ALANYA HERE I COME!

Nu har jag packat det sista och ska snart åka till flygplatsen. Flyget går 16.55 och jag är framme runt 11 i natt tror jag. Har iallafall med mig min dator, så får hoppas att det finns bra internet i hotellet. Är borta i en vecka & kommer hem natten till söndag. Hoppas ni har det bra i Sverige medan jag är borta och solar! Ska försöka ta en massa bilder också som kommer upp när jag kommit tillbaka. 
 
Ska försöka uppdatera så bra som möjligt när jag är där. Ha det bäst! ♥
 
 
Ni får en bild på hur jag ser ut. Enkelt & bekvämt till resan.
Jeans-cubus/topp-cubus/skärp-H&M

10 THINGS.

10 saker du vill göra innan du dör: Hoppa bungee jump, dyka, åka till USA, festa i Ibiza, äga en Audi, resa runt Europa med mina vänner, surfa, träffa en kändis, bada med hajar, åka till tomorrowland.
 
9 saker om dig själv: Jag är väldigt blyg när jag inte känner någon, jag är en tidspessimist, älskar romantiska filmer, jag är väldigt väldigt envis, blir stressad lätt, spanska är mitt favoritämne, jag är väldigt kittlig, jag är lättskrämd, tycker om att mysa. 
 
8 sätt att vinna ditt hjärta på: Ge mig komplimanger, få mig att skratta, sjunga för mig, vara social, gilla att kramas, vara omtänksam, tycka om att shoppa, ge mig smeknamn.
 
7 saker du ofta grubblar på: Kärleken, framtiden, killar, jobb, utbildning, döden och skolan.
 
6 kändisar som du tycker är snygga: Channing Tatum, Bradley Cooper, Ed Westwick, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Zac Efron
 
5 saker du aldrig skulle vilja göra: Äta en insekt, förlora mina närmaste vänner, brinna upp, äta en hund, misslyckas med min karriär. 
 
4 saker du köpt den senaste månaden: Ansiktsmask, parfym, svarta jeans, mascara.
 
3 sätt att få dig le/skratta: Kittla mig, berätta ett skämt och roliga miner
 
2 gamla favoritlåtar: Eminem- lighters, Justim timberlake- sexy back
 
1 sak folk inte visste om dig: Jag har varit nära på att dö ett antal gånger när jag var mindre. En av gångerna så ramlade jag från en klätterställning & fick sy i huvudet/ögonbrynet. 

FREDAG!

Äntligen är det fredag! Kom nyss hem från skolan, ska börja fixa mig lite smått inför denna fredag. Ska ut, träffa lite vänner. Vi ska se film på bio: The conjuring. Senare ska vi säkert äta eller något sånt. Äntligen en ute kväll som jag faktiskt behöver innan jag reser. När jag kommer hem måste jag även hinna packa, för imorgon ska jag sticka till Alanya! 
 
Nu ska jag äta lite innan jag hoppar in i duschen. Hoppas ni har en lika bra fredag som jag kommer ha. Kram!

 
 
 
 

TORSDAG DEN 26:E SEPTEMBER

Jag har haft en ganska lång dag i skolan, jobbigt med idrott på morgonen. Kom hem trött som fan. Vilade ett tag och sen stack till stan. Kom hem runt 10-11 och har tagit ett bad. Känner mig så fräsch och allt. 
 
Imorgon är det dessutom fredag! ♥
 
 

THURSDAY INSPIRATION.

   Bilder via we♥it
 
Lite torsdagsinspiration. Kom nyss hem från skolan & ska vila ett tag innan jag äter något. Ha de fint! 

ONSDAG

Har haft sådär två jobbiga dagar, massa plugg & skola. Jag har iallafall pluggat och inte mycket annat. Just nu tar jag paus från pluggandet samtidigt som jag kikar in här & säger hej till er. 
 
Sitter ch kollar genom lite engelska samtidigt som jag dricker te. Ska snart ta ett bad och senare försöka lägga mig tidigare. Imorgon har jag idrott på morgonen och börjar 8. Bara imorgon & fredag kvar, sen sticker jag på lördag. Taggad!
 
 

ALANYA

Som jag kanske inte har nämnt än så har vi nu bokat resa till Alanya. På lördag sticker jag med mamma, min bror och mammas kompis. Ska bli så skönt att vila ett tag från skolan och Sveriges väder samtidigt som jag kommer bli brun. 
 
Har läst lite om vad man kan göra och en sak som jag verkligen vill prova är dykning. Vi får se om det blir av.
 
 
 

WANTIES

 
Lite saker som jag vill ha just nu. Den svarta mysiga tröjoan till exempel. Eller den söta pyjamasen? Ett måste ha!

RIGHT NOW

 
Tog ett bad nu på kvällen och har även varit i affären och handlat lite gott till kvällen. Sitter i sängen med mig själv & ser film. Sådär lagom mysig fredag i lugn i ro. Hoppas ni har en lika bra fredag som jag har. 
 
Puss!
 
 

LITE SHOPPING.

 
Var i emporia innanidag och köpte lite nödvändiga saker till mig själv. När jag ändå hade fått pengar av min moster så passade jag på. 
 
Ansiktsmask-H&M/nivea lypsyl-H&M/mascara-H&M/ parfym-hollister 
 

WATCHES

 
Är så sugen på att köpa någon snygg klocka just nu. Marc by jacobs eller michael kors. Så sjukt snygga! 

style inspiration.

Lite såhär ser min stilinspo ut för tillfället - Stickade tröjor, snygga väskor och smycken som höjer hela outfiten. En perfekt blandning mellan sött och classy. Högt uppe på önskelistan finns en guldig/silver klocka, michael kors väska, ett par boots och någon snygg scarf. 
 
 

HÖST

Hösten är totalt här! Regniga dagar, kalla morgonar, stickade tröjor och boots. Jag känner det totalt nu. Ska bli mysigt med alla dessa dagar då man sitter inne, kollar film och ser regnet. 
 
Annars, vad har ni gjort idag? Jag har varit ute & ätit med en vän. Kom hem och tog ett ordentligt bad och nu gör jag inget alls. Imorgon börjar jag 11 så de är lite skönt att få sovmorgon. Känner mig verkligen på topp nu. 
 
 
 
 

ALANYA

Min mamma planerar en resa tillsammans med min bror nu i slutet av september. Vi ska boka antingen till alanya eller grekland. Kommer bli skönt att kunna komma bort ett tag från vädret här, och allt annat. Bara vila, sola och bada. Måste bara se till så jag inte har prov i skolan, har jag inte de så sticker vi! Är redan såå taggad!

SATURDAY

 
Förlåt för en sådär seg uppdatering. Har varit lite sjuk & varit hemma och vilat. Druckit massa te och halstabletter för att allt ska gå bort. Var även ute och träffa en kompis, satt käka ute o så. Mysig och lugn helg för min del!
 
Imorgon blir det såklart bara massa plugg som en söndag alltid är. Hoppas ni också har en bra helg. 
 

 
 

NEW YORK

 
Finns så många olika platser jag vill besöka i världen, och New York är verkligen ett sånt ställe. Det är så himla fint där. Bara allt där känns helt fint. Någon gång i mitt liv måste jag åka dit!

TODAYS

 
Topp-cubus/jeans-cubus/skärp-H&M/väska-polen
 
Såhär såg jag ut idag i skolan.När jag kom hem så vilade jag lite och pluggade. Har dock riktigt ont i halsen, och är förkyld. Så halstabletter och nässpray har varit mina vänner idag! Ska vila mer så jag är friskare imorgon. 

NÅGOT ROSA

 
 
Nu när det är höst kan det alltid vara lite kul att lysa upp en outfit med något färglatt. Tröjor/smycken/klockor. Blir snyggt och känns inte lika grått & tråkigt. 

STUDYING

 
Nu ska jag plugga som fan. Har en religon uppsats att skriva & göra lite annat. Har iallafall min ben&jerrys som uppmuntrar mig lite!
 
 

SÖNDAG

 
Tröja-cubus/Jeans-cubus/skärp-H&M
 
Sämsta uppdateringen här, jag erkänner och håller med. Söndag idag igen och alltid en slappdag. Har haft ganska så fullt upp i helgen. Pluggat & träffat vänner. Maja sov över här igår, och vi var uppe till 4 på morgonen och somnade direkt. Jag har iallafall haft en riktigt mysig helg med massa skratt och annat kul. 
 
Imorgon är det tillbaka till verkligheten och skolan.
 

DONT LET YOUR DREAMS, JUST BE DREAMS

 

INSPIRATION

 
 
 

5:E SEPTEMBER 2013

Har haft en bra vecka i skolan. Och imorgon är det fredag. Har gjort så mycket denna veckan och ser verkligen framemot helgen. Vila och sova ut! Gud vad jag behöver de. 
 
 

TODAYS

 
Såhär såg jag ut idag! Vädret var fint och det var ganska så varmt ute, skönt väder alltså. Lite av sommaren är fortfarande kvar. 
Jeans-cubus/tröja-pimkie/skärp-H&M/skinnjacka-bershka/ballerina-H&M/väska-Polen

Helt ok dag i skolan idag, trots att jag slutade fyra så kunde inget förstöra mitt humör. Jag vaknade verkligen på rätt sida idag. Drack kaffe på morgonen & cyklade till skolan utan stress. En perfekt morgon. Har pluggat lite sedan jag kom och nu ska jag duscha!

NY VECKA

Helt okej dag i skolan idag. Hade inte sista lektionen heller och slutade tidigare. En bra start på denna veckan! 
Var i emporia också en stund på kvällen, köpte lite nödvändiga saker till mig själv. 
 
Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt. Godnatt! ♥
 
 

DAILY DOSE OF INSPIRATION

 
 

LAZY SUNDAY

Sov över hos maja igår och hade en väldigt mysig kväll med tjejerna. Med massa skratt o så. ♥
 
Känner mig så duktig idag! Jag har hunnit göra mycket, gjort matten, historian och sammanfattning. Suttit i timmar och pluggat och nu känner jag mig helt fri. Skulle ut o springa idag också, men hann inte så det får bli imorgon istället. Nu finns inget annat än att sätta sig i sängen med en kopp te och se serier eller film innan jag somnar!
 
 
 

SEPTEMBER.

 
Redan september! Känns verkligen att tiden bara springer förbi. Jag önskar att sommaren kunde vara lite längre, fanns så mycket mer jag ville göra. Fast hösten är ju också fin. Gul/rött ute,när det regnar så ser man på film inne med varm oboy eller något, alla stickade tröjor och så kan man ta en massa underbara bilder. Årets finaste årstid.  

STICKAT I HÖST

Jag tycker om stickat i höst. Boots, halsdukar, jeans, och fina stickade tröjor. Tycker om höstmode så mycket och längtar tills jag äntligen kan ha på mig det. Ungefär såhär kan en höstoutfit se ut för mig!
 

RSS 2.0