EFTERLÄNGTADE HELG

Jag vet att bilderna suger verkligen, men så är det när man fotar med datan eftersom kameran inte funkar
jeansskjorta-gina tricot/stickad tröja-vero moda/jeans-dr. denim/ väska-H&M

Så äntligen helg! Jag har haft en ganska skön dag trots allt och inte gjort mycket i skolan. Var uppe igår till halv 3 och pluggade till provet idag och trots fyra timmars sömn är mitt humör ändå toppen! Vet inte än vad denna fredag bjuder på, det blir kanske bara en lugn dag hemma eller så får vi se. Vad har ni planerat?

VÅR

 
SPRING
 

Tycker att detta kan vara en fin våroutfit som jag definitivt skulle ha på mig i vår.
 
Vad har ni gjort denna torsdag? Jag gillar inte torsdagar överhuvudtaget, det är långa dagar & man vill bara ha helg. Jag har suttit hemma och pluggat, tagit pauser då och då. Annars har jag inte gjort mycket annat. Vill ha helg NU!

SO MUCH TO DO..

Snart är det februari och det kommer vara en händelserik månad. Ska börja träna, det är alla hjärtans dag & jag ska resa till polen. Längtar verkligen, känns som det kommer bli en bra månad. Så taggad på allt. Har en bra känsla över hela detta året. 
 
Förlåt förresten, jag lever! Men plugget tar död på mig. Psykologi, natur, spanska, svenska & samhälle på gång. Mycket att göra men jag har varken ork eller motivation till det. Snart är det helg dock, denna veckan har gått fort och det är jag glad över. Har inte gjort mycket denna veckan annars förutom pluggat & fixat lite småsaker. 
 
Tröstade mig själv idag med lite godis medan jag pluggade
 

BAGS

Är i behov av en ny väska. Har kollat runt lite på nätet, men hittade inte så mycket som jag tycker är snyggt. När jag är i Polen måste jag köpa någon väska med mig hem. Dessa här ovanför tyckte jag såg helt okej ut, de var inget speciellt men kan tänka mig att ha någon av dom. Får se vad jag hittar!
 
 

TRAINING

I början på februari är det äntligen dags att börja med träningen. Eftersom januari är snart slut så känns det inte lönt att köpa kort nu i slutet på månaden, istället blir det om ungefärg en vecka. Ska komma igång & försöka träna minst 3 gånger i veckan samtidigt som jag ska börja äta bättre. Har ni några tips på varman kan köpa gymkort? Det ska vara både billigt & bra!
 
 

AND IT'S MONDAY AGAIN

Godmorgon!
 
Brrrr, så kallt det är hemma hos mig. Jag är redan vaken, sitter i min varma morgonrock dricker chai latte och äter frukost samtidigt som jag laddar upp inför denna veckan. Kommer ha en lång dag i skolan idag. Kommer inte ha så mycket tid för annat. Snart ska jag ialalfall iväg till bussen och åka till skolan. Ha en fin måndag! ♥
 
Tyckte att vi kunde börja denna måndag med lite inspiration inför den kommande veckan. 
 


26:E JANUARI 2014

 
Då var det söndag igen! Tänk att januari är snart slut. Sjukt hur snabbt tiden går. Jag har inte gjort något speciellt denna helgen alls om jag ska vara helt ärlig. Det enda var att jag träffade Anton igår och spenderade dagen hemma, kollade film, spelade lite kort & åt. Idag så har jag inte heller gjort mycket, varit i stan en stund och gjort lite ärenden. 
 
Nu så tänkte jag ta ett bad sedan plugga resten av kvällen. Måste planera min tid ordentligt denna veckan, eftersom jag har både psykologi & natur att plugga till. Så det kommer bli en ganska så fullpackad vecka eftersom jag måste hinna med allt. Hoppas ni har haft en skön helg. ♥
 

MAKE UP FAVORITES

 
MAKE UP
 
 

FRIDAY HEART ME

 
 
Sitter i skolan och har rast i 1 h och 10 min. Orkar verkligen inte vänta, har engelska som sista lektionen sen så är det helg för min del! Är glad trots allt, eftersom jag slutar tidigt. Ska hem o så får vi se vad denna fredag bjuder på. Vad har ni för planer?
 

NOT MY DAY

Idag är inte riktigt min dag. Vaknade försent till skolan och dessutom med huvudvärk. Gillar inte torsdagar, långa o dryga dagar. Så många tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu. Jag är helt pank och behöver pengar. Livet är inte enkelt som en fattig student. Förutom det så vill jag börja träna nununu! Känner att jag mår så mycket bättre när jag tränar. Verkligen hela kroppen mår bättre, måste ta tag i min kropp nu. Har ångest att jag inte tränar än. Så det blir att köpa gymkort i början på februari.
 
Idag slutade jag tidigare så kom hem och kunde vila lite innan jag träffade Anton. Ville bara ta det lugnt och lata mig. Hur har er dag varit? 
 
 
En bild från turkiet. Saknar det sååå mycket! Behöver verkligen värme och sommar nu. Trivs inte när det är vinter.
 
 

WORKOUT ESSENTIALS

 
WORKOUT
 
 

ONSDAG DEN 22 JANUARI

Jag vet att uppdateringen är verkligen sämst, jag har läxor & plugg som en ursäkt. Hade ganska mycket att göra denna veckan och därför har jag inte haft tid här. Idag iallafall har jag lite tid att vila och inte så mycket att göra. Har fixat lite saker i mitt rum och senare ikväll ska jag se Pretty little liars & Ravenswood! Följer ni också dom? Tycker att de är grymma serier!
 
Lite onsdagsinspiration♥
 
 


MY WEEKEND

Redan nu har helgen gått. Ganska fort för min del iallafall. Jag har haft en mysig & bra helg. I fredags var jag som sagt hos Maja och såg handboll med mina fina vänner + åt massa gott. Blev en mysig kväll för min del. Och igår var det dags för fest i Oxie, åkte dit med Martina och träffa lite folk där. Dock var vi inte där länge eftersom det inte var så speciellt, så vi tog bussen och slutade på Mc haha. Rolig kväll trots allt. 
 
Denna söndag har jag bara pluggat, varit med anton och vilat efter igår. Som varje söndag är det inte mycket man gör. 
 

 

INSPIRATION THIS SUNDAY

 
Lite inspirations söndag idag. Jag är glaaaad! Vaknade upp pigg och utvilad. Har så mycket positiva tankar just nu och det är så skönt. 
 
 
P L U S : Ska till Polen om mindre än en månad, sportlov snart, jag är glad hela tiden
 
M I N U S : Har lite saker jag måste göra i skolan bland annat spanska redovisning som jag är nervös över till torsdag

ÄNTLIGEN HELG

Hej på er! Hur måg ni? Idag mår jag bättre, det är äntligen helg! Började kl 09.45 idag och slutade redan runt 11 eftersom mina 2 lektioner var inställda. Känns skönt på en fredag. Nu sitter jag i sängen och kollar lite saker på internet. Har tänkt baka något litet eftersom jag ändå inte har något bättre för mig. Senare runt 5-6 ska jag och Anton träffa Maja och andra. Vi ska iallafall va hos henne & se handboll + äta massa. Kommer bli en mysig fredag. Vad har ni för planer denna dag? 
 
 

TORSDAG

Har haft en lite halvjobbig dag. Idrott, engelska, samhälle.. Drygt & lång dag och ganska händelselös. Ser endast framemot helgen som kommer bli ganska bra!
 
Förutom det känner jag mig lite nere, inget speciellt utan det bara kommer ibland. Är trött och vill för de mesta sova och inte göra mycket annat. Får väl klara mig till helgen och sova då. Hoppas ni har haft en bättre dag än vad jag hade, puss! 
 
 

THURSDAY INSPIRATION

 

FREAKS IN THE FRONT

 
Dessa saker skulle jag inte tacka nej till att ha på våren. Tycker att ljusrosa/mintfärgat o sådana färger är fina till våren. Söta toppar och ljusa jeans med t.ex. boots är så fint till våren!
 
Idag hade jag en bra dag! Inget speciellt hände, utan jag var bara i skolan till klockan 16.20 och senare träffade jag Anton en stund. Mysig dag! Nu ska jag faktiskt göra lite te och lägga mig i sängen framför det nya avsnittet av Pretty little liars & ravenswood. Godnatt♥

LÅNG TISDAG

Är äntligen hemma efter en jobbig dag. Är trött, hungrig & har ont i ryggen. Var tvungen att vakna redan 06.30 denna morgon till mörker vilket inte alls var kul. Var i skolan till klockan 4 och därefter har jag både varit i emporia och triangeln. Är hemma och kan vila efter en låååång dag! Ska ta ett bad & bara ta de lugnt. Hoppas ni har haft en bra dag! ♥
 
 
 

SPRING OUTFIT

Hej på er! Idag är jag hemma från skolan eftersom jag har studiedag. Känns så skönt att få en lite längre helg. Så har endast vilat och tagit ett bad. Ska träffa Anton förmodligen senare mot kvällen. Vad hittar ni på en måndag som denna?
 
 
Trots att det snöar ute idag och vintern är på väg så längtar jag efter våren. I Polen har jag planerat och ska köpa så mycket saker jag behöver. Bland annat har jag funderat på vans, vårjacka/skinnjacka, slitna jeans, väska, klocka & massor med toppar till våren. 
 
 
 
 
SPRING OUTFIT
Såhär tänker jag mig iallafall en våroutfit, enkelt med vans men ändå snyggt. Klicka på bilden för att se var allt kommer ifrån
 

HEJ SÖNDAG

Hade en supertrevlig kväll igår med gott folk & god mat. Vi firade martina och åt på en restaurang. Kom sedan hem runt 2 eftersom jag träffade Anton och Andre en stund. Just nu sitter jag fortfarande kvar i sängen, ska snart upp & äta frukost. Senare får vi se vad jag ska göra denna tråkiga söndag, de enda som är bra är att solen skiner iallafall! 
 
En bättre bild på vad jag hade på mig igår- från min instagram!

LÖRDAG DEN 11 JANUARI

Topp-stradivarius/ cardigan-gina tricot/jeans-cubus/skärp-H&M/väska-H&M
 
Såhär ser jag ut för tillfället! Ganska simpelt faktiskt. Nu ska jag iväg och fira min fina vän Martina som fyller 18. Hoppas ni får en fin kväll!♥ 

SATURDAY

God eftermiddag! Jag vaknade runt 12 idag och det var skönt att kunna sova lite längre. Har ätit frukost och suttit lite framför datan. Ska strax duscha o fixa mig . Eftersom jag ska träffa Maja runt 5 och vi ska snabbt in till stan och köpa födelsedagspresent till martina. Får hoppas jag hittar något-som vanligt i sista sekunden. Senare runt 8 så är vi bjudna på hennes 18års fest, ska äta på restaurang så kommer verkligen bli mys! Nu måste jag börja fixa mig lite smått. Hoppas ni får en bra lördag!♥
 
 

STYLE INSPIRATION

 
Lite stil inspiration här. Jag har så mycket på min inköpslista som jag bara måste köpa. Bland annat klocka, väska, någon pälsväst eller pälsjacka + en skinnjacka/vårjacka. Längtar till Polen, för där kommer jag förmodligen hitta allt.
 
 
Sitter för tillfället i skolan och har rast fram till klockan 1. Har en ganska så kort dag idag och dessutom är det fredag så jag är glad. Har mycket jag ska hinna med denna helgen. Imorgon ska jag på 18års fest till Martina så måste hinna köpa present o så till henne imorgon. Vad köper man egentligen till en tjej som fyller 18? Hmm, jag är dålig på sånt. Men idag blir det en lugn fredag innan morgondagen. Jag ska träffa en kompis som ska komma till mig, vi ska laga mat, sitta se film & bara ha en allmän lugn kväll. Vad har ni för er idag? ♥

ALMOST FRIDAY

Mitt liv är ganska så händelselöst just nu & jag har inte så mycket att skriva. Nu när skolan har börjat så är det endast läxor och inte mycket annat. Men imorgon är det äntligen fredag och jag ser framemot min helg som kommer bli supermysig! Nu tänkte jag ta ett bad & senare vila lite innan jag sover. Godnatt! ♥
 
 
Lite torsdags inspiration via we♥it
 
 
 

WEDNESDAY

Hej på er! Hur mår ni idag? Allt är nog på topp hos mig. Detta året har verkligen börjat bra och jag är bara glad glad glad! Så ska det vara. Var i skolan idag men klagar inte för hade en ganska lugn dag, pluggade lite när jag kom hem och har inte gjort mycket annat. 
 
 

BACK TO SCHOOL

Idag började skolan, dock inte förens 12.30 så jag fick sovmorgon & hade endast 2 korta lektioner.Fick en skön start vilket kändes helt okej. Har suttit och pluggat lite och ska nog ta ett bad snart för att avsluta denna kvällen. Börjar 11 imorgon vilket också är skönt, så jag får sovmorgon igen! Har ni haft en bra dag? ♥
 
 

I LOVE...

 
Fick dessa söta små duschkrämer i present för nån dag sen. Jag som verkligen älskar att bada och använda såna saker uppskattar det verkligen. Alla luktar jätte gott!
 
 
 





MORGON JOGG

En av mina nyårslöften var ju att börja träna. Därför har jag börjat lite smått med att jogga. Har nu bestämt mig för att jogga minst 3 gånger i veckan och inte äta så mycket dålig mat. När jag har fått lite bättre kondis tänker jag köpa gymkort vilket förmodligen kommer bli i februari. Därför har jag nu vaknat och ska ut på en joggingrunda och sedan äta en ordentlig frukost när jag kommer hem. Någonstans måste man ju börja!
 
 

SEG SÖNDAG

Har haft världens segaste söndag som de flesta söndagarna är. Jag sov över hos en kompis& var uppe till sen natt så jag har inte fått i mig så mycket sömn. Senare så var jag med mamma i emporia och köpte en cardigan och lite krämer från body shop. Förutom det så har jag såklart sett hockey, satt bänkad framför tv:n men tyvärr vann inte Sverige finalen. Det är ungefär såhär min söndag har sett ut iallafall.
 
Förövrigt så har jag lite små ångest över att det är skola redan på tisdag & känner mig lite deppig. Tycker lovet borde vara iallafall lite längre, eftersom jag fortfarande är skoltrött och inte helt utvilad. Men de gäller klara skolan i ungefär en månad & sen är det sportlov. Längtar mest till sportlovet då jag ska till Polen och shoppa massa och träffa min familj. Bara 41 dagar kvar tills dess. 
 
 
 
 
 

WANTIES

 
Detta är ett par saker jag måste köpa när jag är i Polen. Behöver bland annat några tröjor till våren. Både lite tunnare stickat & tunnare toppar. En annan sak som är ett must buy är en snygg skinnjacka & en "coat". Som ni ser på bilden längst ner till höger. Kan inte längta tills jag åker! 

RED VS BLACK

Har kollat lite på kläder på olika hemsidor eftersom jag ska till Polen i februari och tänkte shoppa massor där. Då jag fastnade för denna klänning på bershkas hemsida. Tänkte att man måste ha en sådan i garderoben. Frågan är bara svart eller röd? Den svarta är ju mer klassisk och kan matchas lite hur som helst. Den röda är också fin, men kanske lite svårare att matcha. Vad tycker ni?
 
 
 
 
 

PLUGGÅNGEST

Även fast vi har haft lov i lite över två veckor så känner jag mig skoltrött och inte alls taggad på skolan, plugg och tidiga morgonar. Jag har en uppgift att göra över lovet och jag skjuter den bara framför mig och gör "onödiga saker" och tänker att jag ska börja dagen efter. Jag ska faktiskt börja dela upp den imorgon och skriva och sedan fortsätta smått efter det. 
 
Annars har jag haft en lugn & bra torsdag. Kom hem för en stund sen. Gjorde inget speciellt på dagen, men mot kvällen träffade jag Anton, Maja & Natan och vi gick och bowlade. En bra kväll för min del!
 
 
 
 

NEW YEAR'S RESOLUTIONS

Hade en jävligt bra nyår igår. Spenderades med roliga människor, bra musik & massa skratt. Kunde inte få en bättre avslutning på 2013. La mig runt halv 8 och fick knappt någon sömn i mig. Idag är jag lite bakis efter igår, men det funkar och jag överlever. Resten av dagen ska jag bara vara hemma, dricka te & vila i sängen.
 
Här kommer förresten mina nyårslöften inför detta året :
 
• Träna, träna och återigen träna. Nu finns inga ursäkter, jag ska börja träna. För då vet jag att både min kropp & jag mår bättre.
• Kämpa ännu mer i skolan & få så bra betyg som möjligt. Kunna nå mitt mål och lyckas i skolan.
• Spara mer pengar, och inte slösa på onödiga saker.
• Äta mer nyttigt, sluta att äta massa godis & chips väldigt ofta
• Vara gladare & skratta mycket mycket mer
 
Exakt sådär såg jag ut igår, ganska simpelt men smycken piffade upp hela outfiten.

01.01.2014

2014, man börjar om på nytt. Stänger ett kapitel och börjar på ett nytt. Detta året ska bli så jävla bra, det har jag lovat mig själv. Jag ska inte bry mig så mycket om problem, utan ska försöka le trots allt. Detta ska bli ett jävligt bra år. Jag ska lämna 2013 bakom mig och försöka glömma alla dåliga saker som hände då. Förra året fick mig både att skratta, le och gråta. Men nu är det dags att gå vidare till nästa år och göra det ännu bättre. Jag har så mycket planerat och jag ska göra allt. Uppfylla mina drömmar och börja leva ännu mer. Hoppas detta året överraskar mig och ger mig mer galenheter, mer skratt och mindre tårar. Gott nytt år mina vänner! ♥
 
 

RSS 2.0