i sommar. Dessutom ljusa färger, som beige, ljusblå, ljusrosa osv. 
 
 
 
 

ONSDAG MORGON

Första skoldagen igår var lite sådär, jag mådde lite allmänt dåligt och kände mig sjuk men vilade ordentligt när jag kom hem. Nu är det onsdag morgon och jag har en ganska skön skoldag framför mig. Sitter och dricker kaffe i köket innan jag snart ska röra mig mot skolan. Slutar runt 2 och vädret är också fint så vi får se vad jag hittar på efter skolan. 
 
Ha en fin onsdag! ♥
 
 
 

ANNANDAG PÅSK

En bild från igår, det var verkligen fint väder ute och runt 18+ grader. 
 

Jag har firat påsken på bästa möjliga sätt. Med familjen, ätit massa, umgåtts, skrattat och haft kul. Har verkligen ätit så mycket att jag känner att jag kommer rulla. Vi satt på balkongen i de fina vädret o lite sånt. Idag däremot var vi hos min moster på middag och det var också trevligt. 
 
Kan inte förstå att lovet har gått så snabbt och att det redan är skola imorgon, jag är inte mentalt redo. Men jag måste faktiskt plugga till mitt geografiprov nu som är imorgon. Har planerat att plugga under lovet, men har inte tagit tag i det och de blev aldrig av så nu får jag stressa istället. Ska sitta uppe till 1-2 och plugga, sedan behöver jag också sömn.  Godnatt!♥

BEAUTIFUL WEATHER

Såhär har jag sett ut idag när jag har varit ute och gått i stan i Malmö. Enkel outfit och jag frös inte alls då vädret var perfekt för att ha på sig kappa. 
 
Vilket underbart väder förresten, strålande sol och 15+ grader, det blir en väldigt bra påsk i år. Jag har inte gjort mycket idag, gått i stan, njutit av vädret, ätit glass och hängt med min pojkvän. Imorgon ska vi dock få gäster och äta massa mat. Hoppas ni hade en bra dag och glad påsk! 

TRÖTT SOM SATAN

 
Har gjort så mycket idag, så är verkligen sjukt trött just nu vilket säkert syns på bilderna jag tog lite tidigare.
 
Kom hem från anton runt 2 efter att ha spenderat natten där och började städa. Hade verkligen sjukt mycket att göra, men hann med allt. Imorgon ska jag upp lite tidigare och dra en sväng till emporia först, sedan får vi se vad jag gör med tanke på att det är fredag. Men just nu vill jag bara lägga mig i sängen, kolla lite teen wolf innan jag somnar. Godnatt!♥

THURSDAY INSPIRATION


WEDNESDAY

Nu är det onsdag, fint väder ute. Jag vaknade med maja, vi hade en lite spontan sleepover igår. Nu när hon har gått hem ska jag snart hoppa in i duschen och börja fixa mig lite smått. Sedan blir det att kanske träffa maja igen och anton lite senare mot kvällen. Ha en fin onsdag! ♥
 
 

GODMORGON TISDAG

Tyckte att vi kickar igång denna tisdag med lite inspiration. Jag kom upp från sängen på något sätt runt 10-11 och nu ska jag strax iväg till gymmet. Sedan blir det att åka hem till anton, laga mat, ha filmkväll där osv. Ha en fin dag!♥

SPARA ELLER SLÖSA?

 
Vill så gärna köpa en michael kors väska, har velat ha en så länge! Men samtidigt vill jag ha mer pengar till annat. Så en bra variant och nästan likadan är en väska från H&M för endast 270kr! 

SUNDAY

Hade faktiskt en riktigt bra kväll igår.(lördag) Träffade massa människor jag inte sett på länge, dansade och umgicks med vänner. Kom hem nån gång runt 2 och hade en perfekt lördag. Idag vaknade jag upp med lite huvudvärk, så ska snart upp och ta en dusch. Sedan ska jag iväg till anton en stund. Puss! 
 
 
Såhär såg jag ut igår, har inte tagit någon bild så fick bli en instagram bild. 
 

OFFICIELLT PÅSKLOV

Hade mitt sista prov igår som faktiskt gick skit bra och nu kan jag äntligen vila. För att "fira" att det officiellt var påsklov igår så träffade jag Chanel & Maja. Vi åt, lyssnade på musik och rökte vattenpipa. Sen sov maja hos mig. En riktigt bra fredag. 
 
Att idag vakna upp och veta att jag har lite mer än 1 veckas ledighet framför mig är helt underbart.. Ser framemot detta lov. Ska snart upp från sängen och ta en dusch. Idag står städning först på schemat, och sedan mot kvällen blir det fest! Ha en fin lördag ♥
 
 

LEOPRINT

LEOPRINT

 
Tryck på bilden för att se var allt kommer ifrån.
 
Har faktiskt fastnat för såna leopardprintade skor, tyckte inte om de innan, men kan man matcha dom så kan det bli skit snyggt! Jag skulle iallafall matchat dom med enkla svarta jeans, kappa, någon topp samt fokuserat på smycken och detaljer. 
 
 
Hur har er dag varit än så länge? Min är lite sådär, är allmänt trött, har ont i huvudet och måste plugga geografi. Ska inte göra mycket idag, förutom plugga och kanske ta ett bad senare, det är vad som står på schemat.Imorgon är det iallafall fredag, vilket innebär helg och påsklov!!

2 DAGAR

Imorgon är det torsdag och det är endast 2 dagar kvar till påsklovet. Jag får hålla ut. I helgen väntar massa kul och helgen är redan fullspäckad för min del. På lovet ska jag både träffa vänner, fira påsk och göra andra roliga saker. Kommer äntligen få vila från allt plugg, härligt och nödvändigt. 2 DAGAR!
 

Hur har er dag varit annars då? Min var helt okej, är lite småsur eftersom vädret inte är de bästa, och det är blåsigt ute. Ska snart lägga mig då jag ska upp tidigt imorgon. Godnatt! 
 

BACKPACKS

Backpacks
 
 
Har fastnat för en sak, och det är små ryggsäckar som man kan ha på ryggen/axeln istället för väska- mycket enklare och lättare. Gillar mer de svarta och klassiska istället för de med mönster, men det är också snyggt! Skulle nog blivit perfekt i sommar, så slipper man bära med sig en väska. Måste nog införskaffa mig en sådan i sommar. 

MONDAY

Har haft en händelserik helg och mycket har hänt. Under fredagen så träffade jag anton och vi hängde bara. I lördags var vi i Lund på ett litet äventyr & resten av helgen blev det mycket matteplugg!
 
Hade matteprov idag och måste bara säga att det gick lite sådär, men får hoppas på det bästa. Senare så var jag hos anton och sen träffade jag chanel som kom från England och ska vara här över påsklovet. Riktigt kul! Dessutom var jag hos min kusin och nu har vi fått en liten valp- fransk bulldog. Vi ska hjälpas åt och passa den tillsammans osv. Välkommen till familjen ♥
 
 
3 snapshots från de senaste dagarna som beskriver de perfekt. Plugg, häng med chanel och nya hunden 
 
 
 
 

IT ALWAYS SEEMS IMPOSSIBLE, UNTIL IT'S DONE

PLUS: Har mycket att se framemot denna helgen (fest, tjejkväll osv), det är påsklov nästa vecka, har äntligen fått matteprovet gjort 
 
MINUS: Geografiprov på fredag, är trött pga för lite sömn, har inga pengar för tillfället- student kris
 
 
Här får ni lite inspiration denna måndag. Stil inför våren/sommaren, quotes som får en att tänka samt lite detaljbilder♥. Ha en fortsatt fin dag!
 

OUTFIT OF THE DAY

Kappa-sheinside/stickad tröja-gina tricot/jeans-zara/skor-new balance/väska-bershka
 
 
Såhär såg jag ut idag i skolan! Hade på mig nya new balance skorna. Tyckte att det blev snyggt att matcha svart/vitt som alltid ser klassiskt ut. Ganska vårigt och passar till de mesta. 
 
Hur har er dag varit annars då? Min har varit lite sådär, trött och vill ha helg nu. Mycket som pågår och mycket att hålla reda på. Tog en fika i solen med Anton, gick runt lite i stan i de fina vädret och nu på kvällen blev de massa plugg. Äntligen fredag imorgon! 

NEW BALANCE

Äntligen köpta! New balance från nilson. Kostade 799kr, är faktiskt riktigt nöjd och tror de kommer bli snygga i vår/sommar.
 

NEED SUMMER NOW

 
Saknar sommaren så mycket! Tittar på gamla bilder och hitta outfits som dessa, färgglatt och somrigt. Brun hy & ljust hår. Gud vad jag längtar till sommaren!
 
Hur är det med er annars då? Jag är helt död, har suttit och pluggat på kvällen och känner att jag bara ska ta en dusch snart och sedan lägga mig. Imorgon har jag som tur, sovmorgon och börjar inte förens 9.35, skönt då jag kommer ialalfall få i mig lite sömn. 

BE YOUR OWN INSPIRATION

 
 

TISDAG

En solig bild från igår, då det var så härligt väder
 
Hej snyggingar. Sitter i skolan och väntar på ett nästan lektion ska börja. Har klarat mig bra genom dagen och halva dagen har redan gått och vi har (bara) två lektioner kvar. I eftermiddag, efter skolan ska jag träffa Anton en stund och senare måste jag plugga, plugga plugga. Har matte, spanska & geografi att göra. 
 
Förresten är det första april, har ni blivit lurade än? Det har inte jag, inte än iallafall men planerar på att lura någon!
 
 

RSS 2.0