PARTY OUTFIT

 
Jeans- Dr.denim/ Halsband-H&M/Topp-bikbok/Väska-zara/Skor-Nelly.com
 

En typisk party outfit för mig. Enkelt och snyggt. Vitt, svart och guldiga smycken till passar ihop helt pefekt. Något som jag måste ha i min garderob när jag går på fest!
 

SATURDAAAAY!

Hade världens mysigaste fredag igår. Träffade en kompis i stan, vi gick och åt i stan. Fikade och så. Riktigt mysigt. På kvällen stack jag till maja, vi var lite hemma o så.
 
Idag när vi gick upp så gjorde vi världens godaste frukost. Amerikanska pannkakor med sirap, nutella och bananer till. Vi tog det bara lugnt hemma innan vi fixade oss och åkte till stan träffade sandra. Nu är vi hos maja igen med sandra och ska se film. Hoppas ni får en bra helg!

 

RUNNING

Efter skolan idag, pluggade jag och gick ut på min dagliga runda igen. Sprang 8,5 km denna gången. Jag har kommit igång verkligen, och ska försöka hinna med 3-4 gånger i veckan. Har sprungit 2 gången denna veckan och någon gång i helgen ska det bli igen! Känns riktigt bra i kroppen att kunna springa, jag kan släppa alla tankar och bara tänka på en sak. 
 
Imorgon är det fredag, och jag har saker planerade redan. Som t.ex. träffa en killkompis i stan och käka något. Och senare träffa maja på kvällen. Kan inte vänta. Denna fredagen har verkligen varit efterlängtad. Kommer upp med outfit och så imorgon! Godnatt!
 
 

PRODUKTIV DAG

Har haft en riktigt bra dag, och jag känner mig väldigt produktiv. Har hunnit att göra väldigt mycket idag.
 
När jag kom hem från skolan så pluggade jag och gjorde alla mina läxor till imorgon. När jag blev klar så tog jag på mig joggingsskorna och gav mig ut på en ordentlig joggingrunda. Blev lite mer än 8km på 1h. Kändes så jävla bra efteråt. Jag kom hem tog en dusch, och gjorde mat. Har pluggat lite till, och nu finns inget bättre än att avsluta kvällen med det senaste avsnittet av pretty little liars och te till det! Godnatt! 
 
 

LAST SUMMER DAYS

Verkligen sista dagarna av värmen nu, så jag passar på så mycket jag kan. Shorts & linnen sista dagarna innan det är dags att ta fram stickade tröjor!
 
Så idag körde jag på jeansshorts & ett vitt linne till + converse och min skinnjacka med mig.
 
 

TIRED

Bästavän ♥ Saknar henne så mycket. Så tråkigt här utan dig. Längtar till jullovet för då ses vi! Det kommer gå snabbt hoppas jag.
 
Jag hat haft världens längsta och jobbigaste dag i skolan. Tisdag är en av de veckodagarna som jag inte alls gillar. Att börja 8 och sluta fyra är verkligen hemskt..Sov endast i 5-6 timmar i natt och gissa om jag var trött?
Har bara vilat idag, och fixat lite i mitt rum-städat och så. Imorgon börjar jag iallafall 11 och har två lektioner, så dagen kommer bli riktigt skön. Nu ska jag sova för att få i mig lite extra skönhetssömn. Godnatt!
 

SAMHÄLLE

 
Idag har jag en ganska lugn dag, efter en jobbig skoldag så ska jag läsa samhälle & göra matte. Måste ta atg i skolan denna terminen och verkligen göra bra ifrån mig. Ska göra allt nu, så att jag har lite ledigt ikväll och då kan istället se film med te!
 
 

CHILL SÖNDAG

Denna söndag har jag inte alls gjort något speciellt. Jag har pluggat lite, varit och handlat och hängt med maja. En lugn söndag innan vi kör igång med skolan igen. 
 
Ska vila lite till med en serie eller så innan jag lägger mig. Puss!
 
 

VIDEOINLÄGG


PERFECT FRIDAY

Jag är så så så glad! Har haft en helt underbar dag på malmöfestivalen. Jag har träffat massa människor som jag inte sett på länge, sett panda da panda & mac miller, snackat med randoms, dansat, sjungit, åkt karuseller, fått nallar, skrattat, skrattat och skrattat! Såhär beskriver jag min dag. UNDERBART. 
 
Jag känner fortfarande den fantastiska kvällen i mig. Känner mig så glad, och att jag inte alls har några bekymmer. Perfekta människor och musik. Gud vad jag är glad för att jag gick ut ikväll! Tack till er alla♥
 
 
 

OTURSDAG!

Idag har jag verkligen haft en otursdag! Vaknade för sent till skolan eftersom jag glömde ställa alarm, min kedja gick av på vägen till skolan och jag var trött hela dagen eftersom mina ögon var så svullna. Ingen bra dag alls. 
 
Jag har iallafall suttit och pluggat lite och inget annat speciellt. Imorgon börjar jag 10.30 och kan få lite sovmorgon så jag är glad trots allt!
 
 

SUMMER SONGS

 
 
Här är ett par sommarlåtar som kommer påminna mig om denna sommaren. Jag kan säga att sommaren 2013 har varit galen, spontan, varm och rolig. Så beskriver jag den. Det blir alltid vad man gör det till. Och jag har både lärt känna nya människor, haft kul och spenderat tid med vänner.
 
 

DREAMING IS JUST, LIKE... MAGICAL WANTING

 
Dina drömmar är aldrig för stora för att uppfyllas. Du behöver bara tro, kämpa och vänta. Men en sak-ge aldrig upp dina drömmar.

BESTIE♥

Idag träffade jag chanel en sista gång. Hon ska åka till England imorgon och vara där tills nästa lov. Hon ska ju plugga där. Hoppas hon har det riktigt bra. Kommer sakna henne så mycket, men jag vet att hon måste åka så jag är glad för hennes skull. ♥
 
Vi var på malmöfestivalen en sista gång med henne maja, sandra, serwan och hennes kusin. Det var riktigt kul och jag kom hem runt 12. En bra avslutning innan hon åker. Så sorligt att hon ska åka, jag klarar inte av sånt här och såklart grät jag. Snart ses vi igen. Jag längtar redan. 
 
Ni får två bilder på oss från förra sommaren. Gud vad jag saknar henne redan. 
 

BACK TO SCHOOL!

Förlåt för seg uppdatering, jag har inte haft tid. Eftersom i lördags var jag och såg ansiktet med Chanel, Sandra, Maja och chanels kusiner. Det var riktigt kul och mysigt. Musik, massa människor, och vänner. Kan inte tänka på något bättre.
 
Igår var jag också där och fick två nallar. Det var en bra avslutning på lovet och idag började skolan. Tillbaka till verkligheten: plugg, prov och tidiga morgonar. Jag måste kämpa i skolan nu och verkligen ta tag i det på allvar. Trots allt så är mitt humör på topp och jag är väldigt glad. Har inte känt mig såhär på länge och det är underbart. 
 
 

ANSIKTET

Jag har varit på malmöfestivalen idag och sett RIX FM, vilket var helt underbart. Nu har jag kommit hem och vilat lite och nu ska jag dra dit igen för att se ansiktet. Ska träffa maja, sandra, chanel, hanna och emir. Så kul! Är hemma sent ikväll så hoppas ni får en riktigt bra lördagskväll.
 
Puss!
 
Såhär ser jag ut ikväll:
Jeans-cubus//tröja-cubus//jacka-JC//converse
 
 

MALMÖFESTIVALEN

Idag är det fredag och första dagen av malmöfestivalen. Det är en tradition att gå dit för mig, så jag ska dit med maja, sandra och chanel runt 6. 
 
Hoppas ni får en lika bra fredag som mig! Puss
 
 

BAKKEN

Igår vaknade jag redan runt 8 för att jag skulle åka tll bakken chanel och massa andra. Jag växlade pengar och så på morgonen. Vi tog oss till hyllie station men tågen var jätte sega pga någon olycka utanför hyllie. Vi var iallafall framme runt 2. 
 
Det var vekligen en rolig dag innan skolan börjar. Vi åkte hem runt 12, och jag var hemma typ halv 2. Gick direkt och la mig eftersom jag var så trött. 
 
 
 
 

LET YOUR DREAMS BE BIGGER THAN YOUR FEARS, YOUR ACTIONS LOUDER THAN YOUR WORDS AND YOUR FAITH STRONGER THAN YOUR FEELINGS

 

BLACK AND WHITE

En mysig dag i stan med bästa vän är aldrig fel. Det är vad jag har gjort idag. Varit i stan, ätit och kollat kläder. Vädret har inte varit så speciellt fint heller och det var ganska så blåsigt idag. Nu när jag är hemma så ska jag faktiskt dricka te och se film. Är lite småsur just nu och orkar inte tänka på massa andra saker. Ser framemot helgen iallafall!
 
Här får ni dagens outfit. Vitt och svart. Jag älskar dessa två färger tillsammans. Känns verkligen som höst. REDAN!
 
Jeans-cubus//topp-cubus//skinnjacka-bershka//väska-polen + ballerina till! 
 
 

STOLT

Idag har jag solat solarium för att bli liiite brunare. Senare gick jag ut med maja för att springa. Sammalagt så powerwalkade jag och sprang nästan 8 km. Känner mig väldigt duktig och bra. Min kropp behöver det verkligen. Kom hem, åt och tog ett skönt bad. Tog lite hand om mig själv och känner mig så fräsh direkt!
 
Ska se någon film i sängen nu innan jag sover! Puss!  

MÅNDAGSMYS

Hade en väldigt bra dag idag. Vaknade ganska så sent, så jag och mamma gick till moster och åt middag där. Senare mot kvällen träffade jag Sandra, Maja och Chanel. Vi gick på bio och såg filmen the heat. Den var väldig rolig och en bra film.
 
Nu är jag iallafall hemma och ska ta ett bad.Kram!

 

MY SUMMER 2013

Eftersom sommaren håller på att ta slut, vilket är väldigt synd så ska jag berätta lite kort vad jag gjort under mitt sommarlov. 
 
I början av juni slutade skolan och då var jag ute väldigt mycket. Solade med vänner, åkte till höllviken, gick på bio, nattbadade, satt på uteserveringar och shoppade. Började även kolla på nya serier som gossip girl och tränade rätt så mycket med maja. Juni var en väldigt bra månad fullt med skratt och då det även var väldigt varmt vilket gjorde det ännu bättre. 
 
I slutet av juni åkte jag till Polen, första gången tog jag flyget själv och därefter bussen. Spenderade en riktigt bra vecka i Polen. Träffade min mormor, farmor och min bror som jag inte hade träffat på evigheter. Pratade massor med min bror på kvällen och det blev en massa sena kvällar ute med honom i Polen. Även där shoppade jag väldigt mycket och åt god mat varje dag. Någon gång var jag ute i stugan och solade. 
 
I juli kom jag tillbaka hem efter att ha varit i Polen. Åkte tillbaka med min bror, mammas kompis och hennes son. Vi hade en väldigt rolig resa tillbaks hem. När vi kom tillbaka så var jag ute med min familj väldigt mycket och försökte spendera jätte mycket tid med min bror här hemma. Vi grillade på stranden, badade på kvällen, åt ute sent på natten och helt enkelt umgicks. Vilket jag hade saknat såå mycket!  Var även i Danmark en dag, och i christiania. Vilket var en rolig upplevelse.
Men inte bara det, i juli hängde jag även mycket med Maja och Chanel mina två fina vänner. ♥ Vi satt sent ute på kvällen, rökte vattenpipa, åt, sov över hos varandra och tog massa bilder. Trots att juli var en lite jobbig månad då och då, så hindrade det inte mig från att kunna ha en bra tid.
 
Även denna månaden som nyss började har varit rätt så bra hittils. Augusti. I början av augusti hann jag åka till falsterbo, lomma och höllviken med min familj och även bada där. Tog långa promenader på stranden och solade massor. Blev väldigt brun vilket jag precis ville! 
Min bror åkte hem den 3:e augusti, så nu spenderar jag tid med mina vänner den sista veckan. Har träffat Emir, Chanel, Maja en massa. Ska åka med maja och kanske med emir till danmark även nu innan skolan. Och det sista av allt innan denna veckan är slut så är de ju malmöfestivalen som börjar på fredag, vilket är en tradition! 
På lördag ska jag sova över hos chanel med maja och vi ska se ansiktet som kommer till malmöfestivalen. Kommer fortfarande bli massor med kul. Hoppas ni får en bra avslutning på ert sommarlov. ♥
 
Detta sommarlovet blev ganska så bra, och så som jag hade planerat att det skulle bli. Har både blivit brun, haft massor med kul, badat och hängt med vänner & familj. Vilket gjorde det underbart. 
Nu när skolan börjar kommer jag sakna alla dessa sena kvällar när det är varmt och dessa dagar då man bara gick ut på natten och gjorde något spontant. 
Ni får lite bilder från mitt sommarlov!  
 
 

SÖNDAG

Gick ut på en liten spring runda på kvällen idag också eftersom jag bara var tvungen att släppa alla dessa tankar, slappna av och vara lite för mig själv. Det kan vara lite jobbigt just nu och speciellt när skolan börjar om en vecka. Men jag klarar det när jag har mina vänner nära mig ♥ 
 
 
 
 

PW

Godmorgon på er!
 
Idag är jag uppe lite extra tidigt och nu ska jag ut på en lång powerwalk som start på denna söndag. Känns så länge sen och jag måste hålla igång lite.
 
 

LÖRDAG

Idag har jag inte gjort så mycket. Ville vila denna lördag efter gästerna igår o så. Så därför har jag varit hemma eftersom jag inte orkade gå ut. Hade en lugn dag hemma däremot. Jag städade lite o så. Senare så gjorde jag langos här hemma och måste säga att det blev exakt som på malmöfestivalen. 
 
Ska nog lägga mig i soffan, se film o ha lite myskväll ♥
 
 
 
 
 

FREDAG

Hade en väldigt bra dag idag och igår. Förlåt därför för denna dåliga uppdatering. Idag var det iallafall mammas födelsedag och det firades här hemma. Vi åt middag med hela familjen o så vilket var mysigt. Åt massa gott så nu sitter jag här väldigt mätt. En perfekt fredagskväll!
 
Imorgon är det lördag, och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Antingen städa och fixa i mitt rum eller kanske träffa maja? Ja, vi får väl se. Ni får ha de bra. puss!  
 
 

LITTLE BLACK DRESS

Som jag sa så skulle jag till emporia för och kolla efter en klänning och en present. Så var både i emporia och mobilia.Hittade denna söta klänningen inne på H&M. Kommer bli snyggt till ballerina skor, uppsat eller vågigt hår och guldiga smycken. 
 
Köpte även en present till mamma, så hoppas hon blir glad! 
 
 

GODMORGON

 
Godmorgon! Nu är jag faktiskt vaken. Kunde på något sätt få mig ur sängen och börja duscha. Jag har fixat mig lite smått och nu ska jag äta frukost sen drar jag till emporia en sväng. Hoppas jag hittar klänningen och något till mamma. Ha en fin dag!

WONDERFUL DAY

Har haft världens mysigaste dag. Träffade Chanel efter hennes jobb och vi mötte uppe emir. TIllsammans cyklade vi och gjorde hål i örat i brosket. Tycker det blev riktigt snyggt och ska ha en ring där senare. Senare så fikade vi alla tre på espresso house och satt och snacka om allt möjligt. Kändes så skönt att kunna sitta där och bara prata om allt med fina vänner ♥
 
Imorgon så tänkte jag gå upp lite tidigare för att gå till emporia och där kolla någon klänning + en present till mamma i födelsedag. Jag är alltid ute i sista sekunden med presenter, vilket inte är något nytt. Vill även hitta någon söt svart klänning. Har sett flera i H&M och tycker det kommer bli fint till ballerina skor och uppsatt hår.
Därför ska jag lägga mig nu och få i mig lite sömn! 
 
 
 

People can say whatever they want about me, but at the end of the day I'm still going to be me and I'm still going to be living my god damn life

 

MONDAY

 
Såhär har min dag sett ut i bilder! Träffade Chanel och hängde med henne, senare träffade vi också emir en stund innan han bötjade jobba. Vi åt på jensen och fikade på fridays. Jag har haft en mysig dag! ♥
 
 
 
 

WILD WORLD

Här är en bättre bild på den nya toppen, och ungefär såhär hade jag tänkt matcha den. Vita jeans, guldiga armband och en stor svart väska. 

NEW IN

Köpte de vita linnet från cubus för någon dag sen och de svarta köpte jag idag. Tyckte det svarta var så fint och inte dyrt alls. Så det fick bli dessa två. Speciellt nu när jag behöver nya tröjor. Båda kommer från cubus och kostar 149:-
 

SÖNDAG

Kom nyss hem efter att ha varit i stan med chanel en stund. Fick med mig en topp hem och tänkte lägga upp den snart. Nu har jag inte så mycket att göra resten av dagen så jag ska städa mitt rum och vila denna söndag. Puss!
 
 

UNDERBARA LÖRDAG!

Förlåt för no update at all, men jag har en ursäkt. Det är nämligen så att min bror åkte hem idag och därför ville jag umgås med honom så mycket som möjligt de två senaste dagarna.
 
Igår och idag var vi på stranden iallafall och sett big slap festivalen vilket var helt jävla underbart. Jag har inte gjort mycket annat. Just nu är jag iallafall själv hemma och gör inte mycket. Vill dock inte sova, så blir nog se film. Puss!  
 
Jag och bror ♥ tycker vi är rätt lika ändå
 

DIFFERENCE

Jag hittade lite gamla bilder på min dator från förra sommaren och förra året. Kan verkligen säga " Jag har förändrats!" Shit vilken skillnad.. Mitt hår är ljusarem jag är brunare, och ser så mycket mer mogen ut. Vilken skillnad!
 
De två första bilderna är också tagna i augusti förra året och de två andra detta året för några dagar sen. 
 

DONT GIVE UP YOUR DREAMS

 

RSS 2.0