BAG FROM NIKE

Har pluggat väldigt mycket de senaste dagarna, igår var jag uppe till halv tre(!) för att fixa klart mitt gymnasiearbete. Dessutom har jag hunnit gymma och träffa Anton. Känner som att veckan har börjat väldigt produktivt. Imorgon är det sista dagen i skolan för min del, då onsdag har jag inga lektioner och torsdag/fredag är vi lediga. Ska bli skönt!
 
Såhär såg jag ut innan gymmet idag, och på bilden ser ni även min nya väska jag köpte från nike. Beställde den från sportamore. Rymmer ganska mycket och är perfekt till gymmet. 
 
 
 

LATEST ON MY PHONE

1. På väg hem från gymmet 2. Fin himmel på kvällen i Malmö 3. Selfie i solen
 
 
4. Fina körsbärsträd 5. Överväger vilken bild jag ska ha till studenten 6. Skönaste skorna 

ALL BLACK

 
Såhär såg jag ut fär någon dag sedan. Tycker faktiskt om att matcha helsvart och sedan kanske bara ha några smycken till för att bryta det lite. 
 
Hoppas ni mår bra annars, med mig är allt okej. Så stressigt dock nu med skolan, jobbet och även med att hitta bal och studentklänning. I helgen så sov Anton över hos mig och vi hade en lugn och mysig kväll, med mat och film. Nu ska jag lägga mig, för imorgon väntar skola! Godnatt♥
 

CASUAL

 
CASUAL
 
 
Ofta när jag är i skolan eller liknande så tycker jag om att klä mig ganska vardagligt och bekvämt men ändå snyggt. T.ex. såhär kan en enkel vardagsoutfit se ut. För att snygga till det lite kan man ha en klocka eller armband och ringar. En enkel men ändå väldigt snygg outift, speciellt nu i vår när det börjar bli lite varmare ute. 
 
Annars då? Jag ätr frukost och ska snart röra mig mot skolan, ha en fin torsdag!♥

STRESSED

Hej på er!
 
Åh jag är så jäkla stressad denna veckan. Igår så hade jag nationella prov i svenska och senare på kvällen gymmade jag och kollade på match med Anton. Idag var jag ledig från skolan så jag tränade och jobbade. Har så mycket att göra. Dessutom har jag ett prov på fredag i kriminologi. Allting kommer på en gång. Jag måste hitta studentklänning och balklänning, hinna plugga och dessutom jobba. Hoppas ni iallafall har haft en bra dag. 
 
 
 
Inspo via tumblr
 
 
 
 

BACK HOME

 
 
Nu är det måndag igen och en ny vecka. Känns som om helgen bara flög förbi. Men jag var som sagt i Gdansk och även Sopot över helgen med Anton. Vi hade det underbart. Vädret var väldigt fint, ungefär 17-20 grader ute. Vi åt massa gott, gick runt i stan, festade och gick på spa. Vilade ordentligt och hade det väldigt bra. Kom hem igår efter vår helg och nu är det ny vecka. Har en massa att göra/hinna med nu så känns lite stressigt. Nu ska jag iallafall ta en snabb dusch och lite senare gå handla inför nationella provet i svenska imorgon. Ha det fint! ♥

9 APRIL 2015

Känner att jag äntligen kan pusta ut lite efter allting i skolan och nu kan jag vila lite. Imorgon tidigt på morgonen ska jag flyga till Polen med Anton över helgen. Spa, fester, mat och shopping, ska bli jävligt skönt att vila lite. Nu måste jag sova så jag får i mig lite sömn. 
 
 
Lite fler bilder kommer här från påsken som jag hade på kameran
 

NIKE PRINT

 
Som sagt så har min data varit på lagning men nu har jag fått tillbaka den och därför kommer alla bilder jag inte lagt upp tidigare. Här är iallafall de skorna från nike som jag fick av Anton. Älskar de, kommer vara snygga i vår!
 

GLAD PÅSK


Hoppas ni har en glad och mysig påsk, själv firar jag med familjen hemma hos oss. 

Jag har varit i emporia en stund innan idag och nu ska jag snart äta middag. Senare mot kvällen ska jag träffa Anton. Vi får se vad vi hittar på ikväll iallafall. Ha det fint så länge! 

-

Var i mobilia idag och köpte denna tröja på bilden, har ingen annan bild då min data är på lagning. Så det kommer senare. 


Annars? 

Jag har lämnat in min data på lagning och det är anledningen till varför jag inte uppdaterat. Har inte hänt så mycket under dessa dagarna. Jag har sovit över hos Anton och sedan varit i Danmark i söndags och shoppat. Dessutom har jag lov denna veckan så jag har vilat, pluggat och jobbat. 
Imorgon är det dags att dra till gymmet. Godnatt! 

RSS 2.0