26E DECEMBER 2014

Hej på er! Hoppas ni mår bra och har haft en mysig jul. Vi hade gäster idag sista dagen och imorgon blir det ännu mer shopping!! Behöver köpa ett par saker till: jeans, tröjor, väska & smink. Så ser framemot morgondagen. Annars ska jag bara ta det lugnt nu på kvällen, ska sätta på någon film och prata lite med anton. Återigen har jag inte med kabeln till kameran och därför har jag inga bilder. Ska ta några bilder med mobilen imorgon. Ha en bra kväll! 
 
 

GOD JUL!!

 
Förlåt, har varit helt upptagen! Sista dagarna i skolan, prov och så. Nu är jag iallafall i Polen, kom hit i måndags på kvällen. Har shoppat kläder och firat jul idag. Det är mysigt här, har träffat familljen o så. Ni får bilder o annat när jag är i Sverige för har inte med kabeln till kameran. GOD JUL PÅ ER!!

16 DECEMBER 2014

 
Det har än så länge inte hänt mycket under dessa dagarna. Jag hade en ganska bra dag i skolan idag, slutade tidigt och hade mitt sista prov för i år. Senare jobbade jag och träffade anton. Imorgon börjar jag 12.55 och då har jag endast en redovisning sen slutar jag. Skön dag! Men innan dess så ska jag lägga mig i sängen och kolla lite serier. Ha de fint! 

SEG SÖNDAG

En bild från igår
 
Förlåt för att uppdateringen har varit så dålig, jag har varit upptagen med annat. I fredags skulle jag egentligen till Danmark med Anton men det blev aldrig av pga stormen i Malmö. Så vi åt på jensen istället och hade en lugn kväll. Igår däremot träffades vi först hos mig, åt middag, såg lite film, senare åkte vi till honom. Fixade oss och stack till Danmark runt 11. Det var verkligen roligt och behövdes verkligen. Kom hem någon gång vid 5 och vi somnade på en gång.
 
Idag mår jag som förtjänat, fötterna gör ont och huvudet också. Får bli en lung kväll, med film och mat. Gillar aldrig söndagar, de är så sega men hoppas ändå ni får en bra kväll. 

WEEKEND SOON

Hej på er!
 
Hoppas ni har haft en bra torsdag, det har jag iallafall. Var i skolan en stund och senare i stan och köpte nya högklackade boots. Efteråt har jag endast jobbat och träffat Anton. 
 
Imorgon är det fredag, och äntligen helg. Nu ska jag lägga mig i sängen och sova snart, godnatt ♥
 
 
 
 
 
 
 

BIRTHDAY-FINALLY 18

 
Äntligen fyllde jag 18 idag, det var så efterlängtat! Och fick en underbar födelsedag med familjen och Anton. 
Fick bland annat parfym, blommor, guldarmband, homer slippers & pengar. Ska även få en present av min kusin någon gång nästa vecka. Familjen var över på middag, vi åt tårta o så. Hade en jättemysig dag. 
Nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen efter denna händelserika dag, framför det nya avsnittet av Pretty little liars. Godnatt! 

TUESDAY

Var så stressad idag igen, så hann knappt äta något förutom lunchen i skolan så mådde väldigt illa och kände mig svag. Köpte skor, träffade Sandra & åt med min kusin i stan på kvällen. Det var väldigt mysigt, vi pratade och hade det allmänt trevligt. Nu ska jag vila efter denna stressiga dag, behöver slappna av. Puss♥
 
 

STRESSIG MÅNDAG

En bild från sommaren, lyckliga och glada.
 

Denna måndag har varit så stressig som den bara kunde bli. Jag började 08.30 och var i skolan fram till 17.00. Kom hem, fixade till mig lite snabbt & senare träffade jag Anton. Vi pratade om allt som hade hänt under dagen och kollade lite serier tillsammans,så fick trots allt en lugn avslutning på dagen.
 
Har så mycket att göra! Imorgon ska jag först till skolan senare ska jag köpa skor, träffa Sandra en sväng och mot kvällen äta middag på restaurang med min kusin eftersom jag fyller år på onsdag då vi ska ha familjemiddag här hos oss. Fullt upp och mycket att göra hela veckan känner jag. Längtar redan (!!) till helgen. Hoppas ni har en lugn & skön måndagskväll ♥

I wanna dance by water 'neath the Mexican sky

 
En låt som jag verkligen har fastnat för just nu är Are you with me, ni kanske inte känner till den. Jag hittade den iallafall på en spotify lista, och nu kan jag inte sluta lyssna på den. Repeat i hörlurarna! 

FLASHBACK SUMMER

 
Slänger upp några somriga outfit bilder från sommaren, åh. Sitter i soffan, medans det regnar och blåser ute denna tråkiga söndag, samtidigt som jag drömmer mig bort till värmen. Sol, bad. långa ljusa dagar & bruna ben. Känns så grått och trist ute just nu när det regnar. 
Vi får se vad denna söndag bjuder på. Ska iallafall laga mat och plugga lite. Ha de fint! ♥

6:E DECEMBER-LÖRDAG

 
Hade en lugn fredag igår, hände inte mycket. Tog ett bad och vilade efter en jobbig vecka och sedan kollade jag på film och tände ljus. Lugn start på helgen.
 
 
Idag har jag tagit tag i städningen, städade mitt rum och nu ska jag hoppa in i dusche, fixa mig, senare tar jag bussen till Anton. Vi planerar att köpa något gott, kolla film, och mysa. Blir en lugn helg för min del.
Hoppas ni också har en fin lördag ♥ 

HAIRCUT

 
Såhär klippte jag mig, kort och enkelt. Känns lite konstigt nu igen med såhär kort hår, men jag måste erkänna att min hår känns så mycket friskare och skönare nu!
 
Hoppas ni har haft en fin torsdag, jag har jobbat och träffat Anton. Äntligen är det fredag imorgon, ska bli skönt med helg och vila. Nu ska jag mysa ner mig i sängen med serier och frukt! Godnatt♥

3:e december

Sitter för tillfället i skolan och har 2 timmars lång håltimme, fram till 12.55. Senare har jag psykologi, och jobbar också idag. Jobbig dag, och jag är trött! 
En bra sak är att jag äntligen har klippt mig, gjorde det igår. Det fick bli så kort som på de förra bilderna jag la upp eftersom det verkligen var slitet. Lägger upp bilder sen när jag är hemma. Ha en fortsatt fin onsdag! ♥
 
 
Lite style inspo inför december. Pälsar, halsdukar, svart & stickat det som är inne för min del. Känner att jag måste shoppa snart.
 

MORNING

 
Sitter och äter frukost, samtidigt som jag bloggar lite. Ska snart klä på mig och cykla till skolan. Ha en fin tisdag! ♥

1 DECEMBER- MÅNDAG

Redan första december idag! Känns som att hela året har gått så fort, det var precis augusti. Jag har iallafall haft en stressig och upptagen måndag. Var i skolan, hade hemspråk, träffade Anton och var i IKEA. Nu kan jag äntligen sätta mig i sängen och vila. Vi har tagit fram alla ljusstakar och sånt nu så det känns hur mysigt som helst. 
 
Ha en fortsatt fin kväll mina läsare! ♥
 
Hittade denna bild på instagram från i våras, det var nästan precis efter att jag hade klippt mig. Mitt hår var så fräscht och skönt. Nu känns det verkligen för långt, skulle till frisören runt 5 imorgon men hon svarade inte så får se ifall det blir av. Hoppas!!

RSS 2.0